Görüş Bildir
Haberler
Onur Erim Kimdir? Onur Erim, Meral Akşener'e Ne Dedi, Neden Gündemde?

Onur Erim Kimdir? Onur Erim, Meral Akşener'e Ne Dedi, Neden Gündemde?

Gündemin öne çıkan isimleri arasında yer alan Onur Erim hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Geçtiğimiz gün A Haber canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında sarf ettiği sert sözlerle dikkat çeken Onur Erim'in kim olduğu merak konusu oldu. Melih Gökçek'in eski danışmasını olan Erim, siyaset gündemine dair yaptığı yorumlarla sıkça gündeme geliyor. Peki Onur Erim kimdir? Onur Erim ne dedi?

Tüm detaylar içeriğimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Erim Kimdir?

Onur Erim Kimdir?

1971 yılında doğan Onur Erim İstanbul'da dünyaya geldi.  Tam adı Ramazan Onur Erim'dir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra lise ve üniversite eğitimlerini ABD'nin New Jersey eyaletinde aldı. Lisans eğitimini New Jersey'de bulunan Seton Hall Üniversitesindeki tamamlayan Erim'in eğitim alanları; iktisat mühendisliği ve siyasal bilimler üzerinedir. Mezun olmasının ardından eğitimlerini devam ettiren Onur Erim, Washington D.C. (School of Political Campaign Managament) ve Çin'de bulunan Pekin Üniversitesinde (University of International Business and Economics) sürdürdü. Aldığı bu eğitimler genellikle siyasi seçim kampanyaları idaresi ve uluslararası ticaret konuları üzerine oldu.

Onur Erim'in Kariyeri

Onur Erim'in Kariyeri

Kariyerine 1992 yılında Beyaz Saray'da Başkanlık Sarayı Stajyeri olarak adım attı. 1996 yılında Clinton-Gore Başkanlık Seçim Kampanyası Etnik Seçmenler Masası'nda aktif olarak görev yaptı. Yalnızca siyasi değil finans sektöründe de çalışan Erim, Moneywell Bank (ABD) Ticari Krediler Genel Müdürlüğü' nün yanı sıra Global Capital Finance (ABD) Genel Müdürlüğü görevlerini de üstlendi. Türkiye 2009 yerel seçimleri öncesinde, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Seçim Danışmanı olarak Türkiye'ye döndü. Onur Erim, Gökçek'in teklifi üzerine 6 yıl boyunda başdanışmanlık görevini sürdürdü.

Onur Erim Evli mi?

Onur Erim Evli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirdiği kurum projelerinde yer alan Ramazan Onur Erim evli, iki çocuk babasıdır.

Onur Erim Neden Gündemde?

Onur Erim Neden Gündemde?

Onur Erim geçtiğimiz A Haber canlı yayına konuk oldu. Seçim döneminin hızla yaklaştığı bugünlerde CHP ve İYİ Parti'nin propagandaları üzerine konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ağır sözler kullanmasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Erim büyük tepki çekti.

Onur Erim Ne Dedi?

Onur Erim Ne Dedi?

Onur Erim, Meral Akşener'in, 'O terörist eli, bu ele değse; vallahi keserim, billahi keserim' sözüne karşılık olarak; “Eli değmemesi mühim değil başka şekilde değmiştir, bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kuzey

Seçimden sonra hiçbir vasfı kalmayacak kişidir

RACON X RACON

Hande Firat gelecekte CNN bitecegini anladi koyun yetistirmeye karar verdi.Devletten bedave destek aldi 7,5 Milyon TL güya hayvan yetistirecekmis.Anladi ki A... Devamını Gör

Citizen Cane

ONUR ERİM KİMDİR? O kadar eğitime rağmen hâlâ daha eğitilememiş olması sebebiyle bir 💩 değildir.

Yigit Karabey

kariyerine tukureyim!!!!!!!!!!!!!!!!!