Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Valorant Ajanının Ruh Eşin Olduğunu Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Hangi Valorant Ajanının Ruh Eşin Olduğunu Söylüyoruz

Dünyanın dört bir yanından farklı yeteneklere ev sahipliği yapan Valorant'ın hangi dişli ajanı ile ruh eşi olduğunu söylüyoruz! Haydi, buyurun teste. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenerek başlayalım.

2. Arkadaşların seni nasıl tanımlarlar?

3. Ruhunu kendine daha yakın hissettiğin hayvan hangisi?

4. Hangi dünya şehrinde yaşamak isterdin?

5. Bu şehrin sokaklarında dolaşırken ne tarz müzikler dinleyeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gezmek seni acıktırdı, yemek tercihin ne olurdu?

7. Odanı dekore ederken hangi renkler ağırlıkta olsun istersin?

8. Rüyanda bir savaşçısın, hangi silahı kullanıyorsun?

Omen

Omen

Senin ruh eşin tıpkı bir gölge gibi hareket eden Omen. Sessiz sedasız dursan da aslında olan biten her şeyin farkındasın. Harekete geçmek için hep doğru anı kolluyor, asla plansız hareket etmiyorsun. Biraz ketumsun, bunu kabul etmek gerek ancak arkadaşların sırlarının sende güvende olacağının bilincindeler.

Phoenix

Phoenix

Senin ruh eşin Phoenix! İngiltere'den ekibe katılan ajan gibi en ufak kıvılcımla harekete geçmeye hazırsın. Kolay parlayıp çabuk sönen öfkene karşın arkadaşların için yapamayacağın şey yok. Komik karakterin de arkadaş ortamlarının aranan yüzü olmanı sağlayan özelliklerinden.

Sage

Sage

Senin ruh eşin Sage! Sen de tıpkı Çinli ajan gibi şiddeti son çare olarak görüyorsun. Çevrendeki insanlara auranla ışık saçıyor, derdini anlatana adeta ilaç gibi geliyorsun. Yanında her daim yara bandı ve ağrı kesici taşıdığına da şüphemiz yok.

Jett

Jett

Senin ruh eşin yerinde duramayan Jett! Güney Kore'li ajan gibi her daim enerjik ve harekete hazırsın. Arkadaş grubunun neşe kaynağı ve her daim planları yapan elemanı da sensin. Bu hareketli halin zaman zaman insanları yorsa da herkes senin kıpır kıpır hallerine bayılıyor!

Fade

Fade

Senin ruh eşin Valorant'ın Türk ajanı Fade! Geleneklerini modern dünya ile harmanlayarak kendi özgün tarzını ortaya koymayı çok iyi biliyorsun. Doğrusu seni öne çıkartan da bu. Dostlarına çok kıymet versen de gözün öfkelendiğinde kimseyi görmüyor ve onları çok çabucak kırabiliyorsun.

Sova

Sova

Senin ruh eşin Valorant'ın korkusuz ajanı Sova. Sen de tıpkı Sova gibi başladığın işin peşini bırakmıyor, son ana dek iz sürerek en iyisini ortaya koyuyorsun. Kısacası elinden ne uçan kurtuluyor ne de kaçan! Ekip işlerinde doğal bir lider olsan da bu insanların seni uzaktan kibirli görmelerine neden olabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
20
18
11
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Ergen

fade yine Türklükten vaz geçemiyorum

Necla Kaplan

Omen Senin ruh eşin tıpkı bir gölge gibi hareket eden Omen. Sessiz sedasız dursan da aslında olan biten her şeyin farkındasın. Harekete geçmek için hep doğru... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin ruh eşin tıpkı bir gölge gibi hareket eden Omen. Sessiz sedasız dursan da aslında olan biten her şeyin farkındasın. Harekete geçmek için hep doğru anı ... Devamını Gör