Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Anlamını Yeniden Bulacağınız Muğla’nın En Güzel Kamp Alanları Rehberi

Hayatın Anlamını Yeniden Bulacağınız Muğla’nın En Güzel Kamp Alanları Rehberi

Yeter Şirin
20.05.2023 - 23:45

Muğla, taşı toprağı tatil olan bir şehir. Otel değil kamp yapı huzur bulmak istiyorum diyenlerdenseniz bu yazı tam size göre. ‘Muğla’da nerede kamp yapılır diyorsanız?’ Muğla’nın farklı ilçelerinde bulunan kamp alanları listemi siz de merak ediyorsanız buyurun yazının devamına sevgili okur… ⛺

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sultaniye Camping

1. Sultaniye Camping

Manzarası ve doğası mı yoksa işletme sahibinin ilgisi mi daha güzel karar veremedim. Güneşin batışını iliklerinize kadar hissetmek istiyor ve bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayın

Adres: Ekincik, VJ97+3G, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326261962

Instagram: @sultaniyecamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanınızda harika bir konaklama yaşadım.Konumu harikaydı, donanımı mükemmel ve temizliği örnek alınacak düzeydeydi.Özellikle Kamp sahibi Nezih Abinin misafirperverliğinden, gezilip görülücek yerler hakkında verdiği bilgilerden çok memnun kaldık.Sayesinde çok güzel bir tatil geçirdik.Herkese  doğasıyla, temizliğiyle burda tatil yapmayı öneririm.”

2. Datça Base Camp

2. Datça Base Camp

Kamp alanında ne olabilir ki demeyin, duş, internet, mutfak gereçleri gibi birçok gerekli şey burada mevcut. Ateş başında keyifli anları sizde yaşamak istiyorsanız telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Hızırşah, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05054347676

Instagram: @datcabasecamp

Ziyaretçi Yorumu: “Datça'da doğayla iç içe sıcak ve samimi ortamıyla , Hüseyin amca ve Hayat teyzenin güzel misafirperverliğiyle ve sabah taze çayları ve enfes kahvaltılarıyla birleşince tadına doyulmayan kamp alanı :).”

3. Bodrum Masalı Camping

3. Bodrum Masalı Camping

Gerçekten Bodrum’da masal gibi bir kamp deneyimini sizde yaşamak istiyorsanız doğru adres Bodrum Masalı Camping. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Gümüşlük, 1095. Sk. 2/2, 48970 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon numarası: 05382951020

Instagram: @bodrummasalıcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Daha önce hiç kamp yapmamış biri olarak ilk deneyimimi böyle bir yerde gerçekleştirdiğim için çok şanslıyım. 2 gün için gelip 10 gün kamp yaptık 😊 Kamp alanındaki sıcak su, duş , tuvalet ,mutfak ,buzdolabı gibi imkanlar sayesinde çok rahat bir kamp deneyimi oldu. İşletme sahiplerinin ilgisi, güleryüzünü bahsetmeden geçmek olmaz   Ayhan abi,  Hacer abla ve diğer kıymetli insanlar kendi evimde gibi hissettirdiler hepsine çok teşekkür ediyorum bir de unutmadan Kaan abinin muhteşem hamburgerini yemeden kamptan ayrılmayın 🌸.”

4. Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı

4. Bodrum Wanderheaven Kamp Alanı

İsmine münhasır bu güzelim kamp alanı Bodrum’da böyle yerler var mı dedirtecek cinsten. Evcil hayvanlarınıza kabul eden bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın

Adres: Gümüşlük, Kilimci Sk. No:35, 48970, 48970 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05323637763

Instagram: @wanderheavencamping

Ziyaretçi Yorumu: “Huzur, sakinlik ve aile sıcaklığı arayışında iseniz tam size göre bir yer. Kampta 3. Günümüzden yazıyorum ve her şey oldukça güzel. Bir kedimiz var ve evcil hayvanları da kabul ediyorlar onunla beraber çok güzel bir tatil geçiriyoruz. Her şey için teşekkür ederiz 🥰 …”

5. Bağ Kamp Kabak

5. Bağ Kamp Kabak

Kamp alanının düzeni, denize yakınlığı, kahvaltıları ve akşam yemekleriyle ve makul fiyatıyla Bağ Kamp Kabak oldukça keyifli. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Faralya mahallesi kabak caddesi no:34, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon numarası: 05325530448

Instagram: @bagcampkabak

Ziyaretçi Yorumu: “Mükemmel bir kamp yeri, sahibi osman çok cana yakın çık kibar, annesi ve nenesiyle orda yaşıyor. İnsan kendi yaşam alanını ne kadar güzel yapabilirse o kadar güzel yapmış. Yukardan manzarasıyla mükemmel deniz gözüküyor. Yürüyüş yoluyla eşsiz kabak koyuna 20 dk da iniliyor. Süper doğasıyla zeytin ağaçlarının içindeki bu kamp yerini herkese tavsiye ederim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bambu Kamp

6. Bambu Kamp

Plaja sıfır, ilgili ve yardımsever personel ve düzeniyle Bambu Kamp kamp severler ve kamp kurmak isteyenlerin gözü kapalı tercih edeceği bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ekincik, ova sk Coşkun Şahin blok no:19/3, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum içn tıklayın

Telefon numarası: 05451039495

Instagram: @bambukamp

Ziyaretçi Yorumu: “Denize sıfır tertemiz ve düzenli kamp alanı. Recep beye ve çalışan arkadaşlara ilgisi için teşekkür ederiz her konuda yardımcı olan güzel insanlar.”

7. Serkanın Yeri Camping

7. Serkanın Yeri Camping

Serkanın Yeri için tek kötü tarafı ki etraftaki bütün kamp yerlerinin kötü kaderi şebeke suyu sıkıntısı. Konumu, ilgili personeli ve Muğla’nın harika havasını bu işletme sayesinde deneyimlemek istiyorsanız tıklayın

Adres: Kultak, Adres yanlışşş, 48220 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05543180059

Instagram: @serkan_camping_pansiyon

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp yapılabilecek en iyi yerlerden birisi diyebilirim. Öncelikleri asla para değil ki bu benim çok hoşuma gitti. Verilen hizmet güzel ve çadırlar asla dip dibe değil. Kendilerine özel marketleri olması da ayrı olarak çok güzel ve fiyatları çok çok uygun. Benim gördüğüm tek sıkıntısı tuvaletler. Kesinlikle elden geçmeli daha temiz olabilirdi. Tabi şebeke suyu olmaması Akbük koyu adına bir eksi. Duş aldığınızda da arıtılmış deniz suyu geliyor. Ama tüm koylarda böyle. Tuvalet haricinde her şey olabildiğince mükemmeldi. Her şey için teşekkürler.”

8. EzgiM Camping

8. EzgiM Camping

Temiz duş ve kamp alanları, konumu ve çözüm odaklı çalışanlar ile kamp deneyiminiz EzgiM Camping ile yaşamak istiyorsanız tıklayın. 

Adres: Mesudiye Köyü no:187 ovabükü sok, 48900 Datça/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon numarası: 05396581388

Instagram: @ezgimcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel bir kamp deneyimi oldu. Tuvalet ve duşlar her daim temiz. Tuvalet kağıdı ve sabun sürekli vardı. İşletme sahipleri ilgililer. İhtiyac olunca yardımcı oluyorlar. Sadece gözle çok görülmeyen minik sinekler için mutlaka koruyucu krem sprey getirin. Konum olarak da cok iyi her yere yakın. Mutlu ayrıldık.”

9. Paşalı Bungalov & Camping & Karavan

9. Paşalı Bungalov & Camping & Karavan

Zeytin ağaçları arasında güzel bir alanda olan Paşalı ister arkadaşlarınızla ister ailece rahat edeceğiniz bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Sarnıç, Akbük sahili, 48220 Menteşe/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05353225248

Instagram: @pasalibungalow

Ziyaretçi Yorumu: “Akbük girişinde çok güzel bir kamp alanı.  Tam bir aile yeri, tuvaletler, çevre, bulaşık yıkama alanı tertemiz. Biz Zeytin ağaçları arasında karavanımız ile konakladık. İşletme ile ilgilenen Zuhal abla çok ilgili ve güler yüzlü sayesinde diğer gelişlerimizde de bu kamp alanını tercih edeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz.”

10. Volo Camping

10. Volo Camping

kamp alanına gittiğinizde sanki aileden biri gibi karşılanacağınız Volo Camping size Muğla'da keyifli ve huzurlu bir kamp deneyimi yaşatacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın. Adres: Gürece, Cumhuriyet Cad. No:299, 48400 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05423218656

Instagram: @volocamping

Ziyaretçi Yorumu: 'Gider gitmez evimizde gibi hissettiğimiz harika bir kamp yeri. Canlı dostu olmaları ayrı bir güzel 😍 Kahvaltısı akşam yemeği organik olması tadı damağımda kaldı diyebilirim. Volo ailesine her şey için teşekkür ederiz çok memnun kaldık 🙏.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kelebek Vadisi Kamp Alanı

11. Kelebek Vadisi Kamp Alanı

Manzarasının bile burada kamp yapmaya yeterli olan Kelebek Vadisi Kamp Alanı bütün kamp severleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Uzunyurt, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05303021966

Instagram: @kelebek_kamp2022

Ziyaretçi Yorumu: “Likya yürüyüş rotasında kesinlikte kamp yapılması gereken bir nokta. Manzarası çok güzel arkadaşlar. Para verip lüks kamp alanlarında dahi yok. Bence güvenlik amaçlı korkulacak hiçbir şey yoktu. Hemen kamp alanın yakınında duş ve tuvalet ihtiyacınızı giderebileceğiniz ücretli yer var. Biraz yürüdükten sonra yemek yiyebileceğiniz yer de var hatta markette var tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz”

12. Ecofarm Camp & Bungalov

12. Ecofarm Camp & Bungalov

Tavuklarla, civcivlerle tam bir köy havasına bir de portakal ağaçlarının güzelliği eklenince kamp yapmak için başka yer aramayacaksınız. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Turgutreis, Gümüşlük Cd. No:111, 48960 Bodrum/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05362294674

Instagram: @ecofarmcamp

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı bayağı büyük. İçerisinde mandalina ağaçları var. Çadırlarınızı ağaçların altına kuruyorsunuz. Çadırların arası gayet rahat geniş. Tuvaleti ve duşu var. Yemek yemek için masalar var. Almak isterseniz sabah kahvaltısı ve akşam yemeği var. Müzik belli bir saate kadar çalınıyor. Çamaşır yıkatmak isterseniz kamp sahibine verip yıkatıp size getiriyor. Çadır başı değil de kişi başı para alınıyor. Ortak alanda buzdolabı var elektrik prizi her ağaçta olmasa bile ağaçların çoğunda var. İşletme sahibi iyi birisi biz memnun kaldık içerde tavuklar var tavukların civcivleri var köpek var tam bir doğal ortam.”

13. Cemilin Yeri Akdeniz Kamping

13. Cemilin Yeri Akdeniz Kamping

Temizliği, doğası, ilgileri ve konumuyla Cemilin Yeri kamp yapmak için Muğla’da bir başka beğenilen kamp alanı. Sizde burada bu deneyimi yaşamak istiyor, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Sultaniye, 48800 Köyceğiz/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05353978677

Instagram: @akdenizcampingkoycegiz

Ziyaretçi Yorumu: “Tartışmasız Türkiye'nin en temiz kamp alanı, karavan ile bir gece konakladık, ilgi alaka güler yüz ne ararsanız var, işleten kişiler çok alakalı, lütfen onlara yardımcı olmak adına çöplerinizi yerlere atmayın. Çok huzurlu gölün kenarı, sadece sivrisinekler ve arılar rahat vermiyor:) onun içinde sinek kovar satılıyor işletmede, çok memnun kaldık.”

Muğla ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
88
87
64
63
36
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın