Görüş Bildir
Haberler
Tek Bir Soruyla Mesleğini Tahmin Ediyoruz!

etiket Tek Bir Soruyla Mesleğini Tahmin Ediyoruz!

Ebru Çiftçi
20.06.2018 - 17:04 Son Güncelleme: 21.06.2018 - 17:59

Bize güvenmen gerektiğini baştan söylemiştik. :)

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu söyle bize hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beden Eğitimi Öğretmenliği!

Burcunun genel özelliklerine göre hareketli ve enerjik bir yapıya sahipsin. Ve bu özeliğin senin mesleğine de yansımış durumda. Sen genelde sürekli spor yapan ve sağlıklı beslenmeyi seven bir insansın. Bu yüzden beden eğitimi öğretmenliğini severek yapabileceğini düşünüyordun. Ve şu an bu işi yapıyorsun. İnsanın işini severek yapması gerektiğini düşünüyorsun. Çok da doğru düşünüyorsun. Çünkü işini severek yapmayan insanlar hem kendi açısından sıkıntıya uğruyorlar, hem de etrafındaki insanlara da katkı sağlamıyorlar. Ama sen tam tersine işini o kadar çok seviyorsun ki, sanki işin değilmiş gibi. Aynı zamanda öğrencilerine de bu işi severek yapmaları gerektiğini öğretmeye çalışıyorsun. Mükemmel bir öğretmensin!

Mimar!

Boğa burcu insanı hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. Ve yaptıkları işi titizlikle yapmaya özen gösterirler. El işleri çok iyidir. Ve bu yüzden senin mesleğinin mimar olabileceğini düşünüyoruz. Hem de sana ne çok yakışır. Değil mi? Sen fazlasıyla detaylarda takılmayı seven ve hayal eden bir yapıya sahipsin. Yani kısacası hayalperest bir insansın. Bu hayalperest yanın eline yansımış diyebiliriz. Çizimlerinde o kadar başarılısın ki, bazen sen bile kendine inanamıyorsun. O yüzden kendin için gerçekten harika bir iş seçtiğini söylemeliyiz.

Pazarlama!

İkizler burcunun genel anlamda ağzı çok iyi laf yapar Ve her konuda mutlaka bilgisi vardır. Konuşmayı gerçekten çok seven insanlardır. Aynı zamanda da çok eğlencelidirler. O yüzden senin mesleğinin pazarlama olabileceğini düşündük. Çünkü tam da sana yakışacak bir meslek. Hem konuşma tarzın hem de ses tonun insanları gerçekten etkileyecek cinsten. O yüzden bu iş sana o kadar iyi geliyor ki hiç yorulmuyorsun. Çünkü senin için çok basit bir şey yaptığın bu iş. Her zaman yaptığın şeyi iş çerçevesi adı altında yapıyorsun. Gerçekten harika bir şey senin için. Keşke herkes senin kadar şanslı olabilse.

Yazar!

Her konuda aşırı şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan yengeç burçlarını en iyi tanımlayan şey hissetmektir. O kadar derin düşünen, duygusal ve naif insanlar ki insanların genelde kendilerini anlamadığını düşünürler. Hal böyle olunca da kendi içindekileri anlatmak yerine yazmayı tercih ederler. Bu nedenden dolayı senin mesleğinin 'yazar' olabileceğini düşündük. Ve senin karakterindeki bir insan için gerçekten uygun bir meslek seçimi olur. Çünkü mesleğini aşkla ve büyük bir şevkle yapıyorsun. Hal böyle olunca da yazdıkların diğer insanlar tarafından çok ilgi görüyor. Bu, gerek sosyal medya üzerinden gerekse kağıt üzerinde olsun. Her türlü yazılarınla dikkat çekmeyi başarıyorsun.

Oyuncu!

Aslan burcu insanın en belirgin özelliği çevresindeki insanlar arasında kendisinin kral olmasıdır. Herkesin gözü onda olmalı ve tüm ilgiyi kendisine çekmeli. Aksi takdirde gerçek anlamda çirkefleşebilirler. Bu nedenden dolayı senin mesleğinin oyuncu olabileceğini düşündük. Çünkü ünlü olarak hem insanların beğenisini topluyorsun hem de diğer insanlar arasında bir farkın oluyor. Bu da, haliyle seni çok mutlu ediyor. Kendini çok daha iyi hissediyorsun. Gerçekten muhteşem bir iş senin için. Belki de hayatının en doğru seçimini yapmış olabilirsin. Oyunculuk sana gerçekten çok yakışır. İçindeki o yeteneği dışarıya çok güzel bir şekilde vuracağını da biliyoruz. Çünkü sendeki azim ve istek kimsede yok.

Doktor!

Başak burçları genelde akılcı ve mantıklı olmasıyla bilinir. Ve aynı zamanda çok detaycı insanlardır. Bu nedenden dolayı doğru ve yanlış olan arasındaki farkı mutlaka görürler. Etrafındaki insanlar kendi fikirlerini ona danışır. Çünkü akılcı ve mantıkçı olduklarını ve doğru karar vermelerinde yardımcı olabileceğini düşünür. O yüzden sana yakışan mesleğin doktor olabileceğini düşündük. Sen hem çalışmayı çok severek hem de insanlara yardım etmeyi çok severek zaten mesleğini belirlemişsin. Biz de buna istinaden mesleğinin doktor olabileceğini düşündük. Belki de senin için en güzel meslek olabilir. Gerçekten çok şanslısın. Keşke herkes senin kadar başarılı ve şanslı olabilse.

Müzisyen!

Terazi burcu için genel olarak aşk insanı denilir. Çünkü içindeki sevgiyi o kadar güzel yaşar ki bunu karşı tarafa da hissettirmeyi başarır. Aynı zamanda çok adaletli bir yanı vardır. Daima doğruları söylemekten, dürüst olmaktan yanadırlar. İçlerinde çok güzel bir merhamete sahiptirler. Tüm bunların yanında, duygulara çok önem verirler. Ruh güzelliğine inanırlar. Ve içinde yaşadığı bu sevgiyi, aşkı bir şekilde dışa vurmaları gerekir. Bunu da ya yazılı ya da sözlü olarak gerçekleştirirler. Ama sen bunu sözlü olarak gerçekleştirenlerdensin. İşte bundan dolayı senin mesleğinin müzisyen olabileceğini düşündük. Hislerini şarkı söyleyerek dile getirmeyi çok seviyorsun. Ve bunu hakkını vererek yapıyorsun. Gerçekten harikasın!

Psikolog!

Akrep burcu genel anlamda aşırı derece ciddi, takıntılı ve sır tutan bir insan olarak bilinir. Aynı zamanda cömert ve sadık insanlardır. Etrafındaki insanlar tarafından çok sevilir. Eğer bir sorun olursa direkt ona danışılır. Çünkü o kadar mantıklı bir insandır ki detayına kadar düşünür. Bundan dolayı herkes tarafından fikirleri önemsenen bir insandır. İşte tüm bu özellikleri taşımandan dolayı senin mesleğinin psikolog olabileceğini düşündük. İnsanları yönlendirmekte ve onların fikirlerine önem vermekte çok başarılısın. Aynı zamanda da çok duygusal bir insansın. Bu yanınla da insanların sorunlarını kendi derdin gibi algılayıp çözüm sağlayabileceğini düşünüyoruz.

Hukukçu!

Yay burcu insanlarının kavrama yetenekleri çok fazla gelişmiştir. Genelde her işte başarılı olurlar ama özellikle felsefe ve ciddi iş gerektiren işlerde ekstra bir başarılılar. Çünkü yapısı gereği adalete çok fazla önem verirler. Bu nedenlerden dolayı senin mesleğinin hukuk üzerine olabileceğini düşündük. Çünkü sana cuk diye oturan bir meslek olduğunu düşünüyoruz. Bir insana bu meslek bu kadar mı yakışır. Gerçekten senden mükemmel bir hukukçu olur. Bundan hiç ama hiç şüphemiz yok. Hayatının en iyi seçimini yaptığını söylemeliyiz. :)

Öğrenci!

Oğlak burcu insanı genelde kendinden emin oluşları ve sarsılmaz yapılarıyla  bilinir. Ama içlerinde o kadar güzel bir sevgi ve şefkat taşırlar ki bunu gören zaten bir daha ondan ayrılmak istemez. İçlerinde hem eğlenceli hem de mükemmel bir kişilik vardır. Ama çalışmayı çok sevmeyen insanlardır. Yani zaman geçtikçe ileriki yaşlarda çalışmak isterler. Çünkü hayatın kısa ve geri dönüşünü olmayacağını düşünürler. O yüzden kendini rahat hissedebilecek ve sürekli gezebilecek hayat dilerler. Bundan dolayı da senin mesleğinin öğrenci olabileceğini düşündük. Öğrencilik hayatını oldukça seviyorsun. Ve ona göre yaşayıp istediğini yapıyorsun. Hayat sana güzel. :)

Pilot!

Kova burcu insanı genellikle hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Aynı zamanda oldukça da dik kafalı insanlardır. Kendi bildiklerinden hiçbir şekilde şaşmaz. Diğer insanların fikirlerini dinler ama kendi kafasındakini yapmaya ant içmiştir. Hayal güçleri gerçekten çok ileri seviyededir. Ve gökyüzüne inanılmaz bir şekilde merak duyarlar. Bundan dolayıdır ki senin mesleğinin pilot olabileceğini düşündük. Ve sana gerçekten çok yakışacak bir meslek. Hem şimdilerde oldukça da havalı. :)

Tasarımcı!

Balık burcu insanları genel anlamda çok duygusal ve hayalperest insanlardır. Ondan dolayı kafalarında kurduğu şeyleri kimse tahmin bile edemez. Hayatının her anını hayal kurmakla geçirebilir. Bir de çok naif insanlardır. İnsanlar tarafından çok sevilirler. Bu özelliklerinden dolayı senin büyük bir tasarımcı olabileceğini düşündük. Hayalperest yapının bu işine oldukça katkısı olduğunu düşünüyoruz. Ve gerçekten çok iyi iş çıkarabileceğini de biliyoruz. Sen gerçekten tam da kendine yakışır bir meslek seçmişsin. Tebrikler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1661
626
239
202
187
129
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
stary night

Lan nerden bildin

nabansen

şoka girdim 2 seneye kalmaz pilotum :))

aerialz

doğru, hayali mesleğim pilotluk. fiziki testten geçemeyip hava harp okuluna kabul edilmedik. kader. belki de hayırlı oldu, ben bu kafayla ya fetönün kurbanı ... Devamını Gör