Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ünlüler Takımında Adem, Aycan ve Sema Neden Yok? Survivor Aycan, Adem ve Sema Neredeler?

Survivor Ünlüler Takımında Adem, Aycan ve Sema Neden Yok? Survivor Aycan, Adem ve Sema Neredeler?

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Programın dünkü bölümünde, yedek oyuncular yarışmaya dahil olurken, Survivor Adem. Aycan ve Sema'nın  olmaması dikkatleri çekti. Peki, Survivor ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Survivor Aycan, Adem ve Sema neredeler? İşte merak edilen soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'nin 22 Ocak Cumartesi günü yayınlanan son bölümünde 4 yeni yarışmacı kadrolara dahil oldu. Ancak Ünlüler takımından Adem Kılıççı, Aycan Yanaç ve Sema Aydemir'in olmadığı görüldü. Peki, Survivor Aycan, Adem ve Sema neredeler? İşte 'Survivor Adem, Aycan ve Sema neden yok?' sorusunun yanıtı..

Survivor Ünlüler Takımında Adem, Aycan ve Sema Neden Yok?

Survivor Ünlüler Takımında Adem, Aycan ve Sema Neden Yok?

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı açıklamada 3 ismin sağlık sorunları nedeniyle yer almadığını söyledi.

Adem, Aycan ve Sema'nın koronavirüse yakalandıkları iddia edildi. 3 yarışmacının 7 günlük karantinaya alındığı ifade edildi. Fakat konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Aycan Yanaç Kimdir?

Aycan Yanaç Kimdir?

All Star 2022 kadrosunda yer alan Survivor Aycan, 21 Kasım 1998 günü Almanya'nın Nünberg şehrinde doğmuştur. 24 yaşında olan Aycan Yanaç son derece başarılı bir futbolcudur. Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Türkiye kadın milli takımına ilk kez 7 Nisan 2018 yılında çağrılan Aycan Yanaç, 2016 UEFA 10 Yaş ALtı Kadınlar şampiyonası elemelerinde de oynamıştır. Aycan Yanaç'ın mevkisi forvettir. 173 cm boyu olduğu tahmin edilen Aycan Yanaç'ın kilosu ise 63'tür.

1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. 35 yaşındaki Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2001 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2009 Akdeniz Oyunları 2.si, 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2013 Akdeniz Oyunları 1.si, 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu oldu.

Adem Kılıççı 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etti. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Kılıççı, 21 Ocak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Survivor 2017'nin kadrosunda yer alarak ünlüler takımında yarıştı.

Adem Kılıçcı yarışmada büyük finale kadar yükseldi ancak ikinci oldu.

All Star konseptiyle düzenlenen Survivor 2018'in kadrosuna da dahil olan Kılıççı, şampiyon oldu.

2022 yılında ise tekrar Survivor All Star kadrosunda yer aldı.

Sema Aydemir Kimdir?

Sema Aydemir Kimdir?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 4 kız kardeş olduklarını ifade 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ise Survivor Türkiye Yunanistan'da finale çıkan yarışmacılardan biridir. Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu bulunan Sema Aydemir daha sonra evlenmemiştir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın