Görüş Bildir
Haberler
Rock Tarihinin İkon Çiftlerinden Hangisi Aşk Hayatını Anlatıyor?

etiket Rock Tarihinin İkon Çiftlerinden Hangisi Aşk Hayatını Anlatıyor?

hereditary
26.09.2022 - 21:01

Rock müziğin bu denli ilgi odağı haline gelmesinde şarkıların ve yaşam tarzlarının olduğu kadar, en çalkantılı ve iç dinamikleri her zaman bir sır olarak kalacak ikili ilişkilerin de payı büyük! Bunlardan hangisinin senin aşk hayatına en yakın gelişim gösterdiğini merak ediyorsan, hemen testimize başlayabilirsin! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuk sahibi olmak hakkındaki düşüncelerin nedir?

İlişkinde en çok neye maruz kalıyorsun?

Kaç yaşında evlenmeyi ideal buluyorsun?

Tek bir rock müzik türü seçecek olsan bu hangisi olurdu?

Zamanını neyle doldurmak sana bir zaman kaybı gibi geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlişkilerine baktığında kendinle ilgili neyi değiştirmek isterdin?

Doğrudan söyleyemediğin şeylerin muhatabına ulaşmasını nasıl sağlarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kurt Cobain & Courtney Love

Kurt Cobain & Courtney Love

Müziğe olan sevgilerinin ve mesleklerinin onları yaklaştırması belki de bu ilişkiyi başlatan o küçük etkendi. Daha sonra gördükleri benzer özelliklerin yanında bu ilişki, Kurt'ün annesiyle arasındaki sorunları yüzünden geliştirdiği güvensizliğe de çare olmuş gibi görünüyordu. Kurt ve Courtney, erken yaşta evlenerek ve bir çocuk sahibi olarak, kaybettikleri ya da hiç sahip olamadıkları aileyi kurmak istediler. Bize göre kendi aşk hayatını onlarda görmen mümkün!

Sid Vicious & Nancy Spungen

Sid Vicious & Nancy Spungen

Sid ve Nancy, filmlere konu olacak düzeyde çalkantılı bir ilişki yaşadı. İki tarafın fevri, uç tavırları göz önüne alındığında bu hiç de şaşırtıcı değil. Yine de konu birlikteyken eğlenmek olduğunda, onları geçebilecek pek az çiftin olduğunu söyleyebiliriz! Bize göre kendi aşk hayatını onlarda görmen mümkün!

John Lennon & Yoko Ono

John Lennon & Yoko Ono

John Lennon, 60'ların sonlarına doğru tanıştığı Yoko Ono ile öyle yakın bir ilişki yürüttü ki, en yakın çevresinden dünya basınına, herkese karşı Yoko'yu savunmak ve bir şekilde beyninin yıkanmadığını, sadece aşık olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bize göre kendi aşk hayatını onlarda görmen mümkün!

Bob Dylan & Joan Baez

Bob Dylan & Joan Baez

Hiç evlenmeyen çift, 1961'de tanıştı ve ilişkileri sonraki yıllarda romantizme dönüşmeden önce şarkı yazarlığı konusunda yıllarca işbirliği yaptı. Joan Baez How Sweet the Sound'da, onun şarkısını ilk duyduğunda nasıl hissettiğini anlattı. Bize göre kendi aşk hayatını onlarda görmen mümkün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kurt Cobain & Courtney Love

Han Mergen

Sid ve Nancy elbette. 😂

Necla Kaplan

Bob Dylan & Joan Baez