Görüş Bildir
Haberler
Oyunlarla Alakalı Tercihlerine Göre Yataktaki Kişiliğini Söylüyoruz!

Oyunlarla Alakalı Tercihlerine Göre Yataktaki Kişiliğini Söylüyoruz!

Croft
03.06.2022 - 21:00

Aralarında bağlantı yok sanma! Oyunlarla alakalı yaptığın tercihler yatakta nasıl bir karakterin olduğunu da ortaya çıkartacak ipuçları barındırıyor. Bakalım senin içinde ne cevherler gizli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bize yaşını söyler misin?

2. Peki ya cinsel kimliğin?

3. Bir oyun karakteri seçmeni istesek?

4. Hangi oyun türünü tercih edersin?

5. Yeni bir oyunun dünyasına hangi sınıftan bir karakterle atılacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sınıfından bağımız olarak, karakterin hangi silahı kullansın?

7. Her şey hazır! Peki hangi oyun evreninde maceraya atılacaksın?

Yeniliklere açıksın!

Yeniliklere açıksın!

Sen yeni deneyimler yaşamayı her zaman önceliğin olarak tutuyorsun. Kimi zaman tatlı oyunlar, kimi zaman her şeyi bir anda değiştirecek oyuncuklar, kimi zaman ise söylenecek ufak bir sözcük her şeyi bir anda değiştirip bambaşka bir hale sokabiliyor. Partnerini her zaman şaşırtmaya bayılıyorsun, dürüst olmak gerekirse bu yönün onu da harekete geçiriyor.

Bencillikten uzaksın!

Bencillikten uzaksın!

Sen yatakta kendi keyfin kadar partnerini de düşünüyorsun. Hatta kimi zamanlarda onun zevkini kendininkinin önüne koyduğun bile oluyor. Deyim yerindeyse onun zevki senin zevkin oluyor. Bencillikten uzak bu tavrın takdir edilesi olsa da biraz da kendini düşünmenin kötü bir yanı yok. Kısacası anın tadını çıkart!

Tutku senin göbek adın olmuş!

Tutku senin göbek adın olmuş!

Partnerin ile keyifli vakitler geçirmeye başladığınızda zaman senin için adeta donuyor ve kendini sadece o anın içine hapsediyorsun. Kısacası tüm dünya dışarıda kalırken kendin ve partnerin için bambaşka bir büyülü gerçeklik yaratıyorsun. Partnerinin sana verdiği ufak işaretleri bile okumak konusunda uzmansın.

Sen dominant bir karaktere sahipsin!

Sen dominant bir karaktere sahipsin!

Sen de biliyorsun, partnerini yatakta bir kediye çevirmek konusunda özel bir hünerin var. Bunu amiyane tabirle rol kesmek için de değil, tamamen içinden geldiği için yapıyorsun ve seni özel kılan şey de bu! Hem keyif almayı, hem de keyif vermeyi çok iyi bildiğin de inkar edilemez bir gerçek.

Sen güvenli oynayanlardansın!

Sen güvenli oynayanlardansın!

Zaman içinde oluşturduğun rahat ve güvenli ortamında nasıl keyif alacağını çok iyi çözmüşsün. Eee, sınırlar boşuna değil sonuçta. Yeni şeyleri deniyor, bunlardan keyif alırsan sınırlarını kaldırıp devam ediyorsun.

Sen işleri akışına bırakanlardansın!

Sen işleri akışına bırakanlardansın!

Belirli sınırların yada kalıpların yok. O an işler nasıl gelişirse öyle davranıyorsun. Romantik bir günün ardından gelecek sakin ve keyifli anlar da senin harcın her şeyin son hızla aktığı ateşli sevişmeler de. Çoğu kez iplerin karşı tarafta olmasında da senin için bir beis yok.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen işleri akışına bırakanlardansın

Necla Kaplan

Yeniliklere açıksın! Sen yeni deneyimler yaşamayı her zaman önceliğin olarak tutuyorsun. Kimi zaman tatlı oyunlar, kimi zaman her şeyi bir anda değiştirecek ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Bencillikten uzaksın! Sen yatakta kendi keyfin kadar partnerini de düşünüyorsun. Hatta kimi zamanlarda onun zevkini kendininkinin önüne koyduğun bile oluyor.... Devamını Gör