Görüş Bildir
Haberler
Survivor’da Kim Elendi, Kim SMS Birincisi Oldu? İşte 1 Nisan Survivor 50. Bölümde Yaşananlar

Survivor’da Kim Elendi, Kim SMS Birincisi Oldu? İşte 1 Nisan Survivor 50. Bölümde Yaşananlar

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ödül oyunun kazananı gönüllüler takımı olurken, Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı eleme adayları oldu. Oluşturulan elemek konseyi ile birlikte bir kişi daha Survivor adasına veda etti. Peki, Survivor kim elendi, kim SMS birinci oldu? İşte 1 Nisan Survivor 50. bölümde yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ödül Oyunun Sahibi Gönüllüler Oldu

Ödül Oyunun Sahibi Gönüllüler Oldu

Survivor Türkiye’de birleşme partisi sonrasında rekabet ile beraber ödüller de arttı. Oyun öncesi ödül dürüm et döner, patates kızartması ve içecek olarak açıklandı. Yarışmacıların adaya motive olmasını sağlayan ödül oyunu için takımlar adeta canını dişine taktı.

Parkurda son dört oyun için en iyiler seçildi. Ünlülerden İsmail, Melis, Dilara ve Çağrı oldu. Gönüllüler ise Steven, Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe seçilen isimler oldu.

Müthiş mücadele sonrası gönüllüler, 10-8 skorla ödül oyununu kazandı. Böylece parkurda ipi göğüsleyen gönüllüler takımı üst üste dört oyununun galibi oldu.

Survivor SMS Sıralaması Belli Oldu

Survivor SMS Sıralaması Belli Oldu

Survivor’da 12. haftanın SMS sıralaması oylamadan önce belli oldu. Bu hafta gönüllülerde Poyraz birinci olurken, İsmail ünlülerde birinci seçildi. Gönüllülerde SMS ikincisi Ayşe, üçüncüsü ise Aleyna oldu. Survivor ünlüler takımında ise SMS ikincisi Çağrı, SMS üçüncüsü ise Batuhan seçildi. Dördüncü Merve beşinci ise İlayda oldu. En az oyu ise bu hafta Öykü aldı. SMS birincisi olan Poyraz, Aleyna Kalaycıoğlu'nu aday olarak gösterdi. Ünlüler birincisi İsmail ise Çağrı'yı 5. aday olarak söyledi.

Survivor’da Kim Elendi?

Survivor’da Kim Elendi?

Survivor'ın 12. haftasında eleme gecesi hafta sonu yapılan birleşme partisinden dolayı 1 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşti. Heyecanın zirveye çıktığı gecede Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı arasında halktan gelen SMS oylamasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Üzgün olduğunu belirten Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın