Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Tüm Zamanların En Çok Beğenilenlerinden 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' ve 9 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Tüm Zamanların En Çok Beğenilenlerinden 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' ve 9 Film Vizyonda

claude cahun
07.04.2022 - 13:30

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt arayan sinemaseverler için haftanın sinema filmlerini derledik. Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları 8 Nisan haftası 6'sı yerli, 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 10 yeni filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Rotten Tomatoes'ta %97, IMDb'de 8.9 puana ulaşan ve Letterboxd’de tüm zamanların en yüksek puanına ulaşarak 1. sıraya yükselen 'Her Şey Her Yerde Aynı Anda' başta olmak üzere Derviş Zaim'in son filmi 'Flaşbellek'ten Jim Carrey'nin rol aldığı Jeff Fowler imzalı 'Kirpi Sonic 2'ye sinema filmleri yer alıyor. Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendinden Kaçak

1. Kendinden Kaçak
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Bilgisayar bağımlılıklarından dolayı dünyadan kopuk bir yaşam süren üç arkadaş, üzerlerine atılan bir hırsızlık suçlamasıyla kendilerini hapiste bulurlar. Cezaevi şartlarına bir türlü adapte olamayan gençler, suçsuz yere hapiste olmalarının ardında kendilerine kurulan sinsi bir komplo olduğuna inanırlar. Gerçekleri peşine düşmek için önce hapisten kaçmaları gerekecektir. 

Oyuncular: Fatih Yasin, Atakan Özyurt, Bilal Hancı

Yönetmen: Levent Türkan

2. Düşler Fabrikası (Drømmebyggerne)

2. Düşler Fabrikası (Drømmebyggerne)

Özet: 12 yaşındaki Minna, insanların rüyalarını yaratma ve kontrol etme yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Küçük kız, canını fena hâlde sıkan üvey kardeşi Jenny'yi değiştirmek için rüyalarına değiştirmeye karar verir. Ancak işler kontrolden çıkar.

Oyuncular: Emilie Koppel, Alberte Winding, Rasmus Botoft

Yönetmenler: Kim Hagen Jensen, Tonni Zinck

3. Komplo (The Contractor)

3. Komplo (The Contractor)

Özet: Amerikan Deniz Birlikleri'nden ayrılmak zorunda kalan James, yarı askerî bir işe girer. Şimdi ki görevi ise gizemli bir tehdidi araştırmaktır. Bunun için özel bir ekiple birlikte Polonya'ya giden James, kendisini bir anda yapayalnız ve ele geçirilmiş hâlde bulur. Peki ona kim, neden ihanet etmiştir?

Oyuncular: Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs

Yönetmen: Tarik Saleh

4. Bir Dilek Tut

4. Bir Dilek Tut
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Ailesinin İstanbul'a taşınma kararı küçük Kaan'ı çok üzer. Arkadaşlarından ve kürek takımından ayrılmak istemeyen Kaan, taşınma fikrinden caymanın yollarını arar. Çözüm ise teyzesinin hediye ettiği bir kitapta gizlidir.

Oyuncular: Altan Erkekli, Vildan Atasever, İhsan Berk Aydın

Yönetmen: Meta Akkuş

5. Mahluk

5. Mahluk
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Kerim adlı genç kan davası yüzünden ailesini, Seher ise aynı sebepten babasını kaybetmiştir. Ne var ki ateş bacayı sarar ver gençler birbirine âşık olur. Ancak Seher'in annesi bu duruma son derece karşıdır ve Kerim'e en büyük korkularını yaşatacaktır. 

Oyuncular: Burak Küçük, Ogan Şenyolcu, Mustafa Kavalcı

Yönetmen: Ozan Ceylan

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son Parti

6. Son Parti
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Şehnaz Lisesi'nde okuyan bir grup arkadaş, birlikte son günlerini geçirmektedir. Bu sebeple arkadaşları Egemen'in doğum gününü unutulmaz bir partiye çevirmek isterler. Ancak işler pek de yolunda gitmez.

Oyuncular: Fırat Altunmeşe, Almila Ada, Nil Keser

Yönetmen: Enes Ateş

7. Şeytanın Kitabı

7. Şeytanın Kitabı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Tamer ve Yeşim, kızları Defne'yle birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir. Yine her sene olduğunu gibi tatile yazlıklarına gideceklerdir. Ancak bu defa garip şeylerle karşılaşırlar. Defne'nin maruz kaldığı sıra dışı olaylar ve evdeki tuhaflıklar Tamer'i geçmişiyle yüzleşmeye itecektir. 

Oyuncular: Engin Yüksel, Rüya Yürüten, Cemre Özgül

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

8. Kirpi Sonic 2 (Sonic The Hedgehog 2)

8. Kirpi Sonic 2 (Sonic The Hedgehog 2)

Özet: Dr. Robotnik ve ortağı Knuckles, medeniyetleri hem inşa etme hem de yok etme gücüne sahip bir zümrüdü aramak için geri döner. Sonic ve yeni arkadaşı Talis, zümrüdün doktorun eline geçmemesi için kolları sıvar ve macera başlar!

Oyuncular: James Marsden , Jim Carrey , Tika Sumpter

Yönetmen: Jeff Fowler

9. Flaşbellek

9. Flaşbellek

Özet: Suriye'de çatışmanın olduğu dönemde bir saldırıda konuşma yeteneğini kaybeden Ahmet, burada hafıza çalışması yapan bir birimde görev alır. Onun işi savaş sırasında ortaya çıkan trajedinin kaydını tutmaktır. Ancak Ahmet'in vicdanı son derece rahatsızdır. Bu insanlık dramını tüm dünyaya duyurmak isteyen Ahmet, ailesinin güvenliğini sağlamak ve vicdanının sesini dinlemek arasında bir seçim yapmaya itilir.  

Oyuncular: Saleh Bakri, Ali Süleyman, Sara El Debuch

Yönetmen: Derviş Zaim

10. Her Şey Her Yerde Aynı Anda ( Everything Everywhere All at Once)

10. Her Şey Her Yerde Aynı Anda ( Everything Everywhere All at Once)

Özet: Evelyn, yaşlanmakta olan Çinli göçmen bir kadındır. Yaşayabileceği alternatif hayatlarla bağlantı kurup diğer evrenleri keşfeden Evelyn, dünyayı tek başına kurtarabileceği inancıyla vahşi bir maceraya sürüklenir. Ne yazık ki kendisini çoklu evrenin sonsuz dünyalarında kaybolmuş şekilde bulur. Bu onu daha da büyük bir maceraya sürükler.

Oyuncular: Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, James Hong

Yönetmenler: Daniel Scheinert, Daniel Kwan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın