Görüş Bildir
Haberler
Sınav Senesinin 8 Vazgeçilmezi

Sınav Senesinin 8 Vazgeçilmezi

Şule
10.09.2014 - 10:10 Son Güncelleme: 10.09.2014 - 11:24

Yaşarken hepsini göreceksiniz ama sürpriz olmasın diye sizin için sınav senesinin vazgeçilmezlerini derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Her gün ne giyeceğim derdiyle uğraşmayın. Dershaneye, okula, özel derse, her yere giyebileceğiniz olağanüstü rahat sweatshirtlerden vazgeçmeyin. Zaten havalar azıcık soğuyuversin yağmurda birden ortaya çıkan şemsiyeciler gibi çıkacak sweatshirtler. Herkeste göreceksiniz.

2.

2.

Kış mevsiminden girdik, devam edelim. Küçükken boynumuzda suluklarla okula giderdik, şimdi yine yapıyoruz ama olay boyut değiştirdi. Sakın çantanıza koyayım demeyin, hem içindeki sıvının dökülme ihtimali var kitaplarınız ıslanmasın hem de bu muglar 'Cnm bn sınava hazrlanıorm ylnz' demenin başka bir çeşididir; sınava hazırlandığınızı herkes öğrenmeli.

3.

3.

Kızlar artık öyle eskisi gibi her sabah erkenden kalkıp saç düzleştirmek yok, 2 dakika daha fazla uyumak için pijamalarınızla okula gitmeyi bile düşüneceksiniz ne saç düzleştirmesi? Bu model artık ev topuzu olmaktan çıkacak; okul topuzu, dershane topuzu, her yer topuzu olacak. Yok sprey sıkayım vay efendim krem süreyim derdiniz olmasın. Toplayın, çıkın!

4.

4.

Sosyal medyayı eskisi kadar aktif kullanamayacaksınız tabi ama tamamen de kopmayın. Özellikle instagram’a şu fotoğrafı koymazsanız takipçileriniz üzülür, örselenir. Tabi bu fotoğrafa sıcak bir içecek (mug’ınızı burada kullanırsanız can alıcı bir fotoğraf olacaktır) ve müzikçalar eklenirse daha etkileyici bir fotoğraf elde edersiniz.

5.

5.

Instagram’a önem verip foursquare’i boşlamak olmaz. Gerçi şuan swarm oldu ama bu sizi engellemesin. Fütursuzca check-in yapın. Dershane, okul, etüt merkezi, özel ders ofisi.. Hepsinde check-in yapın ve mayor olmak için elinizden geleni ardınıza koymayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Kuşunuzu öttürün. Yani twitter kuşunuzu. Eğer ders çalışıyorsanız “Off hiç çalışmıorm” diye tweet atın. Ufak ufak ders çalışıyorsanız insanların gözüne sokun. “x konusunu bitirdim ama ben de bittim:))))))” yazmayı ihmal etmeyin. Herkes sizi deli gibi çalışıyor zannetsin. İyi bi sonuç alamazsanız sisteme küfredersiniz, dert etmeyin.

7.

7.

Whatsapp durumunuza hâlâ kitap, kalem, bitkin surat koymadınız mı? NE DEMEK KOYMADIM? ACELE EDİN HERKES O İFADELERİ KOYMALI. Ek puan veriyormuş ÖSYM.

8.

8.

Şu seti almamışsanız sınav öğrencisi sayılmazsınız. Bir soru çözemeyin on tane post-it yapıştırın. Fosforlu kalemle işaretleyin. Trafik reflektörü gibi çözemediğiniz sorunun 30 m gerisine ve 30 m ilerisine fosforlu işaretler koyun.

Benden bu kadar, sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Kendinize dikkat edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
24
13
10
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

galeriyi ohaa aynneeen diyerek gecirdm la hgfjk