Görüş Bildir
Haberler
Skyscanner’ın, Periscope ile 24 Saatte Dünya Turu Yarın İstanbul’da

Skyscanner’ın, Periscope ile 24 Saatte Dünya Turu Yarın İstanbul’da

ATKN
03.04.2015 - 11:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Skyscanner, canlı yayınla dünya turunu deniyor. Twitter’ın geçtiğimiz hafta yayınlanan canlı yayın uygulaması Periscope’u kullanarak izleyicileri, dünyanın farklı bölgelerine götüren Skyscanner’ın 24 saatte dünya turu bugün başlıyor.

#24hPeriscope deneyiyle, bugün dünyanın 24 farklı şehrinden 24 saat boyunca yayın yapacak olan Skyscanner, bunun için her şehri iyi tanıyan seyahat bloggerlarıyla birlikte çalışıyor. İskoçya’nın başkenti, aynı zamanda Skyscanner’ın merkezi Edinburgh’dan bugün saat 15’te başlayacak olan yayınlar Atina, İtalya’nın Abruzzo şehri ve Barselona ile devam edecek. Gün değiştirme çizgisini takip ederek, Miami’den Tokyo’ya uzanacak olan yayınlar 4 Nisan’da İstanbul’dan yapılacak olan Periscope yayınıyla sona erecek. #24hPeriscope’un Türkiye saatiyle 14’te başlayacak olan yayınını İstanbul’un sosyal ağlarda tanıtımını yapan @istanbul üstleniyor.

Bugün saat 15’ten itibaren başlayacak olan yayınları takip etmek için Skyscanner’ın Periscope hesabını takip etmeniz yeterli.  Bugün saat 15’te başlayacak olan yayınların tam listesi için Skyscanner’ın kampanya sayfasını görebilirsiniz.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0