Görüş Bildir
Haberler
Son Ana Kadar Oyunda Kalmak İsteyenleri, Seksin Süresini Uzatacak Tavsiyeler İçin Böyle Alalım!

Son Ana Kadar Oyunda Kalmak İsteyenleri, Seksin Süresini Uzatacak Tavsiyeler İçin Böyle Alalım!

R.G.
24.12.2020 - 14:20

Cinsellik çoğu kişiye göre hayatın olmazsa olmazlarından. Hatta bazılarının mutlulukları, kendilerine güvenleri bile başarılı geçen bir sekse bağlı! Ama tam tersi sonuçlar da mümkün… İşinizi şansa bırakmadan önce buraya bir uğrayın! İşte cinselliğin süresini uzatacak bazı tavsiyeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konforlu ve güvenli bir ortam süreyi uzatır!

Her an biri gelebilecek gibi hissedilen, rahat olmayan bir ortam, oldubittiye gelen bir seks demektir! İki taraf da bundan haz almaz, ha tabii “ yakalanma korkusu” gibi bir fanteziniz varsa orasını bilemeyiz!

Kegel egzersizleri yapmayı ihmal etmeyin!

Pelvik taban kasları ya da bilinen adıyla aşk kasları ile yapılan bu egzersizler, seks sırasında kaslarınızı kontrol etmenizi kolaylaştırır. Böylece erken boşalmanın da önüne geçmiş olursunuz. Bu egzersizleri günün farklı saatlerinde, istediğiniz sayıda yapabilirsiniz. Antrenman şart!

Yeni şeyler denemekten korkmayın!

Özellikle kadınlar yatak odasında yeni şeyler denemekten biraz çekinirler. “Benim hakkımda ne düşünür?” gibi fikirlere kapılarak kendilerini yeniliklere kapatırlar. Ama sürekli aynı pozisyonda seks yapmak, zihninizin direkt orgazma odaklanmasını sağlar, zevk almanızı engeller. Bunun sonucu da çoğu zaman erken boşalma olur… Çekingenliğinizden ve ön yargılarınızdan kurtulmanız, uzun ve harika bir seksi beraberinde getirir.

İletişim olmazsa olmaz!

Gerek seks sırasında gerekse olayın içindeyken, iletişimi eksik etmeyin! Tabii ki konunuz çocuklar ya da evin taksiti değil, seks olmalı! Birbirinizi yükseltecek sözler söyleyip arzularınızdan ve isteklerinizden bahsedebilirsiniz.

Bu madde değiştirilemez ve kaldırılamaz: Ön sevişme!

Ön sevişme yalnızca öpüşmek ya da sonuca ulaşmak için geçilmesi gereken bir aşama değildir beyler! Hatta çoğu kadın, ön sevişmeden daha çok zevk alır. Zevk almayan ve bunu belli eden bir kadınla birlikte olmak sizin de libidonuzu düşürür ve ulaşmak istediğiniz sonuca çok “kısa” sürede ulaşmış olursunuz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hız öldürür!

Genellikle erkekler, daha hızlı ve sert bir seksin zevk verici olduğunu düşünseler de, bu sadece erken boşalmaya sebep veren bir durumdur. Oysaki sabit ve daha yavaş bir ritimde yaptığınız seks, boşalma kontrolünü sizin elinize verir!

Mastürbasyon yapmaktan çekinmeyin!

Evliyken de mastürbasyon mu olur demeyin! Düzenli olarak yapılan mastürbasyon, vücudunuzun cinsel tepkilerinizi anlamaya yardımcıdır.

Seksten önce ne yediğinize dikkat edin!

Seksten hemen önce ağır yemekler yemek, çok su içmek, dondurma gibi yiyecekler tüketmek cinsel isteği zayıflatır. Tam tersi şarap, çikolata, muz, Antep fıstığı gibi besinler doğal afrodizyak etkilidir. Ama porsiyon kontrolüne dikkat edin, cinsel isteğiniz tavan yapabilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
25
19
17
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın