Görüş Bildir
Haberler
Şef Akademi Sunucusu Öykü Serter Kimdir? Öykü Serter Kaç Yaşında ve Nereli?

Şef Akademi Sunucusu Öykü Serter Kimdir? Öykü Serter Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
14.06.2021 - 20:45

Yapımını Provizyon Medya'nın üstlendiği yeni yarışma programı Şef Akademi bu akşam FOX Tv erkanlarında izleyicisi ile buluştu. Programın hem jüri üyeleri hem de sunucusu Öykü Serter oldukça merak ediliyor. Peki Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında ve nereli? Öykü Serter hayatı ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Serter Kimdir? Öykü Serter Kaç Yaşında?

Öykü Serter Kimdir? Öykü Serter Kaç Yaşında?

Öykü Serter, 26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya geldi. Sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür.

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi.

Öykü Serter Hakkında

Öykü Serter Hakkında

2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu.

2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın