Görüş Bildir
Haberler
Bu Ünlüleri Tanıyamayacaksınız! Bir Rol Uğruna Baştan Aşağı Değişen Çılgın Ünlüler

Bu Ünlüleri Tanıyamayacaksınız! Bir Rol Uğruna Baştan Aşağı Değişen Çılgın Ünlüler

03.02.2022 - 07:30

Bazı oyuncular, geniş bir hayran kitlesi tarafından epey seviliyor ve sıkı bir şekilde takip ediliyor. Bu oyuncuların ortak noktasıysa kesinlikle harika performanslar sergilemeleri oluyor. Bu oyuncular o kadar çok seviliyor ki kendi hayran kitleleriyle rol aldıkları filmlerin gişesine doğrudan etki ediyor. Sevilen oyuncuların rol gereği büyük bir fiziksel değişime uğramaları ise ilgiyi kat kat arttırıyor! Bazı gözü kara oyuncular, canlandırdıkları karaktere o kadar bağlanıyor ki karakterle bütünleşmek için olağanüstü fiziksel değişimlere uğruyor. Bu çılgınca değişimlerden sonra hayranları bile bu oyuncuları tanıyamaz hale geliyor. İşte; kazandığı her kuruşu hak eden, bir rol uğruna inanılmaz fiziksel değişimlere uğrayan o oyuncular!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Christian Bale - Vice

Christian Bale - Vice

Rol için kılıktan kılığa giren Christian Bale, birçok filmde aşırı kilo vererek hayranlarını tedirgin etse de Vice gibi bazı filmler için hayat vereceği karaktere kilo alarak hazırlanıyor. Bale, uzun yıllar Amerikan Başkanı George Bush'un yardımcılığını yapan Dick Cheney karakterini canlandırmak için 100 kilonun üzerine çıkmıştı. Üstelik Bale'in tek fiziksel değişimi kilosu olmadı. Filmde, seyrek ve beyaz saçlarıyla Bale'in oldukça yaşlı bir görünümü vardı. Bale'in Vice filmindeki başarılı performansıyla Oscar'a aday olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Jared Leto - Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü

Jared Leto - Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü

Çılgınca değişimleriyle adından söz ettiren Jared Leto, Sınırsızlar Kulübü'nde transseksüel bir bireyi canlandırdı. Leto, HIV virüsü taşıyan Rayon karakterine hayat verebilmek için tam 13 kilo verdi. Jared Leto, filmde gösterdiği olağanüstü performansla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı kazanmayı başardı.

Matthew McConaughey - Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü

Matthew McConaughey - Dallas Buyers Club / Sınırsızlar Kulübü

Dallas Buyers Club için değişeme uğrayan tek oyuncu Jared Leto değildi! Matthew McConaughey, bu film için fazla olmayan kilolarından bile kurtuldu. McConaughey, filmde canlandırdığı Ron Woodroof karakterine bürünebilmek için tam 23 kilo verdi. Usta oyuncu, emeğinin karşılığını En İyi Oyuncu Oscarı'nı kazanarak aldı. Söylenene göre McConaughey, role hazırlanmadan önce Tom Hanks'i aramış ve ondan tavsiyeler almış. Tom Hanks de Cast Away filmi için 18 kilo vermişti.

Charlize Theron - Monster / Cani

Charlize Theron - Monster / Cani

Aileen Wuornos isimli gerçek bir seri katile hayat veren Charlize Theron, role hazırlanmak için sürekli abur cubur yiyerek yaklaşık 14 kilo almıştı. Güzel oyuncu, filmde sergilediği başarılı performansla En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazandı.

Hilary Swank - Boys Don't Cry / Erkekler Ağlamaz

Hilary Swank - Boys Don't Cry / Erkekler Ağlamaz

Güzel oyuncu Hilary Swank, Erkekler Ağlamaz filmine hazırlanmak için adeta bir erkek gibi yaşamış. Filmde transseksüel bir bireyi canlandıran Swank, çekimlerden önce bir ay boyunca göğüslerini bağlamış ve çoraplarla kendine protez bir penis yapmış. Saçlarını da kestiren Swank, tüm bu çabalarının karşılığını En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazanarak aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tom Cruise - Tropic Thunder / Tropik Fırtına: Al Bakalım

Tom Cruise - Tropic Thunder / Tropik Fırtına: Al Bakalım

Aksiyon filmlerinin bir numaralı ismi Tom Cruise, bu filmde beklenmedik bir rolle karşımıza çıktı! Cruise, bu filmde kendisini görmeye alışık olmadığımız şekilde kel, gözlüklü ve şişman bir karakter olarak rol aldı.

Glenn Close - Albert Nobbs / Hizmetkar Albert Nobbs

Glenn Close - Albert Nobbs / Hizmetkar Albert Nobbs

Glenn Close, bu filmde kadınların geri planda tutulduğu 19. yüzyıl İrlanda'sında erkeksi görünümüyle uşak olarak çalışmaya başlayan Albert Nobbs'a hayat vermişti. Close, bu film için kısa saçlarıyla adeta tanınmaz hale gelmişti! Ünlü oyuncu, filmdeki başarılı performansıyla ise Oscar adayı olmayı başardı.

Christian Bale - The Machinist / Makinist

Christian Bale - The Machinist / Makinist

Christian Bale, Makinist filmi için öyle bir değişmişti ki onu görenler sağlığı için endişe etmeye başlamıştı. Bale, filmde bir yıldır uyku problemi yaşayan Trevor Reznik karakterini canlandırdı ve bu role bürünebilmek için 4 ayda 28 kilo verdi. Adeta kemikleri sayılır bir hale gelen Bale, filme kadar günde sadece bir kutu ton balığı ya da bir elma yemiş. Ünlü oyuncu, Makinist filminden bir yıl sonra yayınlanan Batman Başlıyor filminde ise Batman'i canlandırmış ve Makinist filmindeki görünümünden tamamen farklı bir şekilde güçlü vücuduyla seyirci karşısına çıkmıştı. Bale, her yıl yer aldığı filmlerde inanılmaz vücut değişimleriyle herkesi şaşkına çeviriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın