Görüş Bildir
Haberler
Ömer Çelik'ten İmamoğlu Açıklaması: 'Hiç Kimse Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Adını Yasakçı Olarak Yazamaz'

Ömer Çelik'ten İmamoğlu Açıklaması: 'Hiç Kimse Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Adını Yasakçı Olarak Yazamaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Hiç kimse Cumhurbaşkanımız ve partimizin adını yasakçı olarak yazamaz. Diyorlar ki; AK Parti kendisini mağdur gibi gösteriliyor. Sizin bizi mağdur edecek bir siyasi kapasiteniz yok. Bundan sonrasında da adaylarını belirleyeceklerse belirlesinler. Bunların aday belirlemeleri 2023 seçimlerinin sonlarında olabilir'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Cumhurbaşkanımızın siyasi hikayesi özgün mücadeleler üzere kurulu ve bedeli ödenmiş bir hikayedir'

'Cumhurbaşkanımızın siyasi hikayesi özgün mücadeleler üzere kurulu ve bedeli ödenmiş bir hikayedir'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da havalimanında yaptığı açıklamada, 'O gün sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili yürütülen tartışmalar başka birilerinin adaylığı ilgili tartışmalara dönüşmüş gibisinden yaklaşım sergilediler. Hiç kimse Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını siyasi yasakçılıkla yan yana yazamaz. Bu gidişle bunların (6'lı masa) adaylarını ilan etmeleri 2023'teki haziran seçimleri sonrasına kalabilir. Cumhurbaşkanımızın siyasi hikayesi özgün mücadeleler üzere kurulu ve bedeli ödenmiş bir hikayedir. Hiç kimse demokratik mücadelenin bedelini ödemeden Cumhurbaşkanımızın hikayesinin bir benzerini ürettiğini ödeyemez bu sadece taklitçilik olur' ifadelerine yer verdi.

'Sizin bizi mağdur edecek bir siyasi kapasiteniz yok'

'Sizin bizi mağdur edecek bir siyasi kapasiteniz yok'

Çelik şunları aktardı: 'Eski vesayet artığı bir yaklaşımın neticesidir. Hiç kimse Cumhurbaşkanımız ve partimizin adını yasakçı olarak yazamaz. Cumhurbaşkanmız ve partimiz ve siyasi kumpasla yan yana getirilemez. Diyorlar ki; AK Parti kendisini mağdur gibi gösteriliyor. Sizin bizi mağdur edecek bir siyasi kapasiteniz yok. Adı geçen adayları ister üst üste yazsınlar ister sağdan sola, ister toplasınlar, çarpsınlar bizim için fark etmez. Biz yolumuza devam ediyoruz. Son tahlilde millet kararını verecek. Sandık ne derse millet ne derse o olacak.

Bizim adımızı bunların bahsettiği komplolarla anılması söz konusu değildir. Bundan sonrasında da adaylarını belirleyeceklerse belirlesinler. Bunların aday belirlemeleri 2023 seçimlerinin sonlarında olabilir. Kendi kararlarını kendileri versinler. Bizim için hiç fark etmez. Biz demokratik yarışı sürdüreceğiz.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Ha siz zırlıyorsunuz ha bizim burdaki sokak köpekleri havlıyor, aynı

Bozkurt

Tarih neler yazıyor sizin haberiniz var mı hacı? :)

Pickle Rick

Sandığı getirin bakalım ne yazacağız.