Görüş Bildir
Haberler
Tekrar Soğuklar mı Geliyor? Hava Durumunda Son Dakika!

Tekrar Soğuklar mı Geliyor? Hava Durumunda Son Dakika!

dicle demir
17.05.2022 - 12:52

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son tahmin raporuna göre, Türkiye, soğuk ve yer yer yağmurlu bir hava durumunun etkisi altında olacak. Perşembe gününden itibaren düşmesi beklenen hava sıcaklığı, bazı bölgelerimizde kombiyi açtıracağı bekleniyor. Türkiye'nin batısında ise kar uyarıları alan bölgeler bile oldu. İşte Meteroloji'den gelen güncel hava durumu tahminleri ve uyarıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha yaz mevsimine tamamen giremeyen Türkiye'yi Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar ve tahminler sonucunda, soğuk ve ıslak hava durumu bekliyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerini, Akdeniz'i, Anadolu'yu, Karadeniz'i hangi hava durumları bekliyor? İşte son dakika hava durumu uyarıları...

Hangi Bölgelerde Hangi Hava Durumları Bekleniyor?

Hangi Bölgelerde Hangi Hava Durumları Bekleniyor?

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'nin iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun güneyi, Akdeniz'in iç kesimleri Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Iğdır, Muş, Ağrı, Van, Hakkari, Adıyaman, G. Antep ve Kilis çevresinin gök gürültülü sağnak yağışlı, diğer yerlere ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor. Meteroloji soğuk hava ile alakalı uyarılarda bulunurken, 'Kışlık kıyafetleri çıkarın ve kombileri açmaya hazır olun.' dedi. Son dakika hava tahminlerini ve uyarılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Toz Taşınımı Uyarısı!

Toz Taşınımı Uyarısı!

Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda, Güneydoğu Anadolu'nun ise doğusunda yer yer gerçekleşecek olan toz taşınımı, yaşanabilecek olumsuz şartlar halinde (hava kalitesinde düşme, ulaşım aksaklıkları vb.) tedbirli olunması gerekmektedir.

Perşembeden Sonra Dikkat!

Perşembeden Sonra Dikkat!

Perşembe gününden itibaren başlayacak olan soğuk ve yağışlı hava, mevsim sıcaklığının hissedilir derecede altına düşecek. Çarşamba günü, Ege'nin kuzeyi, Marmara, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunda gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. En yüksek sıcaklık değeri Ankara'da 24, İzmir'de 18, Diyarbakır'da 28, Samsun'da 17, İstanbul'da ise 16 derece olacak.

Bu İçeriğe Göz Atın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın