Görüş Bildir
Haberler
Tartışmalar, İddialar, Davalar... Hadise'nin Gündemden Hiç Düşmeyen Ailesi ve Yaşanan Kavgaların Sebepleri

Tartışmalar, İddialar, Davalar... Hadise'nin Gündemden Hiç Düşmeyen Ailesi ve Yaşanan Kavgaların Sebepleri

R.G.
30.11.2020 - 15:04

Gurbetçi bir ailenin dört çocuğundan biri olan Hadise, yanık Sivaslı sesiyle Avrupa'nın gırtlaktan şarkı söyleme jargonunu birleştirmeyi başarınca önce Belçika'yı sonra da Türkiye'yi ve ardından da Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avrupa'yı sallamayı başardı. Genç yaşlarda gelen şöhret Hadiseyi şımartmadı. Aksine daha çok çalışan, yükselirken prestijine prestij katan bir kadın çıktı ortaya. Basamakları tırmanırken en büyük yardımcısının ailesi olduğunu her fırsatta dile getiren Hadise, yıllar içinde yaşayacaklarını bilse bu kadar da paye vermezdi belki herkese!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızların ortancası, hepsinin kazanç kapısı

Kızların ortancası, hepsinin kazanç kapısı

Birlikten kuvvet doğar diyen Hadise; stilisti olarak küçük kız kardeşi Derya'yı, menajeri olarak ablası Hülya'yı, mali işler sorumlusu olarak da kardeşi Murat'ı görevlendirdi. Eurovision birinciliği, hit şarkıları ve O Ses Türkiye derken şöhreti artan bu genç kadın, 2018 yazında annesinin intihar girişimiyle zor günler yaşamaya başladı. Kız kardeşler arasında hali hazırda var olan para kavgaları anne Gülnihal Hanım'ı canından bezdirmişti. Kızlarına yazdığı bir veda mektubuyla hayatına son vermek isteyen bu kırgın anne onları birbirlerine emanet etmişti, ama Hadise gemileri yakmıştı bir kere! Kız kardeşleriyle tüm bağını kopararak 'her koyun kendi bacağından asılır' diyen Hadise maddi desteğini de çekince, kızlar sıkıntı yaşamaya başladı.

"Biter mi bu kavga?" diye sorarsanız "zor biter" deriz!

"Biter mi bu kavga?" diye sorarsanız "zor biter" deriz!

Abla Hülya ara ara yaptığı açıklamalarla gerginliği tırmandırırken sessiz kalan Derya Hadise'yle barışabildi. Hatta birlikte Paris seyahatine çıktılar. Aradan 7-8 ay geçmişti ki tekrar küstükleri duyuldu. Bu arada abla Hülya elini korkak alıştırmadı. Hadise'nin ona karşı açtığı davaya çok kızmış olacak ki, yakın zamanda sosyal medyadan isim vermeden Hadise'nin vergi kaçırdığını bile iddia etti. Sonrasında 'Ben ona demedim ki' diye inkar etse de laf ağızdan çıkmıştı bir kere!

Paradan mı, hazımsızlıktan mı yoksa birinci benim kafasından mı bilinmez; kırgınlıklar kavgalara, kavgalar davalara, davalar herkesin gözü önünde ağız dalaşına kadar yürüdü geldi. Hadise bir tek annesinin önemli olduğunu, geri kalanın detay olduğunu söyleyerek olayları akışına bırakmış gibi görünüyor.

Hadise olanlardan dersini aldı, aşk kapısını kırdı

Hadise olanlardan dersini aldı, aşk kapısını kırdı

Bu kadar üzüntü, kırgınlık, kavga derken Hadise kendini işine verdi. 'Söz gümüşse sükut altındır' diye düşünmüş olacak ki, gerekmedikçe konuşmayıp kriz yönetimindeki başarısını da kanıtladı. Böylece Türk halkının gözündeki değerini kaybetmeden yolunda ilerlemeye devam etti. Son iki senede 'Sen o kadar şey yaşa!, ebet güzel şeyler de olmalı bu hayatta!' diyen karma, Hadise'yi aşkla ödüllendirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
17
7
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın