Görüş Bildir
Haberler
Tamamen Güvenli Otomatik Çalışan Testere

Tamamen Güvenli Otomatik Çalışan Testere

Uygun önlemleri ile birlikte kullanıldığında elektrikli el aletleri tamamen güvenilir ve kullanışlı araçlar olabilir. Ancak bu aletlerle bir an gelip parmaklarınızı doğramayacağınıza hiçbir zaman emin olamazsınız.

Bu gibi iş kazalarının farkında olan Alman elektrikli alet geliştiricisi Mafell, iş sırasındaki kazaları ortadan kaldıracak bir elektrikli alet üretti. Öyle ki bu alet ahşapları kendiliğinden kesebiliyor. Bunun için sadece aleti keseceğiniz noktanın başına yerleştirip çalıştırmanız yeterli.

Almanya’nın Nürnberg şehrinde alım satımına başlanan bu alet, 3 metre uzunluğa ve 4,5 santimetre kalınlığa kadar olan kontrplak levhaları ve panelleri kesebilme özelliğine sahip. Aynı zamanda panel üzerine kolayca yerleştirebileceğiniz bu aletin kesme derinliğinin ayarlanabilmesi bir başka özelliği. Böylece birden fazla materyali aynı anda kesmeye de imkân sağlıyor.

Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi, yerleştirdikten sonra aletin üzerindeki butona basmanız ile birlikte alet kendi kendine ister çizgisel ister dairesel şekilde doğrama işlemini yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın