Görüş Bildir
Haberler
Pokemon Go ile Şehrimizdeki Gerçek Pokemonları Bulabileceğiz

Pokemon Go ile Şehrimizdeki Gerçek Pokemonları Bulabileceğiz

Niantic Labs, ilk olarak 2015 sonbaharında duyurduğu arttırılmış gerçeklik oyunu olan Pokemon Go hakkında detaylar vermeye devam ediyor.

Japonlar arasında çılgınca popüler olan ve Nintendo ile işbirliği içinde geliştirilen oyunda, oyuncular Pokemon bulmak ve yakalamak için gerçek dünyada çevrelerini keşfedecekler.

Eğer oyunda başarılı olmaya niyetliyseniz, ayakkabılarınızı tozunu silerek hazırlanabilirsiniz. Bazı Pokemonlar, yalnızca doğal ortamlarında görünecekler. Örneğin su türleri yalnızca okyanus ve göl kenarlarında bulunacak. Pokemon yumurtaları gibi belirli nesneler ise, PokéStops veya müze ve anıt gibi mekanlardan bulunabilecek. Spor salonları gibi bazı yerlerde Pokemon eğitimi alabilecek ve üç takımdan birine katılarak rakip takımların Pokemonları ile savaşabileceksiniz.

Nintendo, yakında Japonya’da oyun için bir test bölgesinin açılacağını duyurdu. Bu etkinlik için, bluetooth temelli giyilebilir Pokemon Go Plus hakkında herhangi bir güncelleme paylaşılmadı, ancak yakın zamanda bununla ilgili bir yeniliğe de hazır olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
evden kacis

selam, bu bilgi biraz eski yepyeni oyun içi resimler videolar ve bilgiler http://www.pokemongo.gen.tr de var

Orhun Anguner

http://www.pokemongoturkiye.name.tr / Pokemon GO Türkiye Aktif Forum Sitesi.