Görüş Bildir
Haberler
Soluksuz Bırakan Hikâyeleriyle Bölümleri Peş Peşe İzlettiren 2019'un En Çok Beğenilen Netflix Dizileri

Soluksuz Bırakan Hikâyeleriyle Bölümleri Peş Peşe İzlettiren 2019'un En Çok Beğenilen Netflix Dizileri

Dizi açısından oldukça bereketli geçen 2019'u geride bırakırken bu sene izlemelere doyamadığımız, bir oturuşta tüm sezonu devirmelik Netflix dizilerini sizler için derledik.

(Not: İçerikte yer alan diziler alfabetik sıraya göre listelenmiştir.) 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. After Life

1. After Life

IMDb

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiç kimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını 'süper güç' gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

2. Another Life

2. Another Life

IMDb

Aaron Martin’in yaratıcısı olduğu dizide, astronot Niko Breckinridge ile ekibinin, dünya dışı yaşam formu aramak üzere uzayda çıktığı yolculuğu konu ediniyor. Bu zorlu görevde hayal dahi edemeyecekleri bir tehlikeyle karşılaşan ekip, Dünya’ya geri dönebilmek her yolu deneyecek.

3. Atiye

3. Atiye

IMDb

Ailesi ve sevgilisi Ozan ile mutlu bir yaşamı olan Atiye'nin hayatı, bir gün dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği ziyaretle bambaşka bir hal alır. Atiye'nin bölgede yaptığı gezi sırdasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağlantı olduğuna dair bir sembol keşfeder. Bu gizemli olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, kendisine bambaşka bir kapı açan bu antik tapınakta geçmişini aramaya başlar.

4. Bonding

4. Bonding

IMDb

Bu fırlama komedi dizisi, sahne korkusu olan Pete ile psikoloji bölümünde yüksek lisans yapan Tiff arasındaki arkadaşlığı ve onların gizli dünyasını anlatıyor.

5. Chambers

5. Chambers

IMDb

Leah Rachel’ın senaryosunu yazdığı dizi, kalp krizi geçirdikten sonra organ nakliyle yeniden hayat bulan bir gencin hikayesini ele alıyor. Genç kadın günden güne, kalbini bağışlayan kişinin özelliklerini taşımaya başlayınca onun ölümüyle ilgili gerçekleri aydınlatmaya karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dead to Me

6. Dead to Me

IMDb

Tuhaf bir mizah anlayışına ve öfke sorunlarına sahip bir kadın olan Jen, genç yaşında dul kalan bir kadındır. Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının acısını atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir karaktere sahip olan özgür ruhlu bir kadın olan bir kadın ile tanıştığında bambaşka bir hal alır. İkisi arasında güçlü bir arkadaşlık filizlendiğinde Jen’in yaşamında köklü değişiklikler meydana gelir.

7. High Seas

7. High Seas

IMDb

1940’larda geçen bu sürükleyici gizem-drama dizisi, izlerken insanı tereddüte düşürmeyi başarıyor. “Las Chicas del Cable”, “Doğu Ekspresinde Cinayet” ile buluşuyor.

8. Living With Yourself

8. Living With Yourself

IMDb

Miles hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığında ise eşi, kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

9. Love, Death & Robots

9. Love, Death & Robots

IMDb

Animasyon türündeki Love, Death & Robots, 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bilim kurgudan komediye, fantezide korkuya kadar birbirinden farklı türleri kapsıyor.

10. Marianne

10. Marianne

IMDb

Emma, Fransa'da son zamanların en başarılı korku yazarlarından biridir. Ancak özel yaşamında pek başarılı olduğu söylenemez. Sevgilisi tarafından bir kağıt parçasıyla terk edilen Emma'nın karşısına çocukluk arkadaşlarından biri çıkar ve yaşamı tamamen değişir. Gözünün önünde intihar eden arkadaşı, Emma'nın geçmişinden gelen travmalarını gündeme getirecektir. Diğer yandan da Emma'nın yazarı olduğu kitapta geçenlerin gerçeğe dönüştüğü ortaya çıkar. Emma'nın çocukluğunun geçtiği kasabaya geri dönmesi ve olayları çözmesi gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mortel

11. Mortel

IMDb

Mortel, Vudu ruhundan güç alan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Aynı lisede okuyan Sofiane, Victor ve Luis birbirilerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan üç gençtir. Vudu ruhundan güç alan gençler, Sofiane'in kardeşinin katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verir.

12. Mytho

12. Mytho

IMDb

Kendini tükenmiş hisseden ve değerinin bilinmediğini düşünen çalışan bir anne, eşinin onu aldattığından şüphelenir ve ilgisini yeniden çekmek için hasta numarası yapar.

13. Russian Doll

13. Russian Doll

IMDb

Genç bir kadın olan Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Üstelik yeniden partini tam ortasındadır. O partiden ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da her defasında farklı kazalarla yeniden ölümün kollarına teslim olur. Tekrar tekrar ölen ve yeniden aynı güne geri dönen Nadia, bu partiden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

14. Sex Education

14. Sex Education

IMDb

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecektir?

15. The Bonfire of Destiny

15. The Bonfire of Destiny

IMDb

Gerçek olaylardan esinlenen dizide 1897 Parisinde yaşanan yıkıcı bir yangının ardından üç kadının hayatı ihanetler, aldatmacalar ve romantik çalkantılarla altüst olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The I-Land

16. The I-Land

IMDb

Bir grup insan gözlerini açtıklarında kendilerini ıssız bir adada bulur. Hafızaları silindiği için adaya nasıl geldiklerini hatırlamayan grup, adadan kurtulmanın yolunu arar. Eve geri dönmek için çabalayan insanlar, bir süre sonra bulundukları yerin aslında göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Adanın psikolojik ve fiziksel zorlukları ile karşılaşan insanlar, hayatta kalmayı başarmak için savaşmak zorunda kalır.

17. The Politician

17. The Politician

IMDb

Brad Falchuk, Ian Brennan ve Ryan Murphy’nin imzasını taşıyan komedi dizisi The Politician’da bir siyasetçinin yer aldığı politik yarışlar konu ediliyor.

18. The Spy

18. The Spy

IMDb

Gerçek olaylardan esinlenen bu gerilimde Sacha Baron Cohen, gerçek bir casus olan Eli Cohen’i canlandırarak kariyerinde büyük bir değişiklik yapıyor.

19. The Society

19. The Society

IMDb

The Society, gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan gençler eve ve ailelerinin yanına dönmenin yolunu arar. Ancak her şeyden önemlisi öncelikle hayatta kalmanın yolunu bulmaları gerekir.

20. The Umbrella Academy

20. The Umbrella Academy

IMDb

Gerard Way’in ödüllü çizgi romanından uyarlanan dizide süper kahramanların olduğu bir akademinin bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikâyesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Witcher

21. The Witcher

IMDb

Yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Rivialı Geralt, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

22. Twice Upon A Time

22. Twice Upon A Time

IMDb

Bir adam, yıkıcı bir ayrılıktan aylar sonra gizemli bir paket alır. Geçmişe bir portal açan bu paket ona eski eşini yeniden kazanması için bir şans verir.

23. Unbelievable

23. Unbelievable

IMDb

Unbelievable, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Genç bir kız olan Marie, tecavüze uğradığını söyleyerek şikayette bulunur. Fakat iddiasının asılsız olduğu gerekçesi ile suçlanır. İki kadın dedektif tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan Marie’nin davasının peşine düşer. Marie gerçekten bir suçlu mu yoksa bir mağdur mudur?

24. Undercover

24. Undercover

IMDb

Ferry Bouman, uyuşturucu ticareti yapan bir adamdır. Dünyaya adının duyuran bir uyuşturucu üreticisi olan Ferry, lüks bir yaşam sürer. Ferry’yi yakalamakla görevlendirilen iki ajan, Bouman’ın dünyasına sızarak onu adalete teslim etmeye çalışır. Ancak bunu gerçekleştirmek ajanlar için pek de kolay olmayacaktır.

25. V Wars

25. V Wars

IMDb

Kurbanlarını kan emen yaratıklara dönüştüren ve hızla yayılan bir hastalık, insanlığın geleceği için verilen savaşta iki yakın arkadaşı birbirine düşürür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Virgin River

26. Virgin River

IMDb

Yeni bir başlangıç yapmak isteyen pratisyen hemşire, Los Angeles’tan Kuzey Kaliforniya’daki ücra bir kasabaya taşınır. Burada onu çeşitli sürprizler beklemektedir.

27. What/If

27. What/If

IMDb

Her bölümde farklı bir hikâyeyi takip eden dizide Renée Zellweger, gizemli yatırımcı Anne Montgomery’e hayat veriyor.

28. When They See Us

28. When They See Us

IMDb

Oscar adayı Ava DuVernay’in imzasını taşıyan Emmy ödüllü bu çarpıcı drama, Central Park Beşlisi davası sırasında adalet sisteminde yapılan sayısız hatayı konu alıyor.

29. Wir sind die Welle (Tehlikeli Oyun)

29. Wir sind die Welle (Tehlikeli Oyun)

IMDb

Bir grup genç, daha iyi hayata kavuşmanın hayali içindedir. Gençlerin hayatı, okullarına yeni bir öğrenci gelmesi ile bambaşka bir hal alır. Yeni öğrenci, sisteme karşı bir mücadele içerisindedir. Dört genç de idealleri uğruna okula yeni katılan çocuğun yanında yer almaya karar verir. Ancak gençler beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
42
36
17
11
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?