Görüş Bildir
Haberler
Tatile Gidemeyenler İçin Sahil Havasını Eve Taşıyan En İyi Yaz Filmleri

Tatile Gidemeyenler İçin Sahil Havasını Eve Taşıyan En İyi Yaz Filmleri

R.G.
14.06.2021 - 12:11 Son Güncelleme: 14.06.2021 - 12:12

Yaz mevsimi başlayınca herkesin aklına gelen tek şey, güzel bir tatil! Denizin, güneşin, kumsalların keyfini doya doya yaşamak her birimizin hayali. Ama her zaman bu mümkün olmuyor. Bazen yoğun iş tempomuzdan bazen maddi durumlardan kaynaklı olarak yaz aylarını evde geçirmek durumunda kalabiliyoruz. Bunun yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle bu yaz çok daha temkinli olmamız gerekiyor. Ama sakın tatile gidemiyoruz diye üzülmeyin! 

Hemen kahvelerinizi veya soğuk içeceklerinizi alın ve sizin için özenle hazırladığımız 'Tatile gidemeyenlere sahil havası aldıracak en iyi kumsal/deniz/yaz filmleri' listemizi inceleyerek birbirinden keyifli filmleri hemen izlemeye başlayın! Gelin, insanın içini ısıtan eğlenceli bu filmleri hep beraber inceleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Mamma Mia (IMDb: 6.4)

9. Mamma Mia (IMDb: 6.4)

Yönetmenliğini Phyllida Lloyd'un yaptığı aynı adlı müzikalden beyaz perdeye taşınan Mamma Mia, rüya gibi bir yaz coşkusunu evlerinize getiriyor. Meryl Streep'in yıldızlaştığı film, babasını bulmak için yola çıkan genç bir gelinin hikayesine odaklanıyor. ABBA şarkılarıyla bir müzik şöleni sunan Mamma Mia, Yunan sahillerinin muhteşem güzelliğiyle izleyenleri büyülüyor. Bu filmi izlerken denizin, güneşin, evlerin ve sahillerin güzelliğinden etkilenip Yunan Adaları’na gitmek için can atacaksınız.

8. Under the Tuscan Sun (IMDb: 6.8)

8. Under the Tuscan Sun (IMDb: 6.8)

Bazen her şeyi bırakıp uzaklara gitmek isterseniz ya, işte Under The Tuscan Sun'un konusu da tam buna odaklanıyor. Frances, turist olarak geldiği İtalya’nın Toskana bölgesini dolaşırken yıkık dökük eski bir taş ev görür ve eve aşık olur. Frances, bugüne kadar yaptığı tüm birikim ile evi satın alarak yepyeni bir hayata adım atmaya karar verir. Bundan sonra olaylar birbiri ardına gelişmeye başlar. Yönetmen koltuğunda Audrey Wells'in oturduğu filmi izledikten sonra Toskana'daki evleri araştırmaya başlayacaksınız. Ama şimdiden uyaralım Toskana'da taş evler çok pahalı!

7. La Piscine (IMDb: 7.1)

7. La Piscine (IMDb: 7.1)

Sırada Fransız sinemasının kült olmuş yaz filmlerinden biri var. Jacques Deray'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Alain Delon, Jane Birkin ve Romy Schneider gibi ünü oyuncular yer alıyor. La Piscine, St-Tropez'de bulunan havuzlu lüks bir villada geçiyor. Karmaşık bir aşk hikayesine odaklanan film, muhteşem havuz sahneleriyle sinema tarihinde unutulmaz bir yere sahip. La Piscine içinizde sımsıcak bir his bırakırken göz kamaştıran plaj kıyafetleriyle yaz stilinize de yön verecek.

6. Forgetting Sarah Marshall (IMDb: 7.1)

6. Forgetting Sarah Marshall (IMDb: 7.1)

Yapımcı Apatow'un romantik komedi ve felaket filmi olarak lanse ettiği Forgetting Sarah Marshall'ın yönetmen koltuğunda Nicholas Stoller oturuyor. Jason Segel'in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı film, sevgilisinden ayrılan müzisyen Peter'in bunalımdan çıkmak için Hawaii'ye yaptığı bir kaçamakla başlıyor. Ama Peter gittiği yerde eski sevgilisi Sarah'ı yeni sevgilisiyle görünce kıskançlık krizine giriyor ve olaylar serisi başlıyor. Bu filmi izlerken denizin, plajların ve Hawaii'nin mükemmel doğasına hayran kalmamak mümkün değil!

5. Mine Vaganti (IMDb: 7.2)

5. Mine Vaganti (IMDb: 7.2)

Ferzan Özpetek'in Akdeniz kültürünün sıcak ruhunu beyaz perdeye taşıdığı Mine Vaganti en keyifli ve en eğlenceli yaz filmleri arasında çoktan yerini almış durumda. 1960'lar Roma'sında geçen film, eş cinsel olan Tomasson'un geleneklerine bağlı olan ailesine bu duruma anlatmaya çalışırken yaşadığı komik olayları konu alıyor. İtalya'nın muhteşem güzelliğiyle izleyenleri hayran bırakan Mine Vaganti, finaldeki Sezen Aksu şarkısıyla bizlere minik bir sürpriz yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Palm Springs (IMDb: 7.4)

4. Palm Springs (IMDb: 7.4)

Max Barbakow imzalı Palm Springs, Nyles ve Sarah'ın karmaşık hikayesine odaklanıyor. Rahat bir yapıya sahip Nyles ile aslında nedime olmaya istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te yapılan bir düğünde kesişir. Bu karşılaşma sonrasında ikilinin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak Sarah ve Nyles bulundukları yerden ve birbirlerinden bir türlü kurtulamaz. Bunun için her şeyi yaparlar. Yazın sıcacık hissini ve eğlencesini komik bir şekilde beyaz perdeye aktaran Palm Springs, deniz ve kumsal sahneleriyle sizleri ferahlatacak!

3. Y Tu Mamá También (IMDb: 7.6)

3. Y Tu Mamá También (IMDb: 7.6)

Listemizde içinizi ısıtacak bir festival filmi var. Alfonso Cuaron yönetmenliğinde çekilen film, genç yaşlardaki iki arkadaş Julio ve Tenoch'un hayali kumsalı bulmak için yaptığı eğlenceli yolculuğu konu ediyor. Julio ve Tenoch yurt dışına giden arkadaşlarının ardından bu hayallerini gerçekleştirmek için yola çıkarlar. Birçok şeyi keşfedecekleri yolculukta kendilerinden yaşça daha büyük olan Luisa ile tanışırlar. Başrollerinde Diego Luna ve Gael García Bernal'in yer aldığı eğlence dolu, bir o kadar da ilginç bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

2. Moonrise Kingdom (IMDb: 7.8)

2. Moonrise Kingdom (IMDb: 7.8)

Was Anderson imzalı Moonrise Kingdom filmi deniz ve kumsal denince ilk akla gelen yapımların başında yer alıyor. Film, birbirini seven iki genç aşığın ailesinden kaçarak yaşadıkları anlara odaklanıyor. Jared Gilman, Kara Hayward ve Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı Moonrise Kingdom, evde geçirdiğiniz sıcak ve sıkıcı bir yaz gününde modunuzu yükseltmek için mükemmel bir seçim olacak! Bu filmi izlerken kendinizi denizin, plajın ve güneşin muhteşem duygusuna kaptırıp çok keyifli anlar yaşayacağınızı garanti ediyoruz!

1. Call Me By Your Name (IMDb: 7.9)

1. Call Me By Your Name (IMDb: 7.9)

Listemizin son filmi, Call Me By Your Name! Tatile gidemediğiniz zamanlarda bu film hemen imdadınıza yetişiyor. Luca Guadagnino'nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve genç oyuncu Timothée Chalamet'nin yıldızlaştığı film, 1980'li yıllarda İtalya'da geçen bir aşk hikayesini beyaz perdeye taşıyor. İki romantik aşığın hikayesini izlerken Akdeniz'in büyülü atmosferini ve yazın sımsıcak duygusunu içinizde hissetmemeniz imkansız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın