Sinem Dedetaş'ın Yerine Gelmişti: Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Hayatını Kaybetti
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin'in kalbi durdu.
Olay yerinden geçen bir doktor, Gültekin'e kalp masajıyla müdahale etti. Yapılan müdahalenin ardından Gültekin'in kalbi yeniden çalışmaya başladı.
Dündar Ziya Gültekin, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Öte yandan Dündar Ziya Gültekin, tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine başkan vekili seçilmişti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2018 yılında Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldum. Mezun olduktan sonra medya sektörüne stajyer olarak adım attım. Mesleğe ilk olarak yazılı basında Muhabir-Editör olarak başladım; ardından alan değiştirerek dijitalde görev aldım. Eylül 2024’ten bu yana ise Onedio bünyesinde Ekonomi ve Gündem Editörü olarak mesleğime devam ediyorum.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın