Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu, Sedat Peker'in Hakkındaki İddialarının Araştırılmasını İstedi

Süleyman Soylu, Sedat Peker'in Hakkındaki İddialarının Araştırılmasını İstedi

Batuhan
17.05.2021 - 14:31

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, avukatı aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in kendisine yönelttiği iddiaların araştırılmasını istedi. Soylu ayrıca Peker hakkında 'hakaret ve iftira' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan başvuruda, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ve örgüt üyelerine yönelik adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında kısa süre önce kolluk kuvvetlerince operasyon yapıldığı hatırlatılarak, 'Söz konusu videoda iddia edilen, DYP Genel Başkanlığı adaylığı sürecinde müvekkilimin kongre salonuna, teşkilat binalarına sokulmadığı, şüphelinin de o süreçte müvekkilime yardım ettiği, şüpheliye korumanın müvekkilim tarafından verildiği, hakkında dosya hazırlandığına dair müvekkilim tarafından şüpheliye haber verildiği, müvekkilimin İstanbul'u kendisinin yönetmediğini, başkaları tarafından yönetildiğini söylediği, şüphelinin yurt dışına kaçışı sürecinde haber aldığı, yurt dışından dönüşüne dair kendisine söz verildiği iddiaların araştırılmasını talep ediyoruz' denildi.

Soylu ayrıca Peker’in kendisine yönelik sözleriyle ilgili 'hakaret ve iftira' suçlaması ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda da bulundu. Başvuru dilekçesinde Peker ile beraber hareket edenlerin tüm iletişim ve irtibatlarının tespit edilmesi, maddi gerçeğin ortaya çıkarılması istendi.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
28
20
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Kimi kime şikâyet ediyon.... ..... Kim kimi araştıracak.... .... Kim kime suç atacak, delil sunacak... ..... Şıracının şahidi, bozacı.... ..... 🤪😠😡

Ali Kirman

Bak ben size gelicem, benimle ilgili iddiaları araştırmanızı istiycem tamam mı? Tamam efendim :D :D :D

mhmtfrtylmz

hiçişleri bakanı