Görüş Bildir
Haberler
TOGG Sınırlı Sayıda Üretilecek Herkes Alamayabilir! Üretilecek Yerli Otomobil Sayısı Belli Oldu

TOGG Sınırlı Sayıda Üretilecek Herkes Alamayabilir! Üretilecek Yerli Otomobil Sayısı Belli Oldu

Ülkemizin yerli ve milli otomobil markası TOGG'un Gemlik Kampüsü yakında açılıyor. Yıl sonuna kadar seri üretime geçilmesi düşünülen fabrikanın açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise yerli otomobilin kaç adet üretileceğine dair soruları da yanıtladı. İşte detaylar.

Kaynak: https://www.haberler.com/ekonomi/yerl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk Aracı 29 Ekim'de Göreceğiz

İlk Aracı 29 Ekim'de Göreceğiz

Seri üretime geçilecek fabrikanın inşaat aşamasında sona gelindiğini aktran Bakan Varank, üretim banından inecek ilk aracın ise 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi. İlk olarak C segment TOGG Suv üretilecek ve 2023 yılının ilk çeyreğinde yollarda olacak. Varank, 'tip onayı' alma sürecinde herhangi bir güncelleme gerekmediği takdirde araçların satışa hazır olacağını sözlerine ekledi.

2023'te Kaç Adet Yerli Otomobil Üretilecek?

2023'te Kaç Adet Yerli Otomobil Üretilecek?

Habertürk'e konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank; 'Şirketin 2023 yılı hedefi 17-18 bin araç üreterek piyasaya sürmek. Şu an deneme üretimleri gerçekleşiyor zaten. 29 Ekim'de de fabrikanın bitişi ve seri üretimin başlangıcı törenini yapmış olacağız. Şirketin açıkladığı takvime harfiyen uyularak bugünlere gelindi' dedi.

TOGG SUV Fiyatı Ne Kadar?

TOGG SUV Fiyatı Ne Kadar?

TOGG'un hangi tarihte satışa çıkacağı ve otomobilin fiyatının ne kadar olacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmazken Bakan Varank konuya ilişkin olarak şu sözleri ifade etti: 'Vatandaşlarımız fiyatı merak ediyorlarsa, şu anda piyasada satılan C segment SUV dizel ve benzinli araçların fiyatlarına bakabilirler. TOGG, bunların fiyatlarıyla piyasaya çıkacakmış diyebilirler.'

İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın