Görüş Bildir
Haberler
Orgazm Diyeti ile 3 Adımda Cinsel Hazza Ulaşın

Orgazm Diyeti ile 3 Adımda Cinsel Hazza Ulaşın

Pegarose
02.05.2014 - 12:20 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 12:40

Dr. Mehmet ÖZ’ün sizler için çok özel bir beslenme önerisi var. Yazar Marrena Lindberg kadınların libidolarını artırmak için 3 adımlık bir plan oluşturdu. Lindberg’in diyet planına ek olarak Dr.Öz, besin takviyesi alımınızın düzenli tutulması için örnek menüler ve günlük yapılacaklar listeleri hazırladı.

Lindberg, doğru bir şekilde uygulandığında kadınların her ilişkide orgazma ulaşabileceklerini iddia ediyor!

Birinci adım: Testosteron seviyenizi yükseltin

Yapılan çalışmalar cinsel dürtüsü yüksek olan kadınların daha yüksek testosteron seviyesine sahip olduğunu gösterdi. Lindberg çinko ve magnezyumun yanı sıra beslenme programınıza daha çok protein eklemek gerektiğini söylüyor. Protein ve testosteron arasındaki ilişki birbirinden bağımsız olsa da, bilimsel çalışmalar çinko ve magnezyum takviyelerini desteklemektedir.

- Protein: Her öğünde klorinin yüzde 30’unu proteinden alın. Protein porsiyonu bir deste oyun kağıdı boyutlarında olmalıdır.

- Çinko: Testosteronu östrojen hormonuna çeviren enzimi durdurur.

- Magnezyum: SHBG (seks hormonu bağlayıcı globulin) seviyenizi düşürerek serbest testosteronu önleyin. Magnezyum SHBG’yi durdurur.

İkinci adım: Dopamin seviyenizi arttırın

- Omega 3 yağ asitleri balıkta bulunur ve dopamin seviyesini arttırır.

- Balık yağı takviyeleri: Günlük yaklaşık 1700 mg EPA ve 1300 mg DHA içeren takviyeler alın. Bu uygulamaya başlamadan önce doktorunuza danışın. Yüksek doz alımı kan sulandırıcı gibi bazı ilaçlarla etkileşime yol açabilir.

- Bitter çikolata: Her gün az bir miktar tüketin.

Kaynak: http://www.pegarose.com/orgazm-diyeti...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın