Görüş Bildir
Haberler
Okaliptüs ve Çınar Ağaçları Altında Köyceğiz’de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Okaliptüs ve Çınar Ağaçları Altında Köyceğiz’de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Yeter Şirin
15.06.2023 - 07:47

Muğla’nın bir başka güzelim ilçesi Köyceğizdeyiz sevgili okur. Turistik, antik ve doğal güzellikleriyle oldukça beğenilen bu huzur dolu ilçede sizde kamp yapmak istiyor ama nereye gitsem diye tereddüt ediyorsanız bütün cevaplar için buyurun yazının devamına… 🏕️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cemilin Yeri Akdeniz Camping

1. Cemilin Yeri Akdeniz Camping

Köyceğiz gölünün hemen yanında bulunan Cemilin Yeri Köyceğiz’de kampçılar arasında çok popüler. Sizde bu yaz burada kamp kurmak istiyorsanız daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Sultaniye, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05353978677

Instagram: @akdenizcampingkoycegiz

Ziyaretçi Yorumu: “Mekan, manzara ve yemekler çok güzel. Tuvaletler  ve ortam temiz. Hem karavan için hemde çadır için elektrik ve su var. Tek sıkıntısı kampın girişindeki yol çok dar, sağdan ve soldan çalılar yola doğru büyümüş. Geniş motorlu karavanların  sığacağını düşünmüyorum ancak çekme karavanınız varsa ve düzgün sürerseniz kolayca geçebilirsiniz.”

2. Sultaniye Camping

2. Sultaniye Camping

Çınar ve palmiye ağaçlarının gölgesinde huzur dolu bir kamp deneyimi için Sultaniye Camping tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Sultaniye, Merkez 4 Sokak, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05456219550

Instagram: @sultaniyecamping

Ziyaretçi Yorumu: “Şu ana kadar kaldığım en rahat, en sessiz, en konforlu kamp yeri. Karavanla gidip ek olarak çadır kurduk. Gece çok rahat uyuduk. Sabah gün doğumunu izleyip, göle karşı kahvaltı yaptık. Göle girilebiliyor ve suyun sıcaklığı muhteşem. Sahipleri de çok tatlı, çok ilgili bir aile.Onlara her şey için teşekkür ederiz, umarım seneye tekrar görüşürüz. O kadar dinlendirici bir yer ki ekstra bir gün daha kaldık. Tuvalet, duş mevcut, hatta çeşme suyunun içilebilir olması mükemmel bir detay.”

3. Köyceğiz Camp Biz Evde Yokuz

3. Köyceğiz Camp Biz Evde Yokuz

Köyceğiz gölünün yanında bulunan bir diğer kamp alanı olan Köyceğiz Camp manzarasıyla beğeniliyor. Sizde burada kamp deneyimi yaşamak istiyorsanız tatil planlarınıza dahil etmeyi unutmayın. 

Adres: Sultaniye, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel bir yer, harika göl manzarası.”

4. Yuvarlakçay Okaliptüs Kamp

4. Yuvarlakçay Okaliptüs Kamp

Bu muhteşem aile işletmesi Köyceğizde kamp yapma sürenizi uzatmanıza neden olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Beyobası, 3nolu bulvar no 136/1, 48803 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05548362499

Instagram: @yuvarlakcay_okaliptus_kamp

Ziyaretçi Yorumu: “İşletme sahibi Metin abi, hayatımda gördüğüm en iyi işletmeci. 2 kere gittik 2 hafta içerisinde ve Metin abiyle aile gibi olduk. Çok samimi, çok yardımsever, çok temiz kalpli biri. Kamp yapmaya gittik arkadaşlarımla. Bize her konforu sağladı, mangal yakmamıza yardım etti, mutfak eşyalarını bizimle paylaştı. Herkese tavsiye ederim🙏🏻.”

5. Ekincik Kamping

5. Ekincik Kamping

Hayvan ve doğa dostu bu kamp yeri Köyceğiz’de iyi ki kamp yapmışım diyeceğiniz bir işletme. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ekincik, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05427334849

Instagram: @ekincikcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Hayatımda gördüğüm en harika yer kesinlikle çok ilgililer yemek hizmeti var 2022 ağustos ta oradaydım bu sene gidip oradan dışarı çıkmak istemiyorum denizi muhteşem güzel ve temiz 👍🏻 …”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zeytinlik Kamp Olivium

6. Zeytinlik Kamp Olivium

Köyceğiz’de her müşterisine abilik yapan işletme sahipleri, tertemiz tuvalet ve banyoları ile asla pişman olmayacağınız bir kamp yer. Işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Ekincik, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05363870698

Ziyaretçi Yorumu: “2 günlük kafa dinleme arayışımız da Zeytin kampingi tercih ettik, iyi de etmişiz. Nesli tükenmekte olan ticari değil müşteri odaklı düşünen işletmelerden olan Zeytin kampına ve işletmecisi Şakir abiye her türlü desteği ve güler yüzü için teşekkür ederiz. Hem huzurlu bir ortam hemde dost kazandık. Memnun ayrılıyoruz.”

7. Bambu Kamp

7. Bambu Kamp

Köyceğiz’de kamp yerinde değil de kendi eviniz varmış gibi hissedeceğiniz bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ekincik, ova sok Coşkun Şahin blok no:19/3, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05451039495

Instagram: @bambukamp

Ziyaretçi Yorumu: “Uzun süreli kampçı ve 3 yıllık karavancı gözüyle Bambu harika bir konaklama mekanı. Bir yerde misafir değil de kendi mekanınızmış hissi varsa gerisi zaten boş. Temizlik, güler yüz, imkanların yeterliliği, fiyat, doğal ortam, deniz tamamı mükemmel. Recep Beye tek önerim olabilir, Buz makinası ve buz satışı. Bu yaz 2 defa gittik sanırım önümüzdeki yaz 30 gün oradayız.”

8. Ekincik Salkım Kamping

8. Ekincik Salkım Kamping

Sahile bir adım uzakta olan Salkım Kamping ufak tefek eksiklikleri olsa da Köyceğiz’de kamp yapmanıza engel değil. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Ekincik, Salkım Kamping, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05355490228

Instagram: @salkimkamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp rotamızda ki son yerimiz oldu. Tatil sezonu geçtiği için çok sakin ve fazla kalabalık olmaması bizi mutlu etti. Kamp alanındaki ortak kullanım alanının yetersiz olduğunu düşünüyorum ama tam aksine plajı ve denizi çok güzeldi. Çadır kuracak arkadaşlara birkaç gününü geçirmesi için tavsiye ederim.”

9. Yuvarlakçay Çınar Camping

9. Yuvarlakçay Çınar Camping

Kamp alanının oldukça kullanışlı ve güzel olması, restoran kısmının da olmasıyla yemek konusunda sorun yaşamayacağınız Köyceğiz Yuvarlakçay Çınar Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Pınar mah. Yuvarlakcay mevki no:147, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02522670053

Instagram: @yuvarlakcaycinarrestaurant

Ziyaretçi Yorumu: “Çok güzel suyun kıyısında dinlendirici bir kamp alanı. Tuvalet banyo otelin alt katındaki yeri kullanabiliyorsunuz. Memnun kaldık.”

10. Köyceğiz Kulak Mesire Alanı

10. Köyceğiz Kulak Mesire Alanı

Belediyeye ait mesire alanı kampçılar için oldukça iyi bir konumda. Delta plajına yakın olması denize girmek için en büyük artı. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ulucami, Cengiz Topel Cd., 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @kulak_mesire

Ziyaretçi Yorumu: “Belediyenin işlettiği, Karavan, çadır ve piknik için güzel bir yer.Göle girmek için Delta Plaj tesisi var.”

Muğla ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın