Görüş Bildir
Haberler
Star TV'den Yeni Dizi Kağıt Ev! Kağıt Ev Konusu Nedir? Kağıt Ev Oyuncuları Kimlerdir?

Star TV'den Yeni Dizi Kağıt Ev! Kağıt Ev Konusu Nedir? Kağıt Ev Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
21.03.2021 - 12:21

Yapımlarıyla dikkat çeken Star TV yeni bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakında seyirci karşısına çıkacak olan Kağıt Ev dizisinin başrollerini başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu paylaşıyor. O3 Medya imzalı ve yönetmeliğini Şenol Sönmez'in yaptığı Kağıt Ev'in Nisan ayında yayınlanması planlanıyor. Peki Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev konusu nedir? Kağıt Ev oyuncu kadrosunda kimler var? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kağıt Ev Konusu

Kağıt Ev Konusu

Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, Nur Fettahoğlu ise başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandıracak.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizi, merak uyandıran etkileyici senaryosuyla hem sorgulayan hem de sorgulatan çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

KONUSU

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Kağıt Ev Oyuncuları

Kağıt Ev Oyuncuları
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın