Görüş Bildir
Haberler
Özel Hayatlarında Yaşadıkları Sıkıntılı Günlerin Ardından Kariyerlerine Fişek Gibi Devam Eden Ünlü Kadınlar

Özel Hayatlarında Yaşadıkları Sıkıntılı Günlerin Ardından Kariyerlerine Fişek Gibi Devam Eden Ünlü Kadınlar

Meltem
04.06.2020 - 18:09

Neler yaşanmış neler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can

Sibel Can

Kariyerinin en tatlı günlerini yaşadığı sırada Sibel Can'ın ismi manken Karahan Çantay'la yasak ilişkiye karışmış, iddialarla birlikte işin içine şantaj girmesi sonucu olaylar epey kızışmıştı. Adnan Hoca'nın müridi olan eski manken Can Kuzu elinde Sibel Can ile Karahan Çantay'ın görüntüleri olduğunu iddia ederek şantaj yapmıştı. Bu sırada Hakan Ural'la evli olan Sibel Can bu şantajcıdan kurtulmak için 60 bin dolar ve bir de araba vermişti ancak olaylar kontrolden çıkmıştı. Mafyanın da işin içine girdiği karmaşık olayların ardından Sibel Can ile Hakan Ural yargılanmıştı. Tüm bu olayların ardından ünlü çift boşanmıştı. 

Magazin tarihine geçen basın toplantısının bu fotoğrafı uzun süre konuşulmuş, Hakan Ural sessiz haliyle anılmıştı. Sibel Can yaşadığı zor günlerin ardından sahnelere dönmüş, yeniden ortalığın tozunu attırmıştı.

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Hayatı zaten zorluklarla başlayan ve tek başına çıktığı yolda pek çok mücadele veren Yıldız Tilbe'nin ekranlar önünde maruz kaldığı zorbalığı hatırlarsınız...

İbo Şov'a katılan Yıldız Tilbe, gergin başlayan programda İbrahim Tatlıses'le atışmaya başlamıştı. Tartışmanın birden alevlenmesiyle magazin tarihine geçen 'Seni pezevenklerin elinden aldım' sözü İbrahim Tatlıses'in dudaklarından süzülmüş ve Yıldız Tilbe programı terk etmişti. Ardından İbrahim Tatlıses'in birbirinden eril açıklamaları bitmemişti ancak Yıldız Tilbe her zaman olduğu gibi buradan da sağ çıkmıştı.

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Cinsiyet geçiş ameliyatı, 1980'li yıllarda yaşadıkları, radyolardan yasaklanması, hapse girmesi derken Bülent Ersoy belki de bu camianın en çalkantılı hayatlarından birini yaşadı. Seversiniz ya da sevmezsiniz ancak kendinin hayat mücadelesi alkışa değer...

1980'li yıllarda sekiz sene boyunca yasaklı olan, üzerinde sandalye kırılan, farklı bir makamla okuduğu şarkı nedeniyle böbreğinden vurulan Bülent Ersoy bugün Türkiye'nin divası.

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Deniz Seki

Deniz Seki

1990'lı yıllarda çıkardığı albümüyle ortalığı askıp kavuran Deniz Seki'nin özel hayatı da sık sık magazine konu olmuştu. 

Evli olduğu sırada Hüsnü Şenlendirici ile doludizgin bir aşk yaşayan Deniz Seki uyuşturucu temin etmek suçundan iki kere hapis yatmıştı. Yaşadıklarını bir kitapta anlatan ünlü sanatçı şarkı söylemeye, yeniden sahnelere çıkmaya devam etti. İyiyiz tabii!

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Gülşen

Gülşen

Şimdilerde ortalığı kasıp kavuran, şarkılarıyla ve magazinden uzak tuttuğu özel hayatıyla hepimizi kendine hayran bırakan Gülşen de zor günler geçirmişti.

Star Avı programının jüri üyelerinden sivri dilli Erol Köse evli olmasına rağmen canlı yayında Gülşen'i sevdiğini söylemiş, Erol Köse'nin eşi Ajlan Hanım da bu ilişkiden haberi olduğunu söylemişti. Tüm bunların ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gülşen, Erol Köse'nin boşandığını kendisine bir evrakla gösterdiğini anlatmıştı: 'Erol Köse bana boşandığını söyledi, ilişkimiz başladı. Ta ki eşi Ajlan Hanım'la telefon görüşmesi yapıp hâlâ evli olduklarını öğrenene kadar... Ve ilişkimi bitirdim. Ben bugüne kadar evli bir erkekle birlikte olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Son iki ay içinde kendisiyle hiçbir alakam yoktur. Hatta o açıklamayı televizyondan yaptığı zaman kendisiyle görüşmüyorduk, küstük. Böyle bir açıklamadan sonra tekrar istediğim şey boşanma belgesiydi. Şu anda sizler huzurunda şunu duyuruyorum ki Erol Köse ile iş de dahil olmak üzere hiçbir alakam kalmadı. Beni, ailemi, beni seven insanları, Erol Bey'in ailesini çok üzdüğünü düşünüyorum. Erol Bey'in ailesinden özür diliyorum. Bilinçli yapılmış bir şey yoktur. Her şey benim dışımda gelişti.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanem Çelik

Sanem Çelik

Kariyerinin zirvesindeyken evli yönetmen Kudret Sabancı ile öpüşürken fotoğrafları ortaya çıkan Sanem Çelik de zor günlerden geçmişti. Bir kadın olarak basın tarafından maruz kaldığı yuva yıkan kadın imajından kısa sürede sıyrılmış ve kısa bir sessizliği ardından yer aldığı başarılı projelerle zor günlerin üstesinden gelmişti.

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Tırnaklarıyla kazıyarak inşa ettiği kariyeri yaşadığı tüm olaylara rağmen hız kesmeden devam eden bir diğer ünlü kadın da Ebru Gündeş...

Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanması ve mallarına el konulmasının ardından O Ses Türkiye yarışmasında bir açıklama yapan ve gözyaşlarına boğulan Ebru Gündeş sahne almaya devam etti, işinden hiçbir zaman vazgeçmedi.

Detayları burada anlatmıştık: 👇

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

1990'lı yıllarda mankenlikle başladığı kariyerinde pek çok sıkıntı yaşayan Çağla Şıkel'in hiç şüphesiz Akmerkez'deki bir dairede özel defile yaptığı iddiası çok konuşulmuştu. Bu sırada birlikte olduğu Beyazıt Öztürk'le ayrılan Çağla Şıkel'in ismi bir yıl sonra da Şenol İpek'le bir dedikoduya karışmıştı. İddialara göre, Çağla Şıkel iş dolayısıyla bir otelde kaldıkları sırada Şenol İpek'e 'Tostumu yedim, seni bekliyorum' diye bir mesaj atmış, magazin gündemini epey meşgul eden bu olayın ardından Şenol İpek ile Yüksel Ak boşanmıştı. 

Zor günleri geride bırakan Çağla Şıkel şimdilerde hem televizyonda yaptığı programlarla hem de YouTube kanalıyla kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Mafyatik ilişkilere karışan ve bu nedenle bir süre hapis yatan bir diğer isim de Tuğba Özay...

Tehlikeli ve istismarcı olduğu iddia edilen sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım isteyen Tuğba Özay tam 5,5 ay hapis yatmıştı. İçerideyken bir kitap yazdı, çıktıktan sonra ise toparladı, evlendi, boşandı ve kariyerine devam etti.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

1995 yılında Bursa'da çalıştığı zaman tanıştığı Erol Evcil ile büyük bir aşk yaşayan ve evlilik planları yapan Gülben Ergen, Erol Evcil'in Nesim Malki'yi öldürmekle suçlanmasının ardından zor günler geçirmişti. Ayrılmak istediğini ancak korkusundan hiçbir şey yapamadığını dile getiren Gülben Ergen epey zor günler geçirmişti. 

Ama unutmayın ki ona hiçbir şey olmaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Kariyerinin zirvesinde olduğu 1990'lı yılların sonunda burnuna estetik yaptıran ancak magazin basını tarafından görüntülenmek istemeyen Hande Ataizi bir mekanın tuvalet camından kaçmak isterken sıkışmıştı. Kendisine yardım etmeye çalışan Seren Serengil için gazetecilere ''Siz gidin Seren Serengil’in fotoğraflarını çekin'' deyince, Seren Serengil de yardım etmeyi bırakmış, dört metrelik duvardan düşme tehlikesi geçiren Hande Ataizi, mekanın korumalarının yardımlarıyla aşağıya indirilebilmişti. 

Zor günler kendisi için de bitti elbette...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
125
33
27
23
17
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ülkemizde bu tarz olayların daha ağırları "ünsüz" kadınların başına geliyor. Tek onlar zor dönemden geçmiş gibi yazmak saçma.

Ali Karaman

hiç kimseyi yargılamıyorum. Fakat bana samimiyetsiz gelen tek kadın Ebru Gündeş'tir. Kocası tüm ülkeyi dolandırdığı halde timsah gözyaşları döküp sonrada mas... Devamını Gör

Erya Demas

evet aynen okadar hava atiyodu allah buyuk demekki varini yogunu goze sokmican

Halil Değerli

Olaylardan kimler ne"MAL"anmış... Ona bakmak gerekir... 🎯🎯🎯