Görüş Bildir
Haberler
Olcay'dan Demba Ba Yorumu

Olcay'dan Demba Ba Yorumu

Fatih
06.08.2014 - 23:23

Olcay'dan Demba Ba Yorumu

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Olcay Şahan, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda, Feyenoord'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmada, takım olarak çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan milli futbolcu, maça Hollanda’da elde ettikleri skor avantajını unutarak başladıklarını vurgulayarak, “Maça kazanmak için çıkmıştık. İlk dakikalarda biraz heyecan vardı ama taraftarlar bizi rahatlattı. Onların desteği yine çok iyiydi, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Oyunun son 20 dakikalık bölümünde hakimiyetin tamamen kendilerinde olduğunu belirten Olcay, “Son 20 dakika iyi oynamaya başladık. Rakibe pozisyon vermedik, biz pozisyonlara girdik. Mustafa topu çok güzel kaptı ve öne geçtik. İkinci yarıya durgun başladık. Öne geçtiğimiz için de defansa daha çok önem verdik. Şanssız bir gol yedik ama gerisi taraftarın da muhteşem desteğiyle geldi. İnşallah bir dahaki turda da rakip kim olursa olsun kazanıp, Şampiyonlar Ligi’ne katılırız” diye konuştu.

Saha içerisinde teknik direktörleri Slaven Bilic’in verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını anlatan siyah-beyazlı oyuncu, şöyle devam etti;

“Hocamız bugün 4-4-2 sistemi ile başlamak istedi. Aslına bakarsanız Demba Ba ’10′ numara pozisyonunda oynadı. Benim için takımın menfaati önemli. Kendi egomu bir kenara bırakıp, takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Ben şu anda oynadığım pozisyondan çok memnunum. Taraftarlar bana sevgilerini gösteriyorlar, ben de sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün bir asist yaptım, bu ilk asistim olmaz inşallah, hep böyle devam ederim.”

Olcay Şahan, Beşiktaş taraftarı önünde çıktığı ilk maçta 3 gol atma başarısı gösteren takım arkadaşı Demba Ba’nın performansına da değinerek, şunları kaydetti:

“Demba Ba, geldiği ilk günden bu yana çok yakın davrandı, biz de ona her şeyi kolaylaştırmaya çalıştık. Ben ilk geldiğim zamanda takım arkadaşlarım aynı şeyi bana yapmıştı. Şu an sanki senelerdir buradaymış gibi, gollerini de attı. Seviniyor, koşuyor, takım için mücadele ediyor, ilk günden sorumluluk alıyor. Yönetim çok iyi bir transfer yaptı. İnşallah böyle devam eder ve takıma katkı sağlar.”

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/06/olcayda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın