Görüş Bildir
Haberler
Tanrıkulu, Demirtaş'ı Cezaevinde Ziyaret Etti

Tanrıkulu, Demirtaş'ı Cezaevinde Ziyaret Etti

ATKN
28.11.2016 - 00:10 Son Güncelleme: 28.11.2016 - 00:15

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre HDP'li milletvekilleri Adalet Bakanlığı'nca uygulanan cezaevi ziyaret yasağı nedeniyle şimdiye kadar Demirtaş ve diğer tutuklu milletvekillerini ziyaret edemezken, Tanrıkulu'nun ziyareti Demirtaş'a yapılan ilk milletvekili ziyareti oldu.

Tanrıkulu'nun, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret için kente geldiği ve kendisiyle Edirne F Tipi Cezaevinde bir süre görüştüğü öğrenildi.

Selahattin Demirtaş, 4 Kasım'da tutuklanarak Edirne F Tipi Cezaevine konulmuştu.

Gökçek: 'Sezgin Tanrıkulu Demirtaş'ı ziyaret etmiş'

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir süre önce Twitter hesabında CHP'li Tanrıkulu'nun HDP Eş Genel Başkanını Edirne cezaevinde gizlice ziyaret ettiğini belirterek mesajında, 'Sezgin Tanrıkulu Demirtaş'ı hapishanede ziyaret etmiş... CHP'liler içinize sindi mi? Tanrıkulu HDP'ye geçsene' demişti.

Tanrıkulu Demirtaş'ın Gökçek'e mesajını iletti: 'Şapşik'e selam söyle, çıkınca muhabbete devam edeceğiz'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'dan 'Edirneye'ye geleceklere Ciğerci Bahri Bey'i öneriyorum. Her şey çok güzeldi. Bu tatsız günler elbet geçer; yaşam ve güzellikleri baki kalır!' diyen Sezgin Tanrıkulu ise Gökçek'e yanıt verdi ve Demirtaş'ın mesajını iletti:

'Madem yazdın, üzerimde kalmasın; 'Şapşik'e selam söyle, çıkınca muhabbete devam edeceğiz' dedi'.

'Nasıl dışarı çıkacakmış?'

Melih Gökçek ise bunun üzerine 'Kavruk... Yaptığı çağrıyla onlarca insanın katiline neden olan yoldaşın nasıl dışarı çıkacakmış? Sen içeride ona yoldaş olmada' şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
90
30
17
11
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombian

chp böyle böyle kendini bitirdi

Sonra neden akp iktidar chp muhalefet bile edemiyor. Alın işte cevap.

Uygar Aytun

chp'nin içinden bu terör sevicilerini atması lazım, doğru düzgün insanları değil. akp zaten teröristle masaya oturdu terörü daha beter hortlattı. mhp akp yan... Devamını Gör

Uğur Özdemir

akp tiriristle mosoyo otordo. ulan terörist derdimiz Erdoğan'ı devirmek diyor sen masaya oturdu diyosun nasıl bi çelişki bu