Görüş Bildir
Haberler
Oscar'a Kadar Uzandılar! 2021'de Yayınlanan En İyi Netflix Orijinal Filmleri

Oscar'a Kadar Uzandılar! 2021'de Yayınlanan En İyi Netflix Orijinal Filmleri

Her sene daha iyi filmler çıkararak sonunda Oscar Ödül Töreni'ne kadar çıkmayı başaran Netflix, özellikle geçtiğimiz seneye damga vuran filmleriyle öne çıkıyor. İşte 2021 yılında yayınlanan en iyi Netflix orijinal yapımları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Below Zero

1. Below Zero

Özet: Tenha bir yolda, bir hapishane nakliye aracı vahşice saldırıya uğrar. Arabayı süren polis Martin hayatta kalırken, saldırıyı düzenleyenler onu ortadan kaldırmak ve kanıtları yok etmek için pes etmemektedir. 

Oyuncular: Javier Gutierrez, Karra Elejalde

Yönetmen: Lluis Quilez

2. Oxygen

2. Oxygen

Özet: Bir kadın, oraya nasıl geldiğini hatırlamadan kriyojenik bir odada uyanır. Oksijeni tükenirken, kabusundan kurtulmanın bir yolunu bulmak için hafızasını yeniden inşa etmesi gerekiyor. Fakat zaman aleyhine işliyordur.

Oyuncular: Melanie Laurent, Mathieu Amalric

Yönetmen: Alexandre Aja

3. tick, tick...BOOM!

3. tick, tick...BOOM!

Özet: Gelecek vaat eden genç bir tiyatro bestecisi, 30. doğum gününün eşiğindeyken, New York'ta bir sanatçı olarak aşk, dostluk ve hayatın baskıları arasında yüzleşiyor. 30 yaşına gelmesine rağmen hala bir bestesi olmadığından yakınan bir besteciyi konu alan film, gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor.

Oyuncular: Andrew Garfield, Alexandra Shipp

Yönetmen: Lin-Manuel Miranda

4. The Hand of God

4. The Hand of God

Özet: 1980'lerde Napoli'de yaşayan bir genç olan Fabietto, bir film yapımcısı olarak belirsiz ama umut vaat eden geleceğini şekillendiren bir aile trajedisi baş gösterirken futbol sevgisinin peşinden gider. Bakalım Fabietto'yu geleceğinde neler bekliyor?

Oyuncular: Filippo Scotti, Toni Serillo

Yönetmen: Paolo Sorrentino

5. The Harder They Fall

5. The Harder They Fall

Özet: Bir kanun kaçağı düşmanının hapisten çıktığını öğrendiğinde intikam almak için çetesini yeniden bir araya getirir. Yıllar sonra tekrardan toplanan çete, son bir kez intikam alabilmek için yola koyulur.

Oyuncular: Jonathan Majors, Zazie Beetz

Yönetmen: Jeymes Samuel

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bad Trip

6. Bad Trip

Özet: Senaryolu bir komedi yol filmi ve gerçek bir gizli kamera şaka şovunun bu karışımı olan yapım, NYC'ye bir şehirlerarası yolculuğa çıkan iki adamın korkunç talihsizliklerini takip ediyor. Hikaye, şok edici gerçek şakalara ev sahipliği yapıyor.

Oyuncular: Eric Andre, Michaela Conlin

Yönetmen: Kitao Sakurai

7. Procession

7. Procession

Özet: Katolik rahipler tarafından cinsel istismardan kurtulan bir grup insan, yıllar sonra adalet için bir araya geliyor. Belgesel tarzı bir film olan Procession, çocuklukta yaşanan travmaların hayatlarımıza nasıl etki ettiğini en iyi şekilde gösteriyor.

Oyuncular: Joe Eldred, Mike Foreman

Yönetmen: Robert Greene

8. Passing

8. Passing

Özet: Passing, iki lise arkadaşının beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya gelmesini ve sonrasında yaşananları takip ediyor. 1920'lerin New York'unda geçen filmde, ırk ayrımcılığına iki kadının bakış açısından göz atılıyor.

Oyuncular: Tessa Thompson, Ruth Negga

Yönetmen: Rebecca Hall

9. The Power of the Dog

9. The Power of the Dog

Özet: Karizmatik çiftlik sahibi Phil Burbank, etrafındakilerde korku ve tedirginlik uyandıran bir adamdır. Erkek kardeşi eve yeni bir eş ve oğlu ile getirdiğinde, Phil onlara eziyet etmeye başlar ve gitmeleri için onları bezdirmek ister. Fakat planları hiç de beklediği gibi gitmez.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst

Yönetmen: Jane Campion

10. Don't Look Up

10. Don't Look Up

Özet: İki gökbilimci, insanlığı Dünya gezegenini yok edecek yaklaşan bir kuyruklu yıldız konusunda uyarmak için dev bir medya turuna çıkmak zorundadır. Kuyruklu yıldızın dünyayı tamamen yok edeceğine dair insanları bir türlü ikna edemeyen bu ikili, en sonunda kendilerini Amerikan Başkanının karşısında bulurlar.

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence

Yönetmen: Adam McKay

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Unforgivable

11. The Unforgivable

Özet: Bir kadın, şiddet içeren bir suçtan cezasını çektikten sonra hapisten çıkar ve geçmişini affetmeyi reddeden bir topluma yeniden girer. Geçmişindeki suç yüzünden yeni hayatına bir türlü başlayamayan ve her yerde yadırganan kadın, topluma kendini kazandırmak için çabalamaya hazırdır.

Oyuncular: Sandra Bullock, Viola Davis

Yönetmen: Nora Fingscheidt

12. Bruised

12. Bruised

Özet: Gözden düşmüş bir MMA dövüşçüsü, bebekken vazgeçtiği oğlu beklenmedik bir şekilde hayatına yeniden girdiğinde, eski işine tekrardan girer ve gözden düşmüş kariyeri için çabalamaya başlar.

Oyuncular: Halle Berry, Adan Canto

Yönetmen: Halle Berry

13. Hypnotic

13. Hypnotic

Özet: Kendini geliştirmek isteyen genç bir kadın, ünlü bir hipnoterapistin yardımına başvurur. Ancak birkaç yoğun seanstan sonra beklenmedik ve ölümcül sonuçlar keşfeder. Bu adam gerçekten faydalı bir hipnoterapist midir yoksa hastalarının hayatlarını mı kontrol ediyordur?

Oyuncular: Kate Siegel, Jason O'Mara

Yönetmen: Matt Angel, Suzanne Coote

14. Night in Paradise

14. Night in Paradise

Özet: Acımasız bir trajedinin ardından Jeju Adası'nda saklanan haksızlığa uğramış bir gangster, burada ölümün eşiğinde bir kadınla karşılaşır. Jeju Adası'ndaki bir sığınakta saklanan genç adam, çok geçmeden aslında saklanamadığını fark eder.

Oyuncular: Tae-goo Eom, Jeon Yeo-bin

Yönetmen: Park Hoon-jung

15. The Dig

15. The Dig

Özet: Bir arkeolog, 1938'de Sutton Hoo'nun tarihsel olarak önemli kazısına başlar. Zengin bir dul olan Edith Pretty'in istediği üzerine gerçekleşen bu kazıda çok geçmeden insanlık tarihini etkileyecek bir keşif gerçekleşir.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Carey Mulligan

Yönetmen: Simon Stone

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın