Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Sen Hangi Üniversitenin İnsanısın ?

Tercihlerine Göre Sen Hangi Üniversitenin İnsanısın ?

Hazır sınav stresini, o gerginliği de üzerinden attığına göre, tercih dönemi de yaklaşmışken gel şimdi de biraz eğlenelim ve bakalım sen hangi üniversitede aradığını bulabilecekmişsin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım ve cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaş aralığını seçer misin ?

3. Aşağıdaki kelimelerden hangisini kendini tanımlamak için kullanırsın ?

4. Peki üniversitenin ilk günü için bir kombin yapmanı istesek hangisine yakın olurdu ?

5. Peki gelelim esas konumuza. Hayalindeki üniversitenin kampüsü hakkında neler söylemek isterdin ?

5. Peki gelelim esas konumuza. Hayalindeki üniversitenin kampüsü hakkında neler söylemek isterdin ?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kulüp etkinlikleri senin için ne kadar önemlidir ?

7. Peki akademik çalışmalara olan ilgini sorsak ?

8. İlgi alanların aşağıdakilerden hangisine daha yakın ?

9. Bu güzide şehirlerimizden hangisinde yaşamak isterdin ?

10. Geldik son sorumuza, hangi bölüme yatkınlığın olduğunu düşünüyorsun ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orta Doğu Teknik Üniversitesi !

Orta Doğu Teknik Üniversitesi !

Senin ruhun ODTÜ'lü canım ! Yemyeşil ve kocaman kampüsüyle görenleri büyülediği doğru olan bu okulda hem arkadaşlığa hem de eğitime doyacaksın diyebilirim. Yağmurlu bir havada sıcacık kahveni yanına alıp kampüste turlarken bu sözlerim gelsin aklına ve gizli bir cenneti adımlarınla karış karış keşfe çıktığını unutma, melankolik bir havaya sahip olsa da bu okul kökleri gibi sapasağlam ayakta.

Yıldız Teknik Üniversitesi !

Yıldız Teknik Üniversitesi !

Sen YTÜ'lü olmak için doğmuşsun ! Yeşilliklerin arasında aradığın aşkı bulacağın, söyleşilere ve etkinliklere sıkça ev sahipliği yapan bu okulda etkinliklerde boy gösterebileceğin ve üniversite hayatı nedir, nasıl yaşanır sana öğretecek olan bir üniversite. Yeni bir sen doğuyor, hazır ol derim :)

Ege Üniversitesi !

Ege Üniversitesi !

Çoğu gencin hayallerini süsleyen, İzmir'in incisi Ege Üniversitesi. Oldukça merkezi bir konumda bulunması en güzel özelliklerinden. Verdiği eğitimin kalitesiyle senin için biçilmiş bir kaftan olacağına eminim. İzmir'in ruhunu aşkıyla, deniziyle; rakısıyla balığıyla ve Alsancak- Karşıyaka vapuruyla dibine kadar yaşamaya hazır ol. Çekirdek değil çiğdem bu arada, unutma :)

Galatasaray Üniversitesi !

Galatasaray Üniversitesi !

En iyisi olsun isteyen bir yapın var belli ki, o yüzden de sende en iyiler liginden bir üniversitenin ruhunu gördüm: Galatasaray. Gerek sana katacağı yabancı dil yetkinliği olsun gerekse de akademik olarak oldukça çalışkan ve bilgili öğretim görevlilerine ev sahipliği yapmasıyla seni istediğin alanda hedefine adım adım en iyi şekilde götüreceğine eminim. Senin auranda elitlik var canım ama hiç merak etme, önün açık; derya deniz :)

Akdeniz Üniversitesi !

Akdeniz Üniversitesi !

Antalya'nın o sıcak ve içten havasını doya doya yaşatacak olan Akdeniz Üniversitesi tam senlik. Aradığın o Akdeniz insanı samimiyetini, neşesini burada kolaylıkla bulacağına eminim. Gecesi gündüzü ayrı keyifli olan Antalya sana iyi gelecek, yaralarını saracak. Dikkat et eğlencesine kapılıp derslerini aksatma :)

Sabancı Üniversitesi !

Sabancı Üniversitesi !

Belli ki yerine göre oldukça çalışkan yerine göre de eğlenmesini bilen birisin. Şıkır şıkır giyinip boy gösterisi yapmaktan da geri kalmak hiç istemezsin. Hayatının bu her şey yerine göre akışına tam da uyum sağlayacak üniversite: Sabancı. Birçok farklı alana yönelebileceğin ufkunu açan bir eğitimi olan Sabancı, seni daha da yükseklere taşıyıp parıl parıl parlatacak bir okul.

Marmara Üniversitesi !

Marmara Üniversitesi !

Eğer Göztepe kampüsündeysen on dakikada Kadıköy'de olabileceğin bazen yüzünü güldürüp bazen de en üzücü anılarını yaşatabilecek potansiyeli olan o üniversite: Marmara. Her düşünceden farklı farklı insanlarla tanışabileceğin bu okulda sakın ipleri elinden bırakma derim, öğretim üyeleri zorlamayı oldukça sever çünkü :) Hayatın düzeninden biraz sıkıldıysan, farklılıklara kaosa ihtiyaç duyuyorsan tam da yeri diyebilirim.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
39
35
26
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lilith

Ne demek Yıldız Teknik yaa :( (Sanki puanım yetebilirmiş gibi)

mamamia

Yıldız teknik üniversitesi bekle beni mamamiaa geliyor

Aziz TORUK

Yıldız Teknik Üniversitesi zamanında istediler de ben varmadıydım 😛