Görüş Bildir
Haberler
AK Partili Ömer Çelik'ten İmamoğlu Açıklaması: 'Cumhurbaşkanımıza Dönük Bir Linç Kampanyası'

AK Partili Ömer Çelik'ten İmamoğlu Açıklaması: 'Cumhurbaşkanımıza Dönük Bir Linç Kampanyası'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararına ilişkin “Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'AK Partimizi yan yana getirmeye çalışması tam bir istismar siyasetidir'

'AK Partimizi yan yana getirmeye çalışması tam bir istismar siyasetidir'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik mahkeme kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Devam eden yargı süreci üzerinden muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkûm ediyoruz' dedi.

Çelik sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı: 'AK Parti, siyaset meydanlarının partisidir! AK Parti millet iradesine koşulsuz bağlılığın partisidir! AK Parti, sandıktan çıkan iradenin üstünlüğüne adanmış bir siyasi partidir! AK Parti'nin sicilinde Cumhuriyet, demokrasi, millet iradesi, sandık ve hizmet siyaseti vardır!

Devam eden yargı süreci üzerinden muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkûm ediyoruz!

Yargı kararlarını eleştirmek elbette siyasetçilerin ve herkesin demokratik hakkıdır. Buna karşın muhalefetin henüz kesinleşmemiş yargı sürecini tartışırken komplolar üretmesi ve bununla Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi yan yana getirmeye çalışması tam bir istismar siyasetidir.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Hepsini toparlarsak, AKP arsızın önde gideni oluyor.

sileybus

vah vahh gene mi mağduruz da mağduruz :))) insan utanır ya ama işte uzaya yol yaptık desek inanıcak bir kitle var diyen bunlar hep o gönüller için çabalıyo... Devamını Gör

Pickle Rick

Bak şurdan siktir git 👉