Görüş Bildir
Haberler
Seni Hayata Küstüren Ne?

Seni Hayata Küstüren Ne?

Begüm Saatçi
04.08.2023 - 10:53 Son Güncelleme: 04.08.2023 - 20:33

Hayatın inişli çıkışlı bir yol olduğu hep söylenir. Eğer sen de tam olarak 'inişli' olduğun zamanda gibi hissediyorsan; gel bakalım bunun nedeni neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Kendini açıklamaktan sık sık yorulduğun oluyor mu?

4. Telefonunu alıp galerine girdiğinde; uzun uzun bakacağın eski bir fotoğrafını düşün. Yanında kim var?

4. Telefonunu alıp galerine girdiğinde; uzun uzun bakacağın eski bir fotoğrafını düşün. Yanında kim var?

5. Sana en güzel gelen çiçeği seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için telafisi olmayacak şey ne?

6. Senin için telafisi olmayacak şey ne?

7. 'Karanlık' sana neyi çağrıştırıyor?

8. Yağmurlu bir havada ne yapmayı seçersin?

8. Yağmurlu bir havada ne yapmayı seçersin?

Dost Sandıkların Yüzünden!

Dost Sandıkların Yüzünden!

'Çıt!' diye kırılır bardak bazen; ortada hiçbir şey yokken ya da sen yok zannederken... O kaynar sular arasında boğulurken, sesini bile çıkartamazsın ama sen sonunda çatlayacağını bilirsin, sana fazla gelir o yük. Senin 'dostum' dediklerinle işte aynen böyle olmuş. Susmuşsun her şeye, sen nasıl istersen demişsin, ona alışmaya çalışmışsın; gözüne ne yapsa iyiliğinden yapıyor gibi gelmiş. Ama bu ilişkinin sonunda, niyetinin o kadar da iyi olmadığını anlamışsın, hayatından çıkma zamanı gelmiş ve çıkmış. Birlikte attığınız kahkahaları bir daha duyulmayacak şekilde defterinin arasına gömmüşsün. Ara ara zihninin kapılarını çalar olmuş bu ayrılık ama sen evde kimse yok rolü yapmışsın; çünkü senin gerçekten kalbini kırıp gitmiş bu kişi. Zaman geçtikçe görmüşsün; sana verdiği zararları. Hayatına yeni giren her arkadaşlığında da biraz onu aramışsın, ama yok ne yapsan büyük gelmiş bedeni, uymamış onlara. Senin hayattaki sınavın arkadaşlıkların olunca da hayata küsüvermişsin. Ama geçecek ve bu bir klişe değil. Kalbini rahatlatacak, sendeki güveni açığa çıkartacak yeni dostluklar kapıda. Bir adım atıp bu sefer o kapıyı açman yeterli! Hayat, ona küsmemiz için fazla kısa, unutma :)

Aşk Yüzünden!

Aşk Yüzünden!

'Dünyanın en güzel gülüşü...gitti!'

Aşk, senin hayatının en büyük parçalarından biriymiş. Kalbini fena kaptırmışsın birine. O da çok şanslıymış aslında senin gibi biri, onu tertemiz bir kalple sevdiği için; ama görememiş. Elinden gelen her şeyi yapmışsın bu ilişki için, gözleri huzurun; gülüşü de yuvanmış. Ama her toz pembe masalın göremediğimiz bir karanlığı vardır. Senin karanlığın, onun için bu ilişkinin ve senin yaptıklarının hiçbir karşılığı olmadığını fark etmen olmuş. Biliyoruz, her kayan yıldız; onu sana geri getirsin istiyorsun. Ama hayatın bir kuralı vardır; gitmesi gereken gider, gelmesi gereken gelir. O senin hayatındaki görevini tamamlayıp, sana öğretmesi gerekeni öğretip gitmiş. Bırak, akan her su gibi; hayatında da yolunu bulsun, taşlara takılmasın. Çünkü seni asıl üzen, verdiğin emeğin karşılığını alamamış olman ve özlediğin o kişi değil; o anlarda hissettiğin mutluluk. Hayat ona küsmemiz için fazla kısa, bunu unutma :) Haydi gel içindeki sevgiyi yeniden uyandır; buna çevrendekilere, en asık suratlı halinle bile seni terk etmeyen insanlara o sevgiyi vererek başla :)

Kayıp Hissi Yüzünden!

Kayıp Hissi Yüzünden!

Hayatının ipinin ucu bir noktada ellerinden kayıp gitmiş ve senin onu tutabilme şansın olmamış. Yaşadığın hayat gerçekten yaşamak istediğin hayat mı bunu sorguluyorsun. Yerinme oturtamadığın noktalar, birden anlamsızca beliriveren sorunlar oluşmuş hayatında. Yastığa başını koyduğun her dakika kafandaki senaryolarla yeni bir film yazmaya başlıyor gibisin. Ama bahçelerinin rengarenk çiçekler açacağına dair umudun da hala var! Bu küskünlüğün geçici. Tek yapman gereken gerçekten sevildiğini hissettiğin yerlerde bulunup kendini dinlemeye biraz izin vermen. Seni rahatsız hissettiren şeyler uzaklaşma vaktin gelmiş, zihnin hayata değil aslında sana küsmüş onun isteklerini görmezden geldiğin için. Haydi yarın, senin yeni hayatının ilk günü olsun, içindeki sesi dinle bakalım sana neler söyleyecek :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
26
19
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Kayıp Hissi Yüzünden! Hayatının ipinin ucu bir noktada ellerinden kayıp gitmiş ve senin onu tutabilme şansın olmamış. Yaşadığın hayat gerçekten yaşamak isted... Devamını Gör

Konuşmasak olmaz

İçimdeki ses derhal Avrupa’ya kaç diyor 🤣🤣

Gizem Yenikler

Dost Sandıkların Yüzünden!