Görüş Bildir
Haberler
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı Hakkında 2 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Verildi: Fincancı Tahliye Edildi

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı Hakkında 2 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Verildi: Fincancı Tahliye Edildi

Abdullah Demir
11.01.2023 - 13:37 Son Güncelleme: 11.01.2023 - 14:52

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılandığı davada 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fincancı'ya bugünkü duruşmada son sözü soruldu. Fincancı, "Bu hukuki bir dava değil, siyasi bir dava. Siyaseten TTB'yi, demokratik ilkeleri yok etmek üzere bir dava" dedi. Mahkeme kararını açıklamak için duruşmaya ara verdi.

Fincancı'ya bugünkü duruşmada son sözü soruldu. Fincancı, "Bu hukuki bir dava değil, siyasi bir dava. Siyaseten TTB'yi, demokratik ilkeleri yok etmek üzere bir dava" dedi.  Mahkeme kararını açıklamak için duruşmaya ara verdi.

Daha sonra kararını açıklayan mahkeme, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak tahliyesine karar verdi.

Daha sonra kararını açıklayan mahkeme,  TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak tahliyesine karar verdi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
27
15
8
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
filozofik

Keşke yataydı

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.Böyle Hukuk olmaz.Bu ülkenin terörü savunan insanlardan alacağı var.Vicdanlar soğumamıştır.

justatraveller

ceza aliyosunuz ama siciliniz temizse adli kontrol şartı ile serbest birakiliyosunuz,5 yıl icinde bir suç islerseniz ikisini birlikte hüküm giyiyosunuz olay bu.

Engin Türk

bu hükmün açıklanmasının geri bırakılması 2 yıl ve daha az cezalarda geçerli değil mi?

barbarian

haydi hepberaber PKK propagandası yapıyoruz.... bu nasıl bir karar arkadaşım. sen bu kadına 2,8 ay ceza verip erteliyorsun. Şunu herhagi bir avrupa ülkesinde... Devamını Gör