Görüş Bildir
Haberler
TV
Sezon Başladı, Herkes Ekran Başına! Neler Var Diye Merak Edenler İçin Bu Sezon Ekranda Yer Alacak Tüm Diziler

Sezon Başladı, Herkes Ekran Başına! Neler Var Diye Merak Edenler İçin Bu Sezon Ekranda Yer Alacak Tüm Diziler

06.09.2022 - 11:59

Gezdik, eğlendik, sıcaklarla savaştık ama artık bit-ti! Televizyon karşısına geçip sevdiğimiz dizileri izlemenin zamanı geldi. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekranda hem eski hem yeni pek çok dizi yerini almaya başladı bile.

Bu sezon TV'de ne izleyeceğiz diye düşünenlerdenseniz eğer, buyurun birlikte karar verelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Balkan Ninnisi

1. Balkan Ninnisi

Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp'te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi, salı akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

2. Mükemmel Eşleşme

2. Mükemmel Eşleşme

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen, kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı dizi, yaz sezonunda yayın hayatına başladı ve cumartesi günleri TRT 1'de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

3. Gönül Dağı

3. Gönül Dağı

Yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanan dizinin sloganı 'Bozkırda bir Anadolu masalı'dır.  Dizi, 'Gedelli' adındaki bir kasabada yaşayan üç amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatıyor. Dizi, yeni sezonda pazar akşamları TRT 1'de yayınlanacak.

4. Teşkilat

4. Teşkilat

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki dizi, geçtiğimiz sezon pazar günleri TRT 1'de yayınlanıyordu. Ancak bu sezon hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil.

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

Sefere giden Selçuklu Meliklerine gizemli suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan'ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan Türkmen kızı Akça'nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Dizi TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kasaba Doktoru

6. Kasaba Doktoru

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor. Sevilen dizi cuma akşamları TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluşuyor.

7. Duy Beni

7. Duy Beni

Duy Beni dizisinde Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim'in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla'ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar. Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır. Beğeni toplayan dizi perşembe akşamları Star TV'de izleyiciyle buluşuyor.

8. Yalı Çapkını

8. Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisinde, bir ailenin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Antepli olan güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu edileceği dizide, Antep’te önemli bir aşiretin kızı olmasına rağmen ailenin istemediği bir gence aşık olarak İstanbul’a kaçan bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor. Dizi güzel bir aşk hikayesini anlatırken hem de bir hesaplaşmaya dönüşen hayat hikayesini anlatıyor. Star TV'de yayınlanacak dizinin hangi gün ekrana geleceği henüz kesinlik kazanmadı.

9. Gecenin Ucunda

9. Gecenin Ucunda

Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin izleyiciyle buluşacağı gün henüz açıklanmadı.

10. Seversin

10. Seversin

Genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini ekrana getiren dizi, çarşamba akşamları Kanal D ekranından izleyiciyle buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Üç Kız Kardeş

11. Üç Kız Kardeş

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Dizi Kanal D ekranlarından salı akşamları yayınlanıyor.

12. Camdaki Kız

12. Camdaki Kız

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Başarılı eğitim hayatı ve farklı yetiştirilme tarzının ardından Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlenir. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülür. Dizi, perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanıyor.

13. Yargı

13. Yargı

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalır ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratır. Olaylar onları hiç beklemedikleri noktalara götürür. Sevilen dizi pazar akşamları Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşuyor.

14. Arka Sokaklar

14. Arka Sokaklar

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Dizi, cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

15. O Kız

15. O Kız

Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, 'O kız'da  Kadir karakterine hayat verecek. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak. Dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Gül Masalı

16. Gül Masalı

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor. Dizi, her pazar ATV'de yayınlanıyor.

17. Kardeşlerim

17. Kardeşlerim

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır. Dizi ATV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanıyor.

18. Kuruluş Osman

18. Kuruluş Osman

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman'dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren 'aşk' oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını 'aşkla' gördü. Gücünü kılıcından değil, 'aşktan' aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını 'aşkla' verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş'un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, 'ilahi aşkla' kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi. Dizi, çarşamba akşamları ATV'de yayınlanıyor.

19. Yalnız Kurt

19. Yalnız Kurt

Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan 'ihtiyar', Davut Bahadır yol gösterecektir. Dizi, cuma akşamları ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor.

20. Bir Küçük Gün Işığı

20. Bir Küçük Gün Işığı

Dizi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır. Bir Küçük Gün Işığı, pazartesi akşamları ATV ekranlarından yayınlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ben Bu Cihana Sığmazam

21. Ben Bu Cihana Sığmazam

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır. Dizi, yakında ATV'de başlayacak.

22. Aldatmak

22. Aldatmak

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. Dizi yakında ATV ekranlarında yerini alacak.

23. Senden Daha Güzel

23. Senden Daha Güzel

Efsun Gaziantep'te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin'den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir. Dizi, Fox TV ekranlarında salı akşamları yayınlanıyor.

24. Tozluyaka

24. Tozluyaka

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı. Dizi, pazar akşamları Fox TV'de izleyiciyle buluşuyor.

25. Yasak Elma

25. Yasak Elma

Zeynep ve Yıldız birbirinden farklı karakterlere sahip olan iki kardeştir. Birbirlerine çok düşkün olan kardeşlerden Yıldız'ın hayatı aldığı teklifle bambaşka bir hal alır. Zengin olmanın hayalini kuran genç kızın önüne büyük bir fırsat gelmiştir. Dizi Fox TV ekranlarında, pazartesi akşamları ekrana geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Mahkum

26. Mahkum

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. Dizi Fox TV'de perşembe akşamları yayınlanıyor.

27. Kusursuz Kiracı

27. Kusursuz Kiracı

İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşanan kundaklama vakalarının ardı arkası kesilmemektedir. Yetimhanede geçen bir çocukluktan sonra tek başına hayata tutunabilmek için canla başla çalışan genç internet muhabiri Mona, yangınları takip etmekle görevlendirilmiştir. Haberden döndüğü bir gün kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne atmasıyla evsiz kalır. Polis olarak görev yapan ve yetimhaneden beri tanıdığı tek yakın arkadaşı Leyla, gizli görevde olduğu için onun yanına taşınamaz ve çaresiz kalır. O sırada yanında olan meslektaşı Yakup’un kendi dairesine kiracı olarak taşınma teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez. Birbirinden tuhaf karakterlerle tanışacağı Yuva Apartmanı’nda onu tatsız bir sürpriz beklemektedir. Dizi, salı günleri Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

28. İyilik

28. İyilik

Neslihan'ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Fox TV'de yayınlanan dizinin yayın günleri ise cuma.

29. Bir Peri Masalı

29. Bir Peri Masalı

Bebek bakıcılığı yapan Zeynep'in eline tesadüfen geçen yüklü bir miktar paranın ardından hayatının değişmesini konu edinen dizi, yakında Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

30. Gelsin Hayat Bildiği Gibi

30. Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Derya, yıllar önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaparken tanıştığı Sadi Payaslı ile büyük aşk yaşarken, Payaslı'nın bir veda mektubu bırakarak sırra kadem basmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşamış bir kadın. Sadi Payaslı ile yeniden yollarının kesişmesi ise yıllardır gizlenen sırların ortaya dökülmesine neden olacak! Sadi Payaslı ise asla unutamadığı sevgilisi Derya'yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek.

Kirli geçmişini ardında bırakıp polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi'nde tanıştığı, yolu ıslah evinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş gencin çarpıcı hikayesini anlatacak dizi için geri sayım sürüyor. Dizi perşembe akşamları Show TV'de yayınlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Baba

31. Baba

Ailenin reisi Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir baba… Emin'in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı'nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur. Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Dizi Show TV ekranlarında salı günleri yayınlanıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Kpt

Siz bunlara dizi ki diyorsunuz yazik... Onedio'da kalitesini kaybetmeye basladi.

yengegeldikmi

Her sene aynı konular. İsimler bile benzer. Tek değişen oyuncular.