Görüş Bildir
Haberler
Ülkemize Gelmesini İple Çektiğimiz HBO Max'te 2020 Yılında En Çok İzlenen 15 Dizi

Ülkemize Gelmesini İple Çektiğimiz HBO Max'te 2020 Yılında En Çok İzlenen 15 Dizi

Allah'ım sen konuyu biliyorsun...

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Friends (1994)

1. Friends (1994)

Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friends olmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

2. The Undoing (2020)

2. The Undoing (2020)

The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır. You Should Have Known” romanından uyarlanan The Undoing’in başrolünü Nicole Kidman üstleniyor. The Night Manager ile Emmy kazanan Susanne Bier’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senarist ve showrunner koltuğunda David E. Kelley bulunuyor.

3. Raised by Wolves (2020)

3. Raised by Wolves (2020)

Raised By Wolves, gizemli bir gezegende yaşayan ve insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki androidin maceralarını konu ediyor. Gittikçe genişleyen insan kolonisi, dini farklılıklardan doğan büyük bir tehditle karşılaşır. Bu süreçte androidleri oldukça zorlu bir görev beklemektedir. Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bilim kurgu dizisinin showrunner ve senaristliğini Prisoners’ın senaristi Aaron Guzikowski üstleniyor.

4. Search Party (2016)

4. Search Party (2016)

New York'ta yaşayan Dory, üniversiteden arkadaşı olan Chantal'ın kaybolduğunu öğrenir. Arkadaşının başına ne geldiğini merak eden Dory, genç kadını aramaya başlar. Dory'nin tek başına Chantal'ı bulması mümkün değildir bu yüzden arkadaşları Elliott ve sevgilisi Drew de Chantal'ı aramaya yardım eder. Şehirde arkadaşlarını aramaya başlayan grup, bu sırada kendilerini beklenmedik olayların içinde bulur.

5. I Know This Much is True (2020)

5. I Know This Much is True (2020)

Yazar Wally Lamb’in 1998 basımı aynı adlı romanından uyarlanan 20 yüzyılın sonlarında geçen dizide; ikiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey’nin yaşamları, zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğu konu ediliyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Derek Cianfrance’nin üstlendiği dizide Mark Ruffalo ikiz kardeşleri canlandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doom Patrol (2019)

6. Doom Patrol (2019)

Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır. Titans’ın ardından yaşananların ekrana taşınacağı yapımın kadrosunda Brendan Fraser (Robotman), April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane), Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder), Joivan Wade (Cyborg) ve Alan Tudyk (Mr. Nobody) gibi isimler yer alıyor. Ünlü DC Comics karakterlerinden uyarlanan dizinin senaryosunu Supernatural’dan tanıdığımız Jeremy Carver kaleme alıyor. . Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Greg Berlanti ve Geoff Johns üstleniyor.

7. Close Enough (2020)

7. Close Enough (2020)

Close Enough, 20’li yaşlardan 30’lu yaşlara geçiş yapan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Los Angeles’da yaşayan genç bir çift, kızlarını büyütmek, iyi birer ebeveyn olmak, dairelerini bir arkadaşlarıyla paylaşmak zorunda kalmak gibi günlük hayatta karşılarına çıkan birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalır. 20’lerden 30’lu yaşlara geçerken yetişkin olmanın getirdiği sorumluluklarla uğraşmak zorunda kalan çift, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

8. Perry Mason (2020)

8. Perry Mason (2020)

1957-1966 yılları arasında yayınlanan Perry Mason dizisinin yeniden uyarlamasında, ceza avukatı Perry Mason’ın ele aldığı davalara odaklanılıyor. En zorlu davaların bile üstesinden gelebilen Perry Mason, yüz yılın vakası ile karşı karşıyadır. Gerçekleri ortaya çıkarmak için gece gündüz çalışan Mason, bu süreçte şehrin gizlenen gerçeklerinin açığa çıkmasını sağlar.

9. Looney Tunes Cartoons (2019)

9. Looney Tunes Cartoons (2019)

Looney Tunes Cartoons, Bugs Bunny, Tweety Bird, Porky Pig, Daffy Duck ve arkadaşlarının maceralarını konu ediyor.

10. The Flight Attendant (2020)

10. The Flight Attendant (2020)

Cassandra Bowden, uçuş görevlisi olarak çalışan genç bir kadındır. Bir gün Dubai’de bir otel odasında uyandığında kendisini korkunç bir durumun içinde bulur. Uyandığında yanında bir ceset bulan Cassandra, olanlara bir türlü anlam veremez. Polisi aramaktan korkan Cassandra, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya karar verir ve hayatına kaldığı yerden devam ederek havaalanına gidip diğer uçuş görevlileri ve pilotların arasına katılır. Ancak New York’a gittiğinde karşısında bir FBI ajanını bulur. Olanları hatırlamaya çalışan Cassandra bir süre sonra katil olabileceğinden şüphelenmeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Love Life (2020)

11. Love Life (2020)

Love Life, insanların hayatlarının aşkını bulma sürecinde başlarına gelenleri konu ediyor. 10 bölümden oluşan ve her bölümde farklı bir hikayeye odaklanılan dizide, karakterin ilk aşkından son aşkına kadar olan süreçte yaşananlar konu ediliyor. Her bölümde farklı bir ilişkinin ele alındığı dizide, karakterin beraber olduğu insanların yaşamı üzerindeki etkilerine değiniliyor.

12. Girls (2012)

20'li yaşlarının ortalarında bir grup kadının hayatına odaklanan dizinin yapımcılığını Judd Apatow, senaristliğini ise Lena Dunham üstleniyor.

Orta sınıf şehirli amerikan gençliğine çevrilen kameralar, dizilerde görmeye alıştığımız Sex and the City tarzından hayli uzak. Diyalogların ön planda olduğu, olabildiği kadar gerçekçi bir hikaye..

13. Stath Lets Flats (2018)

13. Stath Lets Flats (2018)

Dizi, kardeşinin ailesini kurtarmak için 7 yıl hapis yatan Jake Green'in hikayesini anlatıyor.

14. Lovecraft Country (2020)

14. Lovecraft Country (2020)

Matt Ruff’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, 1950’lerde Atticus Black’in, arkadaşı Letitia ve amcası George ile birlikte çıktıkları yolculuğu ele alıyor. Atticus Black’in kayıp babasını bulmak üzere birlikte çıktıkları bu yolculuk, dönemin ırkçı atmosferi nedeniyle birçok zorluğu da beraberinde getiriyor.

15. The Plot Against America (2020)

15. The Plot Against America (2020)

Philip Roth’un romanından ekrana uyarlanan The Plot Against America, faşizmin yükseldiği bir atmosferde yaşayan Yahudi bir ailenin hayatına odaklanıyor. Alternatif bir Amerika tasvirinin ekrana yansıtıldığı dizide, yabancı düşmanı bir siyasetçi olan Charles Lindberg, yeni Amerikan Başkanı olur ve ülkeyi büyük bir faşizm dalgasının içerisine sürükler. Bu süreçte ülkede olup bitenler, New Jersey’de yaşayan Yahudi bir işçi ailenin gözünden yansıtılır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Arat

Eheheh :D Kim tarafından bekleniyormuş merak ettim :D Friends'i severim ama onu bile beklemiyorum açıkçası, pek umrumda değil, ister çeksinler ister çekmesin... Devamını Gör

Rickorick

Close enough Netflix'te var. Diğer dizilerin bazıları da Bein connect'te var. Ama HBO gelse keşke