Görüş Bildir
Haberler
Tüm Eleştirilere Rağmen Zirvede! Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Netflix Dizi ve Filmleri

Tüm Eleştirilere Rağmen Zirvede! Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Netflix Dizi ve Filmleri

claude cahun
28.04.2022 - 14:41

Netflix, her hafta platformdaki yapımların ne kadar izlendiğini duyuruyor bildiğiniz üzere. Platformun 18-24 Nisan tarihli verileri de belli oldu. 'Netflix Top 10' listesinde yer alan bilgilere göre, listelerde dengeler tümden değişti. Türk yapımları zirveye oynarken özellikle dizi kategorisinde 1 numaraya çıkan yapım, olumlu olumsuz tüm eleştirilere rağmen en çok izlenen dizi oldu. Eğer siz de 'Netflix Türkiye en çok izlenen dizi ve filmler neler?' diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde;

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

Kaynak: https://top10.netflix.com/turkey/tv
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Business Proposal (1. sezon)

10. Business Proposal (1. sezon)

Özet: Arkadaşının gitmesi gereken randevuya kendisi giden Ha-ri'nin amacı, karşısındakini korkutup kaçırmaktır. Ancak buluştuğu kişi patronu çıkar ve dahası Ha-ri'ye evlilik teklif eder.

Oyuncular:  Ahn Hyo-Seop, Se-Jeong Kim, Seol In-ah

Yaratıcılar: Park Seon-ho, Han Sul-hee, Hong Bo-hui

9. The Creature Cases (1. sezon)

9. The Creature Cases (1. sezon)

Özet: İki ajan, hayvanların dünyasında yaşanan esrarengiz olayları çözmek için kolları sıvarken bu yolda havalı araç gereçlerden bilimsel gerçeklere türlü yollara başvururlar.

Oyuncular: Nneka Okoye, Shash Hira, Teresa Gallagher

Yaratıcı: Gabe Pulliam

8. Heirs to the Land (1. sezon)

8. Heirs to the Land (1. sezon)

Özet: Ildefonso Falcones'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi 14. yüzyılda Barselona'da yetenekli Hugo Llor'un kendisini ispatlama çabasını ve ailesine verdiği sözü yerine getirme gayesini takip ediyor.

Oyuncular: Yon González, Elena Rivera, Jesús Carroza

Yaratıcı: -

7. Kardeş Payı (1. sezon)

7. Kardeş Payı (1. sezon)

Özet: Metin, Ali ve Feyyza (yanlış okumadınız) üç kardeştir. Metin ve Ali tesisatçılık işiyle uğraşsalar da asıl amaçları başkadır. Kimsenin ciddiye almadığı icatlarının çalışması üçünün yaşamını da değiştirecektir.

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan

Yaratıcı: Selçuk Aydemir

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Marked Heart (1. sezon)

6. The Marked Heart (1. sezon)

Özet: Bir organ kaçakçılığı mafyası, Simon'un eşini öldürüp kalbini de zengin bir adamın eşine nakleder. Simon, onlardan intikam almak için ilk iş zengin kadınla yakınlaşır.

Oyuncular: Ana Lucía Domínguez, Michel Brown, Margarita Muñoz

Yaratıcı: Leonardo Padron

5. Bridgerton (2. sezon)

5. Bridgerton (2. sezon)

Özet: Bridgerton ailesinden sekiz kardeşi odağına alan, aşk ve entrikanın gırla gittiği dizinin ikinci sezonu ise Anthony'nin kendisine uygun bir eş araması, Eloise'nin sosyeteye tanıtılması ve Leydi Danbury'nin, kraliçenin genç kızlar arasından 'elmas' seçmesine yardım etmesi gibi olaylarla başlıyor.

Oyuncular: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Chris Van Dusen

4. Élite (5. sezon)

4. Élite (5. sezon)

Özet: Ülkenin en seçkin ve özel okullarından Las Encinas'a kaydolan işçi sınıfından üç genç, okula adım atar atmaz diğer öğrencilerle itişip kakışmaya başlar. İki grup arasındaki gergin ilişki bir öğrencinin ölü bulunmasıyla iyice karmaşıklaşır. Dizinin beşinci sezonu ise okula gelen yeni bir öğrencinin Patrick'in radarına takılması, başka bir öğrencinin Phillipe'i koruması ve Benjamin'in okula daha katı kurallar getirmesi gibi olayları takip ediyor.

Oyuncular: Itzan Escamilla, Georgina Amorós, Claudia Salas

Yaratıcılar: Carlos Montero, Darío Madrona

3. Uysallar (mini dizi)

3. Uysallar (mini dizi)

Özet: Oktay'ın dışarıdan sıradan bir hayatı var görünmektedir. O bir mimar ve aile babasıdır. Ancak ailesinden gizlice punk hayatı sürmektedir. Ne var ki eşi, çocukları ve babası da tıpkı onun gibi kendi gizli dünyalarında bir yolculuğa çıkarlar. Peki bu durum nereye varacaktır?

Oyuncular: Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer

Yaratıcı: Hakan Günday

2. Bir Skandalın Anatomisi (Anatomy of a Scandal / mini dizi)

2. Bir Skandalın Anatomisi (Anatomy of a Scandal / mini dizi)

Özet: Siyasetçi James Whitehouse ve eşi Sophie'nin ayrıcalıklı ve mutlu yaşamı, skandala sebep olacak bazı sırların afişe olmasıyla altüst olur. James'e tecavüz suçlaması yöneltilir. Eşi Sophie onun masum olduğuna inansa da savcı Kate Woodcroft aksini düşünmektedir.

Oyuncular: Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend

Yaratıcılar: David E. Kelley, Melissa James Gibson

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yakamoz S-245 (1. sezon)

1. Yakamoz S-245 (1. sezon)

Özet: Arman, bir denizaltı araştırma görevine çıkan bir deniz biyoloğudur. Ancak dünyayı kaosa sürükleyen bir felaketin yaşanması Arman ve ekibini de güç durumda bırakır.

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Ertan Saban

Yaratıcı: Jason George

Şimdi de filmler!

10. The Adam Project

10. The Adam Project

Özet: Savaş pilotu Adam Reed, yaptığı zaman yolculuğunda 12 yaşındaki benliğiyle bir araya gelerek geleceği kurtarmak için kolları sıvar.

Oyuncular: Ryan Reynolds , Mark Ruffalo , Jennifer Garner

Yönetmen: Shawn Levy

9. Sen Yaşamaya Bak

9. Sen Yaşamaya Bak

Özet: Oğlu Can'ı tek başına büyüten Melisa, çok hasta olduğunu öğrenir. Hayatı bir anda tepetaklak olan genç kadın, bu sıkıntılı günlerde bir adamla tanışır.  Melisa aşkı yeniden içinde hissederken oğlu için duyduğu kaygısı yerini huzura bırakacak mıdır?

Oyuncular: Aslı EnverKaan Urgancıoğlu, Ezgi Şenler

Yönetmen: Ketche

8. How It Ends

8. How It Ends

Özet: Genç bir avukat olan Will, hamile nişanlısıyla mutlu bir yaşam sürmektedir. Ancak esrarengiz bir felaket tüm dünyasını altüst eder. Yaşanan felaket sonrası şehir ikiye bölünür ve Will, müstakbel kayınpederiyle birlikte  binlerce kilometre uzaktaki nişanlısını kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Theo James, Forest Whitaker, Kat Graham

Yönetmen: David M. Rosenthal

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Deliler Fatih'in Fermanı

7. Deliler Fatih'in Fermanı

Özet: Fatih Sultan Mehmet'in Osmanlı adına elçi olarak gönderdiği adamın Romen Prensi tarafından katledilmesi üzerine ordudan 7 korkusuz kişi, zalim Vlad'ı infaz etmek için amansız bir savaşa girer.

Oyuncular: Erkan Petekkaya, Cem Uçan, İsmail Filiz

Yönetmen: Osman Kaya

6. Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehog)

6. Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehog)

Özet: Esrarengiz bir doktor küçük, mavi ve hızlı bir kirpi olan Sonic'in güçlerini ele geçirmeye kafayı takar. Amacı onun güçleriyle dünyayı yönetmektir. Sonic, doktora karşı verdiği mücadelede kasabadaki bir polis memurundan yardım alacaktır.

Oyuncular: Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden

Yönetmen: Jeff Fowler

5. Hırçın Kız (The Taming of the Shrew)

5. Hırçın Kız (The Taming of the Shrew)

Özet: Kalbi kırılmış, duyguları incinmiş bir bilim insanı, yeni bir başlangıç yapmaya ihtiyaç duyduğu için memleketine döner. Bu sırada ağabeyi, yakışıklı bir adamla anlaşır ve kız kardeşini arsaları satması konusunda ikna etmesini talep eder.

Oyuncular: Magdalena Lamparska, Mikolaj Roznerski, Piotr Cyrwus

Yönetmen: Anna Wieczur-Bluszcz

4. 4N1K Düğün

4. 4N1K Düğün

Özet: Ali ve Yaprak evlenme arifesinde olan mutlu bir çifttir. Düğün günü gelip çattığındaysa çok kötü bir olay yaşanır. Yaprak geçirdiği bir kazadan dolayı hafızasını kaybeder. Şimdi Ali'nin nikâha kadar Yaprak'ın aşkını tekrar kazanmaya çalışır.

Oyuncular: Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer

Yönetmen: Deniz Coşkun

3. Spencer

3. Spencer

Özet: İngiltere Kraliyet ailesine ve hayatımıza Leydi Diana olarak giren Diana Spencer'ı odağına alan film, genç kadının Noel tatili sırasında akıl sağlığı korumaya çalışmasını, ailede yerini bulma çabasını ve eşi Prens Charles'ın yasak aşkını kabullenme uğraşını takip ediyor.

Oyuncular: Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Nielen

Yönetmen: Pablo Larraín

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Yaşamak İçin Oyna (Choose or Die)

2. Yaşamak İçin Oyna (Choose or Die)

Özet: İki arkadaş, 1980'li yıllardan kalma esrarengiz bir video oyununu keşfeder. Oyunun verdiği 100 bin dolar para ödülünü kazanmayı kafasına koyan genç kadın oyuna başlar. Ancak bu sıradan bir  video oyunu değildir. Yaşanan esrarengiz olayların ardından genç kadın oyuna arkadaşını da dâhil eder. Peki bu oyunun gizemi nedir?

Oyuncular: Asa Butterfield, Eddie Marsan, Robert Englund

Yönetmen: Toby Meakins

1. Seni Bulacam Oğlum!

1. Seni Bulacam Oğlum!

Özet: Ertan, en yakın arkadaşı İskender tarafından dolandırılır. Yetmezmiş gibi tefecilerden aldığı borçları da Ertan'ın başına yıkıp ortadan kaybolur. İskender'i bulmak için yollara düşen Ertan, yolda karşılaştığı renkli karakterlerden yardım alacaktır.

Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, Fulden Akyürek, Ali Sürmeli

Yönetmen: Gökhan Yıkılkan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

'Seni bulacam oğlum' da sonlara doğru bir ikili diyalog var Ali sürmeli'nin olduğu. Abi çeneme ağrı girdi gülmekten. Ali Sürmeli çok iyi oyuncu

okisi

lan how it ends uzun zamandir netflixte var zaten neden simdi popüler oldu anlamadim