Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Yılın En İyi Korkusu Olmaya Aday 'Konuş Benimle' Dahil 8 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Yılın En İyi Korkusu Olmaya Aday 'Konuş Benimle' Dahil 8 Film Vizyonda

claude cahun
02.09.2023 - 14:31

Eylül ayının ilk günüyle birlikte sinema salonları, izleyicilere unutulmaz anlar vadederek birbirinden değerli filmlere ev sahipliği yapıyor. Bu hafta eleştirmenler tarafından bolca övgü toplayan ve yılın en iyi korku filmleri arasında gösterilen 'Konuş Benimle'nin de aralarında olduğu sekiz film vizyona giriyor.

Seçkinin detaylarını merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ölümüne Aşk

1. Ölümüne Aşk

Özet: Tahsin, sevdiği kadına açılmak için bir fırsat doğduğunu düşünür çünkü evin sahipleri şehir dışına çıkmıştır. Ancak evde kalmaya karar veren ailenin haylaz oğlu Timuçin, gece ilerlediğinde ansızın arkadaşlarıyla parti düzenlemek isteyince işler beklenmedik bir yöne sapar. Planlar alt üst olur ve evde komik bir karmaşa başlar.

Oyuncular: Fulya Zenginer, Murat Akkoyunlu, Suat Sungur

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

2. Dabbetü'l-Arz: Kıyamet

2. Dabbetü'l-Arz: Kıyamet

Özet: Rukye hocası olan Cemil, köyündeki hamile kadınlara musallat olan cinlerden korumaya çalışır. Cemil, köydeki bir grup insanla beraber cinlerin köydeki varlığını sona erdirmek için tehlikeli bir yöntem dener. Ardından köyde  beklenmedik olaylar ve gerilim dolu anlar yaşanır.

Oyuncular: Taner Şahin, Mehmet Tekkanat

Yönetmen: Gökhan Ari

3. Para Avı (Kill Shot)

3. Para Avı (Kill Shot)

Özet:Bir terörist grup, Afganistan'da kaçakçılardan elde ettiği 100 milyon dolar dolu çantayı ele geçirir. Çanta uçakla taşınırken Kanada sınırında ormanlık bir bölgeye düşer. Teröristler parayı bulmak için çaba harcamaya başlar, ancak çantanın içindeki 100 milyon dolarla birlikte pilot da kaybolmuştur.

Oyuncular: Rachel Cook, Xian Mikol, Mara Ohara

Yönetmen: Ari Novak

4. Hırçın (Scrapper)

4. Hırçın (Scrapper)

Özet: Annesinin ölümünden sonra, Georgie arkadaşı Ali ile mutlu bir şekilde yaşamaya devam eder. Fakat bir gün, birden ortaya çıkan bir adam Georgie'yi babasının kim olduğunu açıklar. Georgie artık gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Oyuncular: Lola Campbell, Alin Uzun, Cary Crankson

Yönetmen: Charlotte Regan

5. Hunted

5. Hunted

Özet: Eve genç bir kadındır ve biir gece barda ilginç bir yabancıyla karşılaşır. Olaylar, Eve'in hayatını kadın düşmanı bir komplonun içinde bulmasına ve ardından hayatta kalma savaşına dönüşmesine neden olur.

Oyuncular: Lucie Debay, Arieh Worthalter, Ciaran O'Brien

Yönetmen: Vincent Paronnaud

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Para Konuşur

6. Para Konuşur

Özet: Bir kafes dövüşçüsü olan Kafkas, girdiği dövüşte rakibinin ölümüne neden olur ve dövüşçülüğü bırakır. Eşi ve çocuğuyla beraber sakin bir hayat sürmek istese de öldürdüğü adamın oğlu peşine düşer. Ardından olaylar beklenmedik bir şekilde ilerleyecektir.

Oyuncular: Selçuk Kılıç, Aslıhan Karalar, Kubilay Penbeklioğlu

Yönetmen: Bülent Terzioğlu

7. Adalet 3: Son (The Equalizer 3)

7. Adalet 3: Son (The Equalizer 3)

Özet: Güney İtalya'nın atmosferi içinde Robert McCall, kendi evinde huzur arar. Fakat kısa sürede, yakın arkadaşlarının yerel mafya liderlerinin etkisi altında olduğunu keşfeder. Durum giderek tehlikeli bir hal alınca, McCall, hayatları tehlikeye giren arkadaşlarını korumak adına mafya ile mücadele etmek zorunda olduğunu anlar.

Oyuncular: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio MastrandreaYönetmen: Antoine Fuqua

8. Konuş Benimle (Speak To Me)

8. Konuş Benimle (Speak To Me)

Özet: Yakın arkadaş grubu, buldukları mumyalanmış bir el vasıtasıyla öte dünyayla iletişime geçebileceklerini fark eder. İlk zamanlarda onlar için merak uyandırıcı bir deneyim gibi görünse de, grup üyelerinden biri sınırları zorlar. Artık, serbest kalan doğaüstü güçlerle baş etmek zorunda kalacaklardır.

Oyuncular: Ari McCarthy, Hamish Phillips, Sunny Johnson

Yönetmen: Danny Philippou, Michael Philippou

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gordon Brown

Tr yine aynı cinli film ve s*kko komedi

Tufi

Denzel amcanın devam filmini izledim yine çok iyiydi.. Sıkılmadan bir çırpıda bitti..