Görüş Bildir
Haberler
Türk Ajan da Geldi! Valorant Ajanları Nereli, Gelin Memleketlerine Bir Göz Atalım

Türk Ajan da Geldi! Valorant Ajanları Nereli, Gelin Memleketlerine Bir Göz Atalım

Beril Özge Danacı
06.01.2022 - 17:06 Son Güncelleme: 13.05.2022 - 14:16

Riot Games'in tüm dünyayı sallayan rekabetçi FPS oyunu Valorant birbirinden renkli ve ilgi çekici ajanları ile de dikkat topluyor. Peki ya her biri bambaşka yeteneklere sahip Valorant ajanları nereli? Gelin hep birlikte ajanların pek de bilinmeyen memleketlerine bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jett - Güney Kore

Hızı ile tozu dumana katan ve her an her yerde olup rakiplerinin aklını allak bullak eden Jett Güney Kore'den geliyor. Ülkenin enerjisine de oldukça uygun bir ajan olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz!

2.

3. Raze - Brezilya

3. Raze - Brezilya

Brezilya'nın ara sokaklarında yetişmiş olan Raze deyim yerindese bomba gibi bir karakter. Patlayıcılara olan özel yeteneği onu savaş alanının olmazsa olmazlarından yapıyor.

4. Breach - İsveç

4. Breach - İsveç

İsveç'in soğuk ikliminin Breach'in kişiliği üzerindeki etkilerini görmek hiç de zor değil. O kararlı, her zaman hedefe odaklı ancak tehlike anında dostlarını da geride bırakmayan bir ajan.

5. Omen - Bilinmiyor

5. Omen - Bilinmiyor

Gölgelerin içinde gizlenen ve adeta bir sis gibi hareket eden Omen'in memleketi karakterin geçmişine dair diğer pek çok ayrıntı gibi bilinmiyor. Bu da onu daha da gizemli bir hale getiriyor elbette.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brimstone - ABD

6. Brimstone - ABD

Disiplinli bir asker olan Brimstone bunun getirdiği avantajları savaş alanında da sonuna kadar kullanıyor. Özellikle hava araçlarına olan kontrolü onu ekibin aranan elemanlarından yapıyor.

7. Phoenix - Birleşik Krallık

Phoenix için savaş alanını adeta alev alev yakıyor desek bu bir benzetmeden ziyade gerçekleri söylemek olurdu! Birleşik Kralıık'tan mücadeleye katılan ajan yetenekleri ile düşmanlarının korkulu rüyası.

8. Sage - Çin

8. Sage - Çin

İyileştirme ve bunu bir adım öteye taşıdığı diriltme yeteneği ile takımın kilit üyelerinden olan Sage Çin'den ekibe katılıyor.

9. Sova - Rusya

9. Sova - Rusya

Rusya'nın zorlu iklimi ve coğrafyasından nasibini alan Sova tüm bunların da etkisi ile çetin bir savaşçı olmayı başarmış durumda.

10. Viper - ABD

Tıpkı Brimstone gibi ABD'den ekibe katılan Viper esasında iyi bir kimyager ve bu yeteneklerini savaş alanında düşmanları üzerinde ölümcül bir biçimde kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cypher - Fas

11. Cypher - Fas

Cypher'dan kaçabilirsiniz ancak asla saklanamazsınız... Zira ajanın teknolojinin son nimetlerinden oluşan farklı gözleri her zaman üzerinizde olacak.

12. Reyna - Meksika

12. Reyna - Meksika

Meksika'dan gelen gizemli karakterimiz rakiplerinin yaşam enerjilerini kendi damarlarında akan kana dönüştürmek konusunda benzersiz bir yeteneğe sahip.

13. Killjoy - Almanya

Avrupa bölgesinden bir başka ajan olan Killjoy zekasını savaş alanında ona yardımcı olacak ölümcül makinalar üzerinde kullanıyor.

14. Skye - Avustralya

14. Skye - Avustralya

Avustralya'dan gelen ajanımız doğanın gücünü arkasına alıyor. Adeta bir hayvan ordusunun kontrolünü elinde tutan Skye en büyük gücün doğada olduğunun farkında.

15. Yoru - Japonya

Yansımaların gücünü kullanarak savaş alanında dilediğince gezinip rakiplerin aklını karıştıran Yoru İse ekibe Japonya'dan katılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Astra - Gana

16. Astra - Gana

Afrika kıtasından ekibe katılan Astra kozmik enerjinin tek bedende toplanmış hali. Böylesine büyük bir gücü de oldukça başarılı bir biçimde yönetmeyi çok iyi biliyor.

17. Chamber - Fransa

17. Chamber - Fransa

Her zaman koruduğu tarzı ve şıklığını savaş alanına da yansıtıp çatışmayı adeta sanata dönüştüren Fransız Chamber esasında bir silah tasarımcısı. Üstelik silahları tasarlamak konusunda olduğu kadar kullanmakta da bir o kadar iyi.

18. Neon - Filipinler

Tanıtım videosu ile taze taze karşımıza çıkmış olan ve elektriğin gücünü arkasına alacak olan en yeni ajan Neon ise Filipinler'den ekibe katılıyor.

19. Fade - Türkiye

19. Fade - Türkiye

Oyunun şimdilik son ajanı olan Fade ise bizden biri. Valorant'ın en ölümcül karakterlerinden olan ve yetenekleri ile rakiplerine adeta kök söktüren Fade kültürümüzden bol bol izler taşıyor. Türk oyuncular olarak uzunca bir süredir beklediğimiz, içimizden bir ajana da böylece kavuşmuş olduk.

Fade hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz sizi şöyle alalım. 👇

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
15
12
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?