Görüş Bildir
Haberler
Sinemaseverler Buraya! 2018'in İkinci Yarısı Vizyona Girmesini Heyecanla Beklediğimiz 15 Film

etiket Sinemaseverler Buraya! 2018'in İkinci Yarısı Vizyona Girmesini Heyecanla Beklediğimiz 15 Film

theolonius
05.07.2018 - 12:45 Son Güncelleme: 06.07.2018 - 17:59

Yılın ilk yarısı geride kalmış olsa da sinema için bu yıldan beklenecek daha çok şey var diyebiliriz. Savaş, gerilim, polisiye, animasyon, komedi türlerinden 2018'in geri kalanında bizleri bekleyen yerli yabancı beyazperde eserlerini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ant-Man ve Wasp / 6 Temmuz

1. Ant-Man ve Wasp / 6 Temmuz

Paul Rudd ile Evangeline Lilly'nin başrollerinde yer aldığı Ant-Man and the Wasp, süper kahramanlık ile babalık görevlerini bir arada yürütmek konusunda problemler yaşayan Scott Lang, nam-ı diğer Ant-Man'in, acil bir durum için Hope van Dyne, yani Wasp ile birlik olacağı görevi anlatıyor.

2. Zama / 6 Temmuz

2. Zama / 6 Temmuz

Arjantin'in en önemli edebi yapıtlarından kabul edilen, Antonio di Benedetto'nun 1956 tarihli aynı adlı varoluşçu romanından beyazperdeye uyarlanan film, İspanya'nın sömürgesi olduğu 18. yüzyılda Paraguay'da geçiyor.Sömürge yetkilisi Diego de Zama, memleketinden ve ailesinden uzak, bir şekilde terfi etmeyi beklediği bu uzak diyarda bir sonuç almadan beklemekten, şiddete bulanmış adaletten, hayalini kurduğu kahramanlığa hiç ulaşamamaktan bunalıyor. Köpek Günleri ve Başsız Kadın ile tanıdığımız Lucrecia Martel, Diego de Zama'nın günümüz çağdaş toplumunda yaşanan sorunlara yakın bulduğu bunalımını olağanüstü güzellikteki Güney Amerika manzaraları fonunda sorgulayarak bize sunuyor.

3. Pablo Escobar'ı Sevmek / 20 Temmuz

3. Pablo Escobar'ı Sevmek / 20 Temmuz

Pablo Escobar'ı Sevmek, ülkeyi bölen bir terör saltanatında, dünyanın en çok korkulan uyuşturucu lordu Pablo Escobar'ın (Javier Bardem) yükselişi ve düşüşüyle beraber Kolombiya'nın en ünlü gazetecisi Virginia Vallejo'yla (Penelope Cruz) yaşadığı istikrarsız aşkını konu alıyor.

4. Mission: Impossible - Yansımalar / 27 Temmuz

4. Mission: Impossible - Yansımalar / 27 Temmuz

Mission: Impossible serisinin altıncı filmi Mission: Impossible - Yansımalar'da, Yanlış giden bir görev sonucu, Ethan Hunt ve ekibinin zamana karşı yarışını anlatacak olan filmde, serinin gediklileri Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames'e, bir önceki filmde olduğu gibi Alec Baldwin, Rebecca Ferguson ve Sean Harris eşlik ediyor.

5. Upgrade / 17 Ağustos

5. Upgrade / 17 Ağustos

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder mucitten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir. Tedavi ile insanüstü yetenekler kazanan Trace, karısını öldüren ve kendi hayatını mahveden kişilerden intikam almak için yola koyulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Replicas / 24 Ağustos

6. Replicas / 24 Ağustos

Başarılı nörobilimci William Foster, işine ve ailesine tutkuyla bağlı olan bir adamdır. Emeklerinin karşılığını almak için uğraşan bilim adamı büyük bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur. Onları diriltmek için çaresizce uğraşan Foster, ailesinin klonlarını yaratmak için meslektaşı Ed Whittle ile çalışmaya başlar. Ancak kaybettiği 4 kişilik ailesinden yalnızca 3 kişiyi geri getirebilme şansı olduğunu anladığında büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır.

7. İnanılmaz Aile 2 / 22 Ağustos

7. İnanılmaz Aile 2 / 22 Ağustos

Helen, Bob'u Violet ve Dash ile bırakıp 'normal' hayatının günlük kahramanlık işlerine yoğunlaşır. Bu herkes için zor bir değişim olur, ailenin bebek Jack-Jack'in gelişen süper güçlerinden habersiz olması işi daha da zorlaştırır. Filmin yeni kötü karakteri zeki ve tehlikeli bir plan yapınca, aile ve Frozone yeniden birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalıdır. Tabii, söz konusu İnanılmaz Aile olunca söylemesi kolay.

8. Predator / 14 Eylül

8. Predator / 14 Eylül

2018 yılında Predator'da eski bir Ordu Korucusu ve Özel Kuvvetler askerinin Meksika'daki ücretli bir görevde, daha sonra bir Predator olduğunu öğrendiği gizemli bir uzaylı ile karşılaşır. Yaratıkların teknolojisinin bir kısmını ABD'ye geri gönderir; orada oğlu Rory, onları kontrol etmek için kullanılan dili çözer. Bu da onu, Predatorlardan gelen ciddi bir tehdide maruz bırakır. Hükümetin, gördüğü şeyi ortaya çıkarmasını engellemenin bir yolu olarak psikiyatrik değerlendirme için sınırlanmış olan Quinn, Deliler adı verilen bir grup eski askerle oğlunu kurtarmak için kaçar ve daha büyük bir komployu keşfeder.

9. Kayıp Aranıyor / 28 Eylül

9. Kayıp Aranıyor / 28 Eylül

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırların saklandığı yer kızının bilgisayarıdır. Bilgisayarı kurcalayan çaresiz baba, kızını bulmak için geride bıraktığı ipuçlarını takip etmelidir. Aneesh Chaganty’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La gibi isimler yer alıyor.

10. Venom: Zehirli Öfke / 5 Ekim

10. Venom: Zehirli Öfke / 5 Ekim

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları / 16 Kasım

11. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları / 16 Kasım

Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlar. Asıl planı; büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir.

12. Robin Hood / 23 Kasım

12. Robin Hood / 23 Kasım

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Hood, işleri eline alarak Sherwood'u kötülüklerden temizlemeye çalışır.

13. Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde / 14 Aralık

13. Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde / 14 Aralık

Marvel sinema dünyasının gün geçtikçe bambaşka öykülerle karşımıza çıkmaya başladığını söylemek mümkün. Özellikle bu dünyanın en güçlü karakterlerinden birisi de Örümcek Adam olmuştur. Sinemadaki film etkisini üçüncü döneminde ilerletmekte olan Örümcek Adam, yepyeni bir animasyon filmiyle de izleyicilerinin gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Örümcek Adam: Örümcek Evreninde izle animasyonu, Peter Parker'ın ölümünün ardından gizlediği örümcek güçlerini açığa çıkaran başka bir Örümcek Adam'a odaklanıyor. Ancak bu odaklanma, evrenler arasındaki birçok Örümcek Adamı da bir araya getireceği için, seyircisi güçlü ve çok yönlü bir animasyonun içerisinde kendisini bulmuş olacak.

14. Aquaman / 21 Aralık

14. Aquaman / 21 Aralık

Arthur Curry, Atlantis sualtı krallığının mirasçısı olduğunu öğrenir. Artık halkını yönetmek ve dünyaya bir kahraman olmak için ilerlemelidir.

Gerilimin ustası ünlü yönetmen James Wan'ın yönettiği filmin başrolünde Jason Momoa, Amber Heard ve usta oyuncu Willem Dafoe yer alıyor.

15. Transformers: Bumblebee / 21 Aralık

15. Transformers: Bumblebee / 21 Aralık

Transformers serisinin sevilen karakterlerinden Bumblebee'yi odağına alan film, 1987 yılında kaçak durumundaki Bumblebee ile onu bir hurdalıkta bulan Charlie'nin hikâyesini ele alıyor. 1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya'daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee'yi bulur. Charlie, Bumblebee'yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
122
46
35
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

İnanılmaz aile çıksada izlesem. <3

Memo Nemo

Ben izledim güzel

Selva Artunç

Fantastik Canavarlar daha önce çıksa keşke

damla

Fantastik Canavarlar gel artık gönlümün efendisi♥