Görüş Bildir
Haberler
Tüm Zamanların En Yakışıklı Müzisyenlerinden Justin Timberlake'in Oynadığı Bütün Filmler

Tüm Zamanların En Yakışıklı Müzisyenlerinden Justin Timberlake'in Oynadığı Bütün Filmler

Yakışıklılığı ve karizmasıyla hepimizi büyüleyen Justin Timberlake, yeteneklerini müziğin ötesine taşıyarak beyaz perdede de büyülüyor. Şarkıları kadar etkileyici olan oyunculuk yeteneğini ve seslendirmelerini bu listedeki her filmde keşfedebilirsiniz. İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Yogi Bear, 2010

17. Yogi Bear, 2010

IMDb: 4.6 

Özet: Jellystone Park’ı ziyaretçilerinin sayısı düşmektedir ve bu nedenle Belediye Başkanı Brown parkı kapatıp arazisini de satmayı planlamaktadır. Bu, ailelerin doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri çok güzel bir piknik alanından mahrum kalmaları anlamına gelmektedir. Bundan daha da kötüsü Jellystone Park’nda yaşayan Yogi ve yakın dostu Boo Boo ev olarak bildikleri bu parktan atılacaklardır. Yogi hayatının en büyük sorunuyla karşı karşıyadır; Parkı kapanmaktan kurtarmak için Boo Boo ile birlikte Korucu Smith ile güçlerini bileştirmeli ve “ortalama bir ayıdan daha zeki” olduğunu kanıtlamalıdır. 

Oyuncular: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Anna Faris 

Yönetmen: Eric Brevig

16. Edison, 2005

16. Edison, 2005

IMDb: 5.3 

Özet: Genç gazeteci Joshua araştırmaları sonucunda, polis departmanının üst düzey bir birimindeki yasa dışı işlere dair bilgilere ulaşır. Bu karanlık ilişkilerin arkasındakileri gün ışığına çıkarmak için gazeteci Ashford ve hırslı araştırmacı Wallace ile zorlu bir ortaklığa girmesi gerekmektedir. Bu üçlünün en önemli tanığı ise kendisi de eskiden söz konusu karmaşık çarkın içinde yer almış olan itirafçı polis Deed’dir. Ancak bir sorun vardır: Joshua peşinde olduğu insanların acımasızlıklarını fazlasıyla küçümsemektedir ve onların neler yapabileceğinden henüz haberi yoktur… 

Oyuncular: Morgan Freeman, Kevin Spacey, Justin Timberlake 

Yönetmen: David J. Burke

15. The Open Road, 2009

15. The Open Road, 2009

IMDb: 5.5 

Özet: Carlton Garret çok da başarılı olmayan genç bir sporcudur. Oysa Carlton’ın babası Kyle anıları hala süsleyen, geçmişin en popüler beysbol oyuncularından biridir. Pek fazla görüşmeyen, fazla da iletişimleri olmayan baba-oğul bir anda kendilerini uzun bir yolda, aynı arabada bulurlar. Carlton’ın annesi hastadır ve son istek olarak yıllar önce boşandığı kocasını görmek istemektedir. Bu beklenmedik yolculuğa Carlton’ın ısrarı üzerine eski kız arkadaşı da katılacak, yolculuk iyice sıra dışı bir hal alacaktır. 

Oyuncular: Justin Timberlake, Ted Danson, Harry Dean Stanton 

Yönetmen: Michael Meredith

14. Bad Teacher, 2011

14. Bad Teacher, 2011

IMDb: 5.6 

Özet: Elizabeth, öğrencilerine kırık notlar vermekten çekinmeyen, ağzı bozuk, gaddar ve son derece münasebetsiz bir öğretmendir. Aynı zamanda içki içip sürekli kafayı bulur. Bir an önce zengin bir koca bulup, evlenip para kazanmak zorunda kalmamak ve orta okul öğretmenliğinden ayrılmak için sabırsızlanmaktadır. Nişanlısı tarafından terk edilince, zengin ve yakışıklı yedek öğretmenin kalbini kazanma planını hayata geçirir.  

Oyuncular: Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake 

Yönetmen: Jake Kasdan

13. Runner Runner, 2013

13. Runner Runner, 2013

IMDb: 5.6 

Özet: Princeton'da okuyan genç ve parlak bir öğrenci, okulu için kullanması gereken tüm parasını, online poker oynanan yasadışı bir kumar sitesinde oynadığı oyunlar için harcar. Her şey yolunda giderken yaptığı bir hata borç batağına sürüklenmesine ve belalı site yöneticisine borçlanmasına neden olur. 

Oyuncular: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton 

Yönetmen: Brad Furman

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Shrek the Third, 2007

12. Shrek the Third, 2007

IMDb: 6.1 

Özet: Şrek ve Fiona bataklıkta mutlu hayatlarına devam ederlerken Fiona'nın babası Kral Harold rahatsızlanır. Şrek bir başka varis bulamazsa tahta kendisi geçmek zorundadır. 

Oyuncular: Mike Myers, Cameron Diaz, Justin Timberlake 

Yönetmen: Chris Miller, Raman Hui

11. Wonder Wheel, 2017

11. Wonder Wheel, 2017

IMDb: 6.2 

Özet: Bir zamanlar aktrist olan fakat şimdi garsonluk yapan ve sürekli duygusal dalgalanmalar yaşayan Ginny, onun kaba saba kocası olan atlı karınca operatörü Humpty, babası ile yıllardır konuşmayan fakat şimdi onun evinde peşine düşen insanlardan saklanan Carolina ve oyun yazarı olmanın hayalini kuran Mickey’in hayatı Coney Adası’ndaki lunaparkta kesişir. 

Oyuncular: Justin Timberlake, Juno Temple, Robert C. Kirk 

Yönetmen: Woody Allen

10. Trolls, 2016

10. Trolls, 2016

IMDb: 6.4 

Özet: Kendilerine ait kasabada mutlu ve dünyadaki diğer tehlikelerden uzak bir hayat süren Troll adlı minik yaratıklar, Bergen adlı kocaman ve ancak bir Troll yediğinde kendini iyi hissedebilecek başka yaratıklarla karşılaştıklarında tamamen yok olma tehlikesiyle karşılaşırlar. Kasabanın işgal edilmesinin ardından kendilerini son anda kurtarabilen, bir Troll için bile fazla neşeli ve iyimser Puppy ile son derece titiz ancak karamsar Branch, hiç uyuşamasalar da mecburiyetten maceralı bir yolculuğa birlikte adım atacaktır. 

Oyuncular: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel 

Yönetmen: Mike Mitchell, Walt Dohrn

9. Friends with Benefits, 2011

9. Friends with Benefits, 2011

IMDb: 6.5 

Özet: Dylan ve Jamie evlenip barklanmayı akıllarından bile geçirmemektedir. New York'ta faaliyet gösteren insan kaynakları yöneticisi Jamie, hatırı sayılır yetenek avcılığı becerilerini kullanarak Los Angeles'ta çalışan bir sanat yönetmeni olan Dylan'ı Büyük Elma'daki rüya gibi bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini çabucak anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşamışlardır ki ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanmaya hazırdır. 

Oyuncular: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson 

Yönetmen: Will Gluck

8. In Time, 2011

8. In Time, 2011

IMDb: 6.7 

Özet: 25 yaşına gelen insanların, yaşlanmayı durdurmak için var güçleriyle çalışmak zorunda olduğu bir gelecekte geçen filmde, zaman gerçekten para ve güç demek. Will Salas, bir hata sonucu cinayetten hüküm giyer ve hapishaneden kurtulmak için tek şansı gerçek yüzünü gördüğü sistemi çökertmektir. Zira zamanın rahatlıkla satın alınabildiği bu sistemde zenginler sonsuza kadar genç kalarak yaşarken fakir ve güçsüz olan ise ölerek, elenir. Üstelik kendi yaşayamadıkları yıllar başkalarının hayatlarına eklenir. Güçsüz olanlar sadece bir gün daha hayatta kalabilmek için 'zaman' dilenir, ödünç alır hatta bazen zamanı çalar.  

Oyuncular: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy 

Yönetmen: Andrew Niccol

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Trouble with the Curve, 2012

7. Trouble with the Curve, 2012

IMDb: 6.8 

Özet: Başrollerini Clint Eastwood, Amy Adams ve John Goodman'ın oynadığı filmin yönetmenliğini Robert Lorenz yapıyor. Gus, göz problemi olan bir beyzbol gözlemcisidir. Yakalaması gereken bir sürü beyzbol anını kaçırmaktadır. Gözlerindeki problem nedeniyle Kızı Mickey ona yardım etmek ister ve işini bırakıp babasıyla birlikte bir iş seyahatine çıkar, bu seyahat Gus'ın doğru adımları atmak için son şansıdır. 

Oyuncular: Clint Eastwood, Amy Adams, Justin Timberlake 

Yönetmen: Robert Lorenz

6. Black Snake Moan, 2006

6. Black Snake Moan, 2006

IMDb: 6.9 

Özet: Lazarus’un blues çaldığı günler geride kalmıştır. Hayatının kadınını bulduğuna inanarak evlenmiş, blues şarkıları söylemeyi bırakmıştır. Karısı tarafından aldatılıp evliliği paramparça olunca, sadece hayallerini kaybetmez, ihanetin getirdiği aşağılanmada ruhunun da kaybolduğunu hisseder. Aradığı huzuru yeniden eski dostu gitarında ve blues şarkılarında bulmaya çalışır. Ta ki karşısına Rae çıkıncaya kadar. 

Oyuncular: Christina Ricci, Samuel L. Jackson, Justin Timberlake 

Yönetmen: Craig Brewer

5. Alpha Dog, 2006

5. Alpha Dog, 2006

IMDb: 6.9 

Özet: Öfkesi her zaman burnunda uyuşturucu tüccarı Jake Mazursky, Johnny Truelove’a olan borcunu ödemekte başarısız kalınca San Fernando Vadisinde sinirler gerilir ve bölgede egemenlik mücadelesi hızla tırmanır. Paralarını alamayan Johnny ve çetesi, fevri bir karar alarak Jake'in 15 yaşındaki küçük kardeşi Zack’i kaçırırlar. 

Oyuncular: Emile Hirsch, Justin Timberlake, Anton Yelchin 

Yönetmen: Nick Cassavetes

4. Reptile, 2023

4. Reptile, 2023

IMDb: 6.9 

Özet: Genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinin ardından gerçekleri araştırmak için harekete geçen sert bir dedektif aldatmacalarla örülü karmaşık bir ağı ortaya çıkarır. 

Oyuncular: Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian 

Yönetmen: Grant Singer

3. Palmer, 2021

3. Palmer, 2021

IMDb: 7.2 

Özet: Üniversite döneminde gözde bir futbolcu olan Eddie Palmer, bir cinayetle suçlanarak 10 yıl hapis cezası alır. Dört duvar arasında geçirdiği yılların ardından özgürlüğüne kavuşan Eddie, hayatını yeniden kurmak için memleketine, büyükannesinin evine geri döner. Ancak onun eve geri dönmesi, ardında bıraktığı çatışmalara da dönmesine neden olur. Hayatına yön vermeye çalışan Eddie, bu sırada annesi tarafından terk edilen bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. 

Oyuncular: Justin Timberlake, Juno Temple, Alisha Wainwright 

Yönetmen: Fisher Stevens

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Inside Llewyn Davis, 2013

2. Inside Llewyn Davis, 2013

IMDb: 7.4 

Özet: Yer 1960'lı yılların Amerikası, New York. Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis, hayatını müzikle kazanmak ve sanatını icra edebilmek için her yolu denemektedir. Halkın önünde saygın bir yere sahip olmak isteyen Davis, bir yandan da şehrin acımasız koşulları altında yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır. Fakat başını sokabileceği bir evi olmadan eski kız arkadaşı Jean Berkey'in kanepesiyle, kız kardeşinin kendisinden yakınmaları arasında gidip gelir.  

Oyuncular: Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake 

Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen

1. The Social Network, 2010

1. The Social Network, 2010

IMDb: 7.8 

Özet: 2003 yılının Ekim ayında alkollü bir gecede kız arkadaşından yeni ayrılmış olan Mark, üniversitenin bilgisayarlarına sızarak kampüsteki tüm kadınlarla ilgili bilgilerden oluşan bir veri tabanını içeren bir site yaratır, ardından yan yana iki fotoğraf koyarak kullanıcılardan hangisinin “daha ateşli” olduğunu seçmesini ister. Sitenin adını Facemash koyar; site bir anda virüs gibi etrafa yayılarak tüm Harvard sistemini çökertir ve görünürdeki kadın düşmanlığıyla kampüste tartışma yaratır; Mark, Facemash'ı yaratarak kasıtlı olarak güvenliği, telif hakları yasasını ve özel hayatı ihlal etmekle suçlanır. Tam o anda, Facebook'un altyapısını oluşturan iskelet ortaya çıkmıştır.  

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake 

Yönetmen: David Fincher

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın