Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatilinde Kaliteli Vakit Geçirmek İsteyenlere Kategorilerine Göre Film ve Dizi Önerileri

Bayram Tatilinde Kaliteli Vakit Geçirmek İsteyenlere Kategorilerine Göre Film ve Dizi Önerileri

claude cahun
28.04.2022 - 11:59 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:02

Ramazan bayramı tatilinde keyifli ve kaliteli vakit geçirmeniz için size kapsamlı bir liste hazırladık. Korkudan komediye, aksiyondan romantizme hemen hemen her kategoriden dizi ve filmlerle zamanın nasıl geçtiğini unutacağınıza eminiz. Eh malum liste uzun. Girizgâhı kısa tutalım da daha fazla vakit kaybetmeyelim. İşte bayram tatilinde izlenebilecek dizi ve filmler;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce korku!

1. Habis (Malignant, 2021)

1. Habis (Malignant, 2021)

Özet: Madison adlı genç kadın bazı görüntüler görmektedir. Hatta bunların rüya mı gerçek mi olduğunu hayal edemez hâle gelir. Gördüğü sanrıların yaşanmış gerçek cinayetlerle ilgili olduğu öğrenen Madison'ın, travmalarla dolu geçmişiyle de yüzleşmesi gerekecektir. 

Oyuncular: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young

Yönetmen: James Wan

2. Çığlık 5 (Scream 5, 2022)

2. Çığlık 5 (Scream 5, 2022)

Özet: Klasik korku serisi Çığlık'ın bu beşinci devam halkasında Woodsboro kasabası, sakin geçen 25 yılın ardından yine seri cinayetlerle kâbusu yaşar. Olaylar, Sidney'i tekrar kasabaya döndürecektir. 

Oyuncular: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette

Yönetmenler: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

3. Görünmez Adam (The Invisible Man, 2020)

3. Görünmez Adam (The Invisible Man, 2020)

Özet: H.G. Wells'in aynı adlı romanından uyarlanan film, bir kadının yaşadığı paranoyayı odağına alıyor. Uzun süredir eski sevgilisin kontrolcü dünyasında hapsolan Cecilia, bir gün onun elinden kaçmayı başarır. Ancak onun sürekli kendisini takip ettiğine inanmaktadır. Bu hissi, eski sevgilisinin öldüğü haberinin gelmesinden sonra daha da şiddetlenir. Çünkü Cecilia buna inanmamaktadır. Cecilia, onu sürekli takip ettiğine inandığı ama bir türlü göremediği eski sevgilisini bulabilecek midir? Yoksa tüm bu yaşananlar ona zihninin oyunları mıdır? 

Oyuncular: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer

Yönetmen: Leigh Whannell

4. Karanlık Sırlar (Janghwa, Hongryeon, 2003)

4. Karanlık Sırlar (Janghwa, Hongryeon, 2003)

Özet: Annelerini kaybeden iki kız kardeş, bu trajedinin üstüne hastalanır ve bir süre hastanede tedavi görür. Eve geri döndüklerinde ise babalarının yanında yeni bir kadın görürler. Üvey anneleriyle anlaşamayan kardeşler, onun garip davranışlarına maruz kaldıkları gibi babaları da olaylara son derece tepkisizdir.  Evde bazı paranormal olayların da yaşanmasıyla huzursuzluk had safhaya çıkar.

Oyuncular: Kim Kap-soo , Moon Geun-Young , Seung-bi Lee

Yönetmen: Jee-Woon Kim

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Brand New Cherry Flavor (2021)

5. Brand New Cherry Flavor (2021)

Özet: 1990'ların Los Angeles'ının bol güneşli ama berbat dünyasında hevesli bir film yönetmeni olan Lisa Nova, kontrolden çıkan doğaüstü bir intikam yolculuğuna çıkacaktır.

Oyuncular: Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange

Yaratıcılar: Nick Antosca, Lenore Zion

6. Marianne (2019)

6. Marianne (2019)

Özet: Çocukluğundan beri kâbuslar gören ve rüyalarında gördüğü bir varlık tarafından rahatsız edilen Emma, bu travmatik günleri geride bırakıp başarılı bir korku yazarı olur. Ancak geçmiş peşine bırakmaz ve onu, doğup büyüdüğü kasabaya dönmeye iter. Emma, kitaplarında yazdığı her şeyin gerçek olduğunu gördüğünde ise geçmişiyle yüzleşmeye ve olayları çözmeye karar verir. 

Oyuncular: Victoire Du Bois, Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot

Yaratıcı: Samuel Bodin

7. Korku Seansı (The Conjuring, 2013)

7. Korku Seansı (The Conjuring, 2013)

Özet: Kalabalık ve sevgi dolu bir aile olan Perronlar, tüm paralarını bir çiftlik evine yatırırlar. Ancak taşındıkları gibi evde garip olaylar yaşanmaya başlar. Önce evin köpeği ölür. Daha sonra çocuklar geceleri yataklarından çekilmeye, tuhaf kokular almaya ve garip şeyler görmeye başlarlar. Gidecek başka yerleri olmayan Perron ailesi, paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftinin kapısını çalarak yardım isterler. Bu film gerçek bir hikâyeden uyarlandı.

Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston

Yönetmen: James Wan

8. From (2022-)

8. From (2022-)

Özet: ABD'nin ortasında sıra dışı bir kasabadayız. Burası o kadar ilginç ki içine girenler kendilerini türlü tuzaklarla çevrelenmiş hâlde buluyor. İnsanlar gün geçtikçe normallikten uzaklaşıyor, bir çıkış yolu arasalar da güneş battığında işler çığırından çıkıyor.

Oyuncular: Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey

Yaratıcı: John Griffin

9. Strangers from Hell (2019)

9. Strangers from Hell (2019)

Özet: Jong-Woo, bütçesine uygun ucuz bir pansiyona yerleşir. Mutfak, banyo gibi mekânların ortak kullanıldığı, pis ve kasvetli bir yer olan bu pansiyondaki asıl tuhaflık ise Jong-Woo'nun komşularıdır. Daha ilk günden kendini tedirgin hisseden genç adam, bir dizi esrarengiz olayın tam ortasındadır.

Oyuncular: Si-wan Yim, Lee Dong-Wook, Lee Jeong-eun

Yaratıcı: Kim Yong-ki

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Bates Motel (2013-2017)

10. Bates Motel (2013-2017)

Özet: Bates Motel, Alfred Hitchcock klasiği Psycho'nun daha öncesini konu alıyor. Filmdeki Norman Bates'in ergenliğini takip eden dizide, genç adamın annesiyle olan ilişkisini nasıl derinleşip karmaşıklaştığına ve deliliğin ilk tohumlarının nasıl ekildiğine şahit oluyoruz. 

Oyuncular: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot

Yaratıcı: Anthony Cipriano

Şimdi de komedi!

1. Bebek Firarda (Baby's Day Out, 1994)

1. Bebek Firarda (Baby's Day Out, 1994)

Özet: Birbirinden beceriksiz üç fidyeci, zengin bir ailenin bebeğini kaçırırlar. Ancak kaçırdıkları bebeği koskoca şehirde kaybedince işler çığırından çıkar. Üç adam bebeği fidyeyi teslim alacakları saate kadar bulabilecek midir?

Oyuncular: Lara Flynn Boyle, Joe Mantegna, Joe Pantoliano

Yönetmen: Patrick Read Johnson

2. Ayı Teddy (Ted, 2012)

2. Ayı Teddy (Ted, 2012)

Özet: 8 yaşındaki John Bennett'ın en büyük dileği gerçek olur. Oyuncak ayısı Ted, tıpkı insan gibi davranan bir canlıya dönüşür. John ve Ted zamanla birbirlerinin en yakın arkadaşı olur. Yıllar yılları kovalar ve John 30'lu yaşlarına gelir. Ted ile olan dostluğu kız arkadaşı Lori'yle ilişkisini kötü etkilemeye başlayınca John, kendisini seçim yapmak zorunda bulur.

Oyuncular: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane

Yönetmen: Seth MacFarlane

3. Salak ile Avanak (Dumb and Dumber, 1994)

3. Salak ile Avanak (Dumb and Dumber, 1994)

Özet: Her işi eline yüzüne bulaştıran Lloyd ile Harry, hem dost hem de ev arkadaşıdır. Lloyd, işi gereği genç ve güzel bir kadın olan Mary'yi havaalanına bırakmak için yola koyulur. Yolda kadına âşık olan Lloyd, havalimanında Mary'nin çantasını unuttuğunu fark eder. Çantayı ona yetiştirmek için Harry'nin acayip bir dekorasyonu olan kamyonuyla yola çıkan ikili başlarına aldıkları dertten habersizdir...

Oyuncular: Jim Carrey, Jeff Daniels, Brady Bluhm

Yönetmenler: Peter Farrelly, Bobby Farrelly

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Evde Tek Başına (Home Alone, 1990)

4. Evde Tek Başına (Home Alone, 1990)

Özet: Kalabalık bir ailenin en küçüğü olan sekiz yaşındaki Kevin, Noel tatilinde yanlışlıkla evde unutulur. Evde tek başına kalan Kevin, bu durumdan memnun memnun bile olur. Bu sırada mahalleye dadanan iki hırsızın yeni hedefi Kevin'ın kaldığı evdir. Kevin, hırsızlara karşı evi korumak için adeta savaş açar. 

Oyuncular: Macaulay Culkin, Catherine O'Hara, Joe Pesci

Yönetmen: Chris Columbus

5. Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead, 2004)

5. Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead, 2004)

Özet: Londralı bir elektronik satıcısı olan Shaun ve onun oda arkadaşının olaysız, amaçsız hayatları, zombi kıyametiyle birlikte altüst olur.

Oyuncular: Simon Pegg, Nick Frost, Kate Ashfield

Yönetmen: Edgar Wright

6. Only Murders in the Building (2021-)

6. Only Murders in the Building (2021-)

Özet: Aynı apartmanda yaşayan üç kişi, suç kavramıyla ilgili benzer kaygıları ve takıntıları paylaştıklarından habersizdir. Bir gün apartmanda birinin gizemli bir şekilde ölmesi bu üçlüyü bir araya getirir. Çünkü onlar olayın bir cinayet olduğunu düşünmektedir. İpuçlarını takip edip aynı zamanda podcast kaydı alan üçlü, kendilerini gizli sırların ortasında bulacaktır.

Oyuncular: Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short

Yaratıcılar: Steve Martin, John Hoffman

7. Curb Your Enthusiasm (2000-)

7. Curb Your Enthusiasm (2000-)

Özet: Mutlu bir evlilikten şahane arkadaşlara, lüks bir yaşamdan başarılı bir kariyere hayatında istediği hemen her şeye sahip olan Larry David için eksik olan nedir? 

Oyuncular: Larry David, Jeff Garlin, Cheryl Hines

Yaratıcı: Larry David

8. Seinfeld (1989–1998)

8. Seinfeld (1989–1998)

Özet: Emmy ödüllü sevilen dizi Seinfield, Jerry ve arkadaşları George, Elaine ile Cosmo'nun New York'un Batı Yakası'nda yaşadıkları maceraları takip ediyor.

Oyuncular: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards

Yaratıcılar: Larry David, Jerry Seinfeld

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Friends (1994-2004)

9. Friends (1994-2004)

Özet: Friends, Manhattan'da yaşayan yirmi ila otuz yaşlarındaki altı arkadaşın kişisel ve profesyonel yaşamlarını takip ederken ortaya eğlenceli manzaralar çıkıyor.

Oyuncular: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Yaratıcılar: David Crane, Marta Kauffman

10. The Office (2005-2013)

10. The Office (2005-2013)

Özet: Patron Michael Scott ve her biri kendine has karakterlere sahip çalışanları Dunder Mufflin Kağıt Şirketi'nde her gün rutin işlerini yapıyor. Ancak onların çalıştığı ofis, diğer iş yerlerinden oldukça farklı. İktidar ve ego çatışmalarına eğlence ve komedinin eşlik ettiği bu çalışma hayatı göz atmaya değer!

Oyuncular: Rainn Wilson, Jenna Fischer, John Krasinski

Yaratıcılar: Greg Daniels, Paul Lieberstein, Ricky Gervais

Birazcık da aksiyon!

1. Kır Zincirlerini (Unleashed, 2005)

1. Kır Zincirlerini (Unleashed, 2005)

Özet: Danny, çocukluğundan beri mafyanın elinde köle gibi esir edilmiştir. Onu kendine mahkûm eden Bart tarafından tasma takmaya zorlanmak gibi kötü muamelelere maruz kalan Danny, ölümcül bir dövüş makinesi olarak yetiştirilir. Ancak bir gün beklenmedik bir şey olur ve Danny, ilk defa normal bir yaşama adapte olmaya çalışır. Acaba başarılı olabilecek midir?

Oyuncular: Jet Li, Bob Hoskins, Morgan Freeman

Yönetmen: Louis Leterrier

2. Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 2021)

2. Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 2021)

Özet: Shang-Chi, babası tarafından bir suikastçı olması için eğitilirken bir yandan da insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Ancak ölümsüz bir büyücü olan babasıyla ilgili gerçeği öğrendiğinde güçlerini ona karşı kullanmaya karar verir. Shang-Chi ilk iş olarak babasının düşmanıyla ittifak kurar.

Oyuncular: Simu Liu, Tony Leung Chiu-Wai, Awkwafina

Yönetmen: Destin Daniel Cretton

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Hawaii Five-0 (2010-2020)

3. Hawaii Five-0 (2010-2020)

Özet: 1970'lerde çekilen popüler polisiye dizinin bu yeniden çevrimi, Hawaii'de suça karşı mücadele veren bir grup polisin başından geçenleri konu alıyor. 

Oyuncular: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Chi McBride

Yaratıcılar: Alex Kurtzman, Peter M. Lenkov

4. Lupin (2021-)

4. Lupin (2021-)

Özet: Arsène Lupin'in maceralarından ilham alan beyefendi hırsız Assane Diop'un babası, zengin bir aile tarafından iftiraya uğrar. Diop, babasının intikamını alma mücadelesinde Lupin'in incelikli taktiklerinden faydalanacaktır.

Oyuncular: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme

Yaratıcı: George Kay

5. Baskın (Serbuan maut, 2011)

5. Baskın (Serbuan maut, 2011)

Özet: Jakarta gecekondu mahallelerinden birinde bir apartmanda olduğu tespit edilen bir uyuşturucu tüccarını yakalamak için harekete geçen özel bir tim, kendilerini bu apartmanda kapana kısılmış hâlde bulur. Çünkü bur apartman aslında gangsterlerden katillere pek çok suçlunun yaşadığı bir yerdir. Özel ekibin geleceğini öğrenen suçlular, kendi aralarında birlik olurken iki grup arasında amansız bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

Oyuncular: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Joe Taslim

Yönetmen: Gareth Evans

6. Mad Max: Fury Road (2015)

6. Mad Max: Fury Road (2015)

Özet: Kıyamet sonrası bir distopyada beş genç karısıyla birlikte yaşayan Immortal Joe yozlaşmış ve zalim bir yöneticidir. Bu sisteme boyun eğmeyi reddeden genç kadın teğmen Furiosa, kadınları kaçırıp güvenli bir bölgeye ulaştırmaya çalışır. Bu yolculukta Max adlı bir adamla işbirliği yapmak zorunda kalırlar.

Oyuncular: Tom Hardy, Charlize Theron, Zoë Kravitz

Yönetmen: George Miller

7. Killing Eve (2018-2022)

7. Killing Eve (2018-2022)

Özet: Her zaman ajan olmayı hayal eden ancak güvenlik hizmetlerinde çalışan genç Eve'nin hayatı, yetenekli suikastçı Villanelle'i tanımasıyla değişir. İki kadın arasında kıyasıya bir kovalamaca yaşanacaktır.

Oyuncular: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Warrior (2019-)

8. Warrior (2019-)

Özet: Dövüş sanatlarından ustalaşan Ah Sahm, 1800'lerin sonlarına doğru Çin'den San Francisco'ya göç eder. Genç adam San Francisco'nun Çin mahallesindeki çeteler arası savaşların tam ortasına düşer.

Oyuncular: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin

Yaratıcı: Jonathan Tropper

9. Cobra Kai (2018-)

9. Cobra Kai (2018-)

Özet: 'Karate Kid' filmlerinin devamı niteliğindeki bu dizi, hayatlarını değiştiren turnuvadan dolayı onlarca yıl sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabetin yeniden alevlenmesini takip ediyor.

Oyuncular: Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña

Yaratıcılar: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

10. The Matrix (1999)

10. The Matrix (1999)

Özet: Bilgisayar korsanı Neo, 'Matrix nedir?' sorusunun peşine takılıp bir tavşan deliğinden içeri girecektir. Artık geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Neo, dünyayla ilgili sıra dışı gerçeği öğrenecektir. 

Oyuncular: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Yönetmenler: Lana Wachowski, Lilly Wachowski

Romantizm olmadan olmaz!

1. 50 İlk Öpücük (50 First Dates, 2004)

1. 50 İlk Öpücük (50 First Dates, 2004)

Özet: Henry ve Lucy, birbiriyle çok uyumlu iki yetişkindir. Tam aralarında ciddi bir ilişki başlamak üzereyken bir sorun yaşanır. Lucy, Henry'yi hatırlamamaktadır. Buna ilk baş çok şaşıran Henry, zamanlar Lucy'nin kısa süreli hafıza kayıpları yaşadığını fark eder. Ancak bu durumun, aralarındaki aşka engel olamayacağına inanır ve her yeni günde Lucy'yi kendisine tekrar âşık etmek için elinden geleni yapar.  

Oyuncular: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

Yönetmen: Peter Segal

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kaynak (The Fountain, 2006)

2. Kaynak (The Fountain, 2006)

Özet: Modern bir bilim insanı olan Tommy, kansere yakalanmış eşi Izzi'nin hayatını kurtaracağına inandığı bir bitki için Amazonların yolunu tutarken İspanyol bir kâşif de içenlere gençlik getirdiğine inanılan hayat kaynağının peşine düşüyor. Yıldızlararası yoluculuk yapan bir rahibe ise yolculuğunda yaşlık bir ağaç eşlik ediyor. Zaman ve mekânın kırıldığı bu birbiriyle bağlantılı bu üç hikâyede aşka ve ölüm kavramları irdeleniyor.

Oyuncular: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn

Yönetmen: Darren Aronofsky

3. Bridgerton (2020-)

3. Bridgerton (2020-)

Özet: Julia Quinn'in sevilen romanından uyarlanan dizi, birbirine oldukça bağlı sekiz kardeşin mensup olduğu kalabalık Bridgerton ailesinin, Londra'da yüksek sosyeteye girişi ve burada yaşadıklarını anlatıyor. 

Oyuncular: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Chris Van Dusen

4. Love & Anarchy (2020-)

4. Love & Anarchy (2020-)

Özet: Evli ve iki çocuk sahibi Sofie, aynı zamanda başarılı bir danışmandır. Eski bir yayınevini modernize etmekle görevlendirilen Sofie, burada Max adlı bir teknisyenle tanışır ve beklenmedik bir flört oyunu başlar.

Oyuncular: Gillian Jacobs, Paul Rust, Kerri Kenney-Silver

Yaratıcılar: Paul Rust, Lesley Arfin, Judd Apatow

5. Kutup Çizgisi Âşıkları (Los amantes del Círculo Polar, 1998)

5. Kutup Çizgisi Âşıkları (Los amantes del Círculo Polar, 1998)

Özet: Otto ve Ana'nın hayatı tesadüfler üstüne kuruludur. Yıllar önce henüz çocukken tanışan ikili, bir şekilde birbirine bağlıdır. Şans eseri tanıştıkları insanlar bile onları birbirine çıkartmaktadır. Onlar da aralarındaki sıra dışı bağın gücüne inanarak mesafelere rağmen bir arada olacaklarını umut ederler.

Oyuncular: Najwa Nimri, Fele Martínez, Nancho Novo

Yönetmen: Julio Medem

6. Aşkın (500) Günü ((500) Days of Summer, 2009)

6. Aşkın (500) Günü ((500) Days of Summer, 2009)

Özet: Umutsuz romantik Tom Hansen, ruh eşi olduğuna inandığı Summer tarafından terk edildikten sonra, işlerin nerede yanlış gittiğini ve onu nasıl geri kazanabileceğini anlamaya çalışmak için ilişkileri üzerine düşünmeye başlar. Film, Tom'un Summer'a olan duygularının yitip biteceği, yeni bir ilişkiyle tekrar hayata tutunacağına güne kadar geçen sürede yaşadıklarını anlatıyor. 

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend

Yönetmen: Marc Webb

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. You (2018-)

7. You (2018-)

Özet: Genç ve güzel Beck, sıradan bir günde bir kitapçıya giderek vakit geçirir. Kitapçının sahibi olan Joe ise Beck'i görür görmez ona âşık olur. Beck'i elde etmek için her şeyi yapmaya hazır olan Joe, genç kadını her yerde takibe alır. Beck, Joe için saplantılı bir takıntı hâline gelmiştir. Joe'nun bu tavrı, Beck'le sevgili olduğunda da geçmez. Aksine işler kontrolden çıkar.

Oyuncular: Penn Badgley, Elizabeth Lail, Ambyr Childers

Yaratıcılar: Greg Berlanti, Sera Gamble

8. Love (2016-2018)

8. Love (2016-2018)

Özet: Dizide bir çiftin ilişkisi odağa alınırken onların yakınlık, bağlılık, aşk ve kaçınmak istenen tarafları/olayları keşfetmeleri anlatılıyor.

Oyuncular: Gillian Jacobs, Paul Rust, Kerri Kenney-Silver

Yaratıcılar: Paul Rust, Lesley Arfin, Judd Apatow

9. Âşıklar Şehri (La La Land, 2016)

9. Âşıklar Şehri (La La Land, 2016)

Özet: İkisi de sanatın farklı kollarından beslenen Sebastian ve Mia'nın tesadüfi karşılaşması, aralarında güçlü bir aşkın başlamasına neden olur. Ancak onların birlikteliği, geleceğe yönelik planlarını bir bir bozarak hayallerinden uzaklaştırır.

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend

Yönetmen: Damien Chazelle

10. Sex Education (2019-)

10. Sex Education (2019-)

Özet: Ebeveynleri seks terapisti olduğu için bu konuda pek çok bilgiye sahip olan Otis, okulda ise içine kapanık ve dışlanan biridir. Seks konusundaki bilgisini kullanamaya karar veren genç, okulda bir yeraltı seks terapi kliniği kurmak için bir sınıf arkadaşıyla iş birliği yapar.

Oyuncular: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey

Yaratıcı: Laurie Nunn

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lethe lethe

önceden bayramda nereye kaçsam diye yer bakıuorken artık ne izlerin evde diye baktığımı fark ettim, egonomi çok eyi yeğen, almanya gısganıyor

madongseok

strangers from hell dizisini psikolojik gerilim sevenlere tavsiye ederim güzel diziydi