Görüş Bildir
Haberler
Oyunlarla Alakalı Tercihlerine Göre Nasıl Bir Kişiliğin Olduğunu Söylüyoruz!

Oyunlarla Alakalı Tercihlerine Göre Nasıl Bir Kişiliğin Olduğunu Söylüyoruz!

Oyunlar adeta içimizdeki bir diğer benliğin ortaya çıktığı devasa sanal dünyalar. Oyunlardaki pek çok tercihimiz de haliyle kişiliğimiz hakkında ipuçları veriyorlar. Peki oyunlardaki seçimlerinize göre sizin nasıl bir kişiliğiniz var? Buyurun teste, birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Bir de cinsel kimliğini öğrensek?

3. Söyle bakalım, hangi Battle Royale oyunu tam senlik?

4. Bir de rekabetçi FPS oyunu seçmeni istesek?

5. Oyunlarda hangi sınıftan bir karakterle maceraya atılmak tam senlik?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir de kendine en uygun silahı seç bakalım.

7. Son olarak sence senin ruhun ne renk?

Paylaşımcı ve yardımsever bir kişiliğin var.

Sen çevrendeki insanlar, özellikle de yakın dostların bir derde düştüğünde yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapanlardansın. Yolda giderken zor durumda olan birine neredeyse düşünmeden el uzatırsın. Arkadaşların için yeri geldiğinde ağlanacak bir omuz, yeri geldiğinde ise kapı gibi bir desteksin. Tüm bunlar bazen seni yıpratsa da sen elinde olanı paylaşmakla mutluluğunu arttırıp huzur bulanlardansın.

8. Hırslı ve tuttuğunu kopartan bir kişiliğin var.

8. Hırslı ve tuttuğunu kopartan bir kişiliğin var.

Gözünü kararttığında senin karşında kimse duramıyor! Bir hedefe ulaşmak istiyorsan mutlaka ama mutlaka istediğini alıyorsun. Bazen dinlenmek nedir bilmeden koşarak kendini yıpratsan da hedefini elde ettiğin anda tüm yorgunluklarını unutuyor ve zafer sarhoşluğu içinde dingin bir ruh haline bürünüyorsun. Bizden söylemesi, çevrendeki pek çok kişi bu kararlı yapına hayran!

Hayalperest olduğun kadar yaratıcısın da!

Hayalperest olduğun kadar yaratıcısın da!

Senin kafanın içinde her daim yeni fikirler uçuşuyor. Düşünmeye başladığın anda gerçek dünyayı ardında bırakıyor ve kapılarını yalnızca çok yakınlarına açtığın bir hayal alemine dalıyorsun. Laf aramızda en yaratıcı fikirler de hep senden çıkıyor. Kimi zaman bu hayalperestliğin işleri zorlaştırsa da çok iyi biliyorsun ki her büyük fikrin bir zamanlar yalnızca hayaldi.

Sakin mizacının altında dev bir öfke yatıyor!

Sen de son ana kadar sabreden, dışarıdan sessiz sakin görünen ancak içinde fırtınalar kopanlardansın. Son ana kadar bekleyip öfkeni bastırsan da o canavar seni ele geçirdiği anda gözün hiçbir şeyi görmüyor! Bu özelliğin bazen sevdiklerini kırmana yol açsa da sakinleştikten sonra hatanı çabucak anlayıp özür dilemekten de asla çekinmiyorsun.

Sen tam bir sosyal kelebeksin!

Sen tam bir sosyal kelebeksin!

Ortamların ve arkadaş buluşmalarının aranan yüzü karşımızda! Bulunduğun ortamı anında şenlendiriyor, herkes kararsız kaldığı anda çıkış yolunu sağlayan planı sen yaratıyorsun. Pek çok kişi daha seni gördükleri ilk anda doğal karizmandan etkileniyor. Kabul, bazen tüm bunlar yorucu olabiliyor ancak senin içinde bitmeyecek bir enerji var.

Rasyonellik senin göbek adın olmuş.

Rasyonellik senin göbek adın olmuş.

Akıl ve mantık çerçevesinde davranmak dendiğinde akla gelen ilk isimsin. Objektif bakılması gereken bir konuya duygularını karıştırmadan yaklaşmak konusunda gerçek bir uzmansın. Bu özelliğin zaman zaman yalnız kalmana neden olsa da yakın çevrene bu yönünle oldukça yararın dokunuyor. Duygularını kullanman gerektiğinde ölçülü olman seni soğuk gösterse de esasında enerjinin uyduğu insanlar için vazgeçilmezsin.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
24
13
7
6
5
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Hayalperest olduğun kadar yaratıcısın da! hayalperest değilim ama yaratıcı olduğum doğrudur - Senin kafanın içinde her daim yeni fikirler uçuşuyor. Düşünmeye... Devamını Gör

Hilal demirci

Sosyal kelebek?... Kelebek olduğum doğrudur ama asosyal bir kelebeğim

cansu ersan

Paylaşımcı ve yardımsever bir kişiliğin var.