Görüş Bildir
Haberler
Prezervatif İçerisinde Yutmuş! İstanbul Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu

Prezervatif İçerisinde Yutmuş! İstanbul Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Havalimanı'nda gümrük muhafaza ekipleri piyasa değeri yaklaşık 2.8 milyon olan 3.7 kilogram kokain ele geçirildi. Biri kadın 3 uyuşturucu kuryesinin prezervatif içerisinde yutarak yurda sokmaya çalıştığı uyuşturucu maddeler, Türkiye'de ilk kez kullanılan yutucu tespit cihazıyla bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda midelerinde 190 adet kapsül içerisinde 2 bin 149 gram kokain ve 24 adet prezervatif içerisinde bin 630 gram likit kokain tespit edilen 1'i kadın 3 uyuşturucu kuryesi yakalandı.

Uyuşturucu kanlarına karışacaktı

Uyuşturucu kanlarına karışacaktı

Gerçekleştirilen operasyonda üç kuryenin midelerindeki uyuşturucu ile Türkiye'ye girmesi ve yaşanılacak aksaklıklar sonucunda midelerindeki uyuşturucunun kanlarına karışması neticesinde hayatlarını kaybetmeleri engellendi. Yapılan analiz sonucu riskli görülen üç yabancı uyruklu yolcu detaylı kontrol için diğer yolculardan ayrılarak beraberindeki bagajlarla muhafaza kontrol noktasına alındı.

Yutucu tespit cihazıyla tespit edildi

Yutucu tespit cihazıyla tespit edildi

Burada yapılan ön kontrolde yolcuların bagajlarında ya da üstlerinde taşıdığı herhangi bir yasa dışı maddeye rastlanmadı. Ancak, devam eden kontrollerde yolcuların midelerinde olağandışı bir sertliğin bulunduğu saptandı. Yolcuların hal ve tavırlarından şüphelenen muhafaza ekiplerince yolcular, Türkiye'de ilk defa İstanbul Havalimanında kullanılan yutucu tespit cihazı ile kontrol edildi.

214 kapsül bulundu

214 kapsül bulundu

Burada şüphelilerin midesinde şüpheli yoğunluk tespit edildi ve şahıslar muayene edilmek üzere hastaneye götürüldü. Burada yapılan tetkiklerde bir yolcunun midesinde 110 adet diğer bir yolcuda 80 adet kapsül bir diğer yolcuda da 24 adet prezervatif içinde uyuşturucu madde tespit edildi.

Gözaltına alındılar

Gözaltına alındılar

Gerçekleştirilen başarılı operasyon neticesinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 834 bin lira olan, 3 kilogram 779 gram uyuşturucuyu midelerindeki kapsüller içerisinde, hayatlarını riske atarak Türkiye'ye sokmak isteyen 3 kurye gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
16
7
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lysandra Black

Birileri aydınlatabilir mi? Mide asidi onu eritmemiş mi? İkincisi dışarı nasıl çıkaracaklar kesip alıyorlar mı yoksa doğal yollarla mı?"Kendiniz de evde yapa... Devamını Gör

Kayra Crv

Shamelesstaki frankten görmüşlerdir bu taktiği jahaajshshsh

blackmet

Karaciğer rahatsızlığından dolayı götünden içiyordu hahah.

ersaglamnihat

1 tanesi patlasa gg. Iyi cesaret valla.