Görüş Bildir
Haberler
Stalker'lar Göreve: Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu'nun Instagram Hesabını Mercek Altına Alıyoruz

Stalker'lar Göreve: Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu'nun Instagram Hesabını Mercek Altına Alıyoruz

10.04.2022 - 10:00

Kaan Urgancıoğlu, ilk kez 2003 yılında üniversite öğrencisi iken Kampüsistan dizisinde oynadığı Tolga rolüyle gönüllerimizi fethetmişti. 41 yaşındaki Urgancıoğlu yaşını hiç göstermiyor fakat yıllar geçtikçe karakteristik yüz hatları ve şahsına münhasır tarzı ile daha da karizmatik oldu doğrusu. Kampüsistan’daki bebeksi yüz Tolga gitti, yerine Yargı’daki kendinden emin duruşuyla karizmatik Savcı Ilgaz geldi. Yıllar içinde roller ve isimler değişse de değişmeyen tek bir şey varsa o da Kaan’ın cool havası tabii ki! Urgancıoğlu sosyal medyayı çok aktif kullanmasa da hayranları her daim tetikte, yaptığı paylaşımlar beğeni rekorları kırıyor. Eee, yakışıklı oyuncunun Instagram hesabını biraz kurcalamaya ne dersiniz?

Kaynak: https://www.instagram.com/kaanurganci...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sportif kişiliğinden ödün vermiyor

Sportif kişiliğinden ödün vermiyor

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, düzgün fiziğini sportif kişiliğine borçlu. Birçok spor dalında aktif olan Urgancıoğlu’nun kite surfing yani uçurtma sörfü yaptığını biliyor musunuz? Board ve uçurtma ile yapılan, dengenin ön plana çıktığı bu ekstrem spor Urgancıoğlu’na çok yakışmış. Fotoğrafın beğeni sayısına bakarsak böyle düşünen yalnızca biz değiliz!

Bir Muhammed Ali hayranı

Bir Muhammed Ali hayranı

'Risk alacak kadar cesur olmayan biri hayatta hiçbir şey başaramaz.' sözlerini kimin söylediğini biliyor musunuz? Evet, doğru tahmin. Bu sözler tüm zamanların en iyi boksörü olarak kabul edilen Muhammed Ali’ye ait. Karizmatik oyuncumuzun fotoğrafına bakılırsa o da sıkı bir Muhammed Ali hayranı. Muhammed Ali yalnızca ringlerdeki başarısıyla değil, yaşam felsefesiyle de örnek gösterilen bir isim. Ünlü oyuncu da Muhammed Ali’nin yaşam felsefesini destekliyor olsa gerek.

Fotoğraflarda iyi çıkmakla kalmıyor, iyi fotoğraflar da çekiyor

Fotoğraflarda iyi çıkmakla kalmıyor, iyi fotoğraflar da çekiyor

Kaan Urgancıoğlu’nun Instagram hesabına bakıldığında ilk dikkat çeken detaylardan birisi de ünlü oyuncunun paylaştığı doğa manzaraları. Fotoğraflara bakılırsa oyunculuğu kadar hobi olarak yaptığı fotoğrafçılıkta da bir o kadar başarılı. Ara ara seyahatlerinden fotoğraflar paylaştığı görülen Urgancıoğlu’nun yakaladığı harika karelerden birisi de bu Machu Picchu manzarası. 'Ah, şimdi keşke orda olsaydık!' dediğinizi duyar gibiyiz.

Tam bir hız tutkunu

Tam bir hız tutkunu

Ünlü oyuncunun fotoğrafçılık dışındaki bir diğer tutkusu da motorlar! Paylaşımından da anlaşılacağı üzere klasik motor aşığı olan Urgancıoğlu, gerçek bir hız tutkunu. Eh, onun bu cool tarzına motordan daha çok ne yakışabilirdi ki zaten, öyle değil mi? Bir de motor kullanırkenki bir fotoğrafını paylaşsa beğen tuşu çökerdi, net!

Kamera arkasında da bir o kadar eğlenceli

Kamera arkasında da bir o kadar eğlenceli

Bu aralar karşımıza sıkça çıkan reklamlarda ünlü oyuncuyu Gupse Özay ile görüyoruz. Reklam çekiminde oldukça eğlenen çiftin kamera arkası görüntüleri de bunun en güzel kanıtı! Pozitif enerji saçan bu ikilinin bir o kadar eğlenceli pozu, Urgancıoğlu’nun Insragram’da en beğenilen fotoğraflarından biri. 'Hem yakışıklı hem eğlenceli, daha ne olsun?' dedirtmiyor mu sizce de?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehrin asi çocuğu

Şehrin asi çocuğu

Kaan Urgancıoğlu’nun tarzı asi, hırçın ve bir o kadar da romantik, değil mi? Oynadığı karakterlerin etkisinde mi kalıyoruz bilinmez ama bu cool havası ile herkesi kendine hayran bıraktığı bir gerçek! Basit bir jean, üzerinde kot ceket, özensiz bir bere bile bir insana bu kadar mı yakışır? Görüldüğü gibi ünlü oyuncu sokak stiliyle bile hayranlarının beğenisini topluyor. Laf aramızda, biz de çok beğendik! Ya siz?

Ah, Kemal hoca

Ah, Kemal hoca

Uzun bir aradan sonra Aşk 101 ile ekranlara harika bir dönüş yapan Kaan Urgancıoğlu, dizide asi beden hocası Kemal olarak karşımızdaydı. Burcu ve Kemal’in inişli çıkışlı, bir o kadar da tutkulu aşk hikayesi hepimizi ekran başına kitledi. İkilinin arasındaki enerji seyirciye o kadar geçti ki onları kısa bir süre sonra Yargı dizisinde de bir arada izlemeye başladık. Bu kare de oyuncunun Kemal hocayı canlandırdığı Aşk 101’den bir fotoğraf. Beğeni sayısı hem dizinin hem Urgancıoğlu’nun hayranlarının sayısını ortaya koyuyor sanki. Sizce de öyle değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KafasıMis

Beş para etmez, Çeşme’den tanıyorum..