Görüş Bildir
Haberler
Sinemaseverler Buraya: Aralık Ayında Vizyona Girecek Olan En İddialı Sinema Filmleriyle Karşınızdayız!

Sinemaseverler Buraya: Aralık Ayında Vizyona Girecek Olan En İddialı Sinema Filmleriyle Karşınızdayız!

Serngl
03.12.2018 - 17:49

2018 yılını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde, aralık ayında vizyona girecek olan iddialı yapımları siz sinemaseverler için derledik.

İyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. On the Basis of Sex

1. On the Basis of Sex

Felicity Jones'un başrolünde olduğu On the Basis of Sex, bu yılın en merak edilen yapımlarından biri. 'Call Me by Your Name' filminden tanıdığımız Armie Hammer'ın yanı sıra, Justin Theroux, Sam Waterston ve Kathy Bates gibi isimlerin olduğu On the Basis of Sex, ABD Yüksek Mahkemesi Yüksek Yargıçı Ruth Bader Ginsburg'un hak mücadelesiyle geçen hayatını ele alıyor.

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

2. Aquaman

2. Aquaman

Jason Momoa'nın, Amber Heard ile başrollerini paylaştığı Aquaman'in yönetmen koltuğunda James Wan oturuyor. Nicole Kidman Atlantis Kraliçesi Atlanna'yı, Jason Momoabir deniz feneri bekçisinin oğlu olan Arthur Curry'i ve Amber Heard ise Atlantis'ten gelen Mera karakterini canlandırıyor. 

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

3. Spider-Man: Into the Spider-Verse

3. Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse, Sony'nin Marvel stüdyolarından bağımsız çıkaracağı bir klasik animasyon filmi. İlk intibası ise epey iddialı bir film olduğu yönünde. Başrolü, örümcek adam kostümünü Peter Parker'dan devralan Miles Morales'a ait. 

Vizyon Tarihi: 14 Aralık 2018

4. Börü

4. Börü

Börü serisinin sinema filmi olarak yayınlanacak finali Polis Özel Harekat'ının en seçkin sıcak savaş timi olan 34 50 telsiz kodlu Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

5. Cold War

5. Cold War

1950’lerde Polonya, Berlin, Yugoslavya ve Paris’te geçen filmde, birbirinden tamamen farklı farklı karakterlere sahip bir kadın ve bir erkek arasındaki tutkulu ama imkansız bir aşkın öyküsü anlatılıyor. Romantik dram filmi Soğuk Savaş'ın yönetmenliğini Ida, Aşk Yazım ve Gizemli Kadın filmlerinin yönetmeni Pawel Pawlikowski üstleniyor. 

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2018

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mary Poppins Returns

6. Mary Poppins Returns

Sihirli dadı Mary Poppins, Banks ailesinin üzerinde gezen kara bulutlara büyülü bir dokunuşta bulunmak için geri dönüyor! Emily Blunt (Sessiz Bir Yer, Trendeki Kız) sıradan bir görevi unutulmaz, fantastik bir maceraya dönüştürebilen büyülü becerilere sahip, pratik ve kusursuz bir dadıyı ve Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana) ise Londra sokaklarına ışıltı -ve ruh- getirmeye yardımcı olan iyimser bir fenerci olan Jack'i canlandırıyor.

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

7. Özgür Dünya

7. Özgür Dünya

Genç bir kadın olan Aslı, ülkenin teknolojik gelişimi açısından oldukça önemli bir evreye şahit olmak üzeredir. Yeni bir oyun ülkeye bomba gibi düşmüştür. Yapay zeka ile yönetilen oyun, oyuncusuyla bütünleşip onunla aynı zihinde var olmaktadır. Oyuncusuyla yaşayan, oyuncusunu anlayan ancak her zaman oyuncusundan birkaç adım önde olmakta tanıtılan oyun, aslında göründüğünden çok farklı bir şeydir. Özgür dünyanın kurtuluşu, babası, arkadaşları ve özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalan Aslı'nın ellerindedir. Aslı kişisel hayatındaki sorunları aşmalı, cinsiyetinin başarısız olması beklenen bir dalda kendini kanıtlamalı ve özgürlüğü koruyacak olan kahramana dönüşmelidir. Yoksa her şey için çok geç olacaktır.

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

8. Mortal Engines

8. Mortal Engines

Yeryüzündeki hayatı durdurma noktasına getiren bir felaketin ardından yeni bir yaşam biçimi gelişmiştir. Büyük şehirlerden oluşan yeni dünya düzeninde, küçük kasabaların kaynakları büyük şehirler tarafından yağmalanmaktadır. Londra'nın alt sınıfına mensup Tom Natsworthy (Robert Sheehan), hayatını kaçak olarak idame ettiren Hester Shaw (Hera Hilma) ile karşılaştıktan sonra, genç adam kendini bir anda hayatta kalmak için mücadele vermeye başlarken bulur. Yolları asla kesişmemesi gereken iki zıt karakterin bu beklenmedik karşılaşması geleceğin akışını değiştirecektir. 

Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2018

9. Bumblebee

9. Bumblebee

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2018

10. Şampiyon

10. Şampiyon

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş birlikte unutulmaz başarılara imza attı. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot diğer bir başarısı da Halis Karataş ve Begüm Atman’ın bir araya gelmesine vesile olması. Ünlü jokey ve Begüm Atman arasındaki destansı aşkın konu edildiği filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Senaryosunu Katıksız ile Serkan Yörük’ün kaleme aldığı filmde ünlü jokey Halis Karataş’a Ekin Koç, Begüm Atman’a ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman’ı ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor.

Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2018

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
74
16
9
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yetiş Bey

Börü...

Nöri Kantar

Bombok filmler afedersin. Geçen ayki saltanat yok. Bohemian Rapsody, Whitney, Müslüm, A Star is Born ,Climax... Geçen ay bombalar bir aradaydı... 1-2-5 azıc... Devamını Gör

mahir riha

=))))

Grell

hicbiri ilgimi cekmedi uzgunum