Görüş Bildir
Haberler
Şebnem Korur Fincancı, Cezaevinden Tahliye Edildi

Şebnem Korur Fincancı, Cezaevinden Tahliye Edildi

TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, cezaevinden tahliye edildi. Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'na gelen yurttaşlar, Fincancı'yı çiçeklerle karşıladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şebnem Korur Fincancı çiçeklerle karşılandı

Şebnem Korur Fincancı çiçeklerle karşılandı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı için verilen tahliye kararının ardından çok sayıda kişi Fincancı'nın tahliye edileceği Bakırköy Cezaevi önüne gitti. Fincancı, bekleyişin ardından cezaevinden tahliye edildi.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, bugünkü duruşmada son sözü soruldu. Fincancı, “Bu hukuki bir dava değil, siyasi bir dava. Siyaseten TTB’yi, demokratik ilkeleri yok etmek üzere bir dava” dedi. Mahkeme kararını açıklamak için duruşmaya ara verdi.

Daha sonra kararını açıklayan mahkeme, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak tahliyesine karar verdi.

Fincancı saat 17.50 sıralarında Bakırköy Cezaevinden çıktı. Fincancı, cezaevi önünde bekleyenler tarafından çiçekler ile karşılandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Şahin

Bu orospu indaz edilmeli. Varligı bile insanlar için tehlike. Adnan oktar orgutunu işkence gordüler diyerek aklayan bir fahişe bu