Görüş Bildir
Haberler
Nükleer Güç Sahibi Beş Ülkeden Ortak Açıklama: 'Nükleer Bir Savaşın Kazananı Olmaz'

Nükleer Güç Sahibi Beş Ülkeden Ortak Açıklama: 'Nükleer Bir Savaşın Kazananı Olmaz'

Kremlin’e göre Rusya, Çin, İngiltere, ABD ve Fransa ortak bir açıklama yaparak, ‘nükleer silahların yayılmasının ve nükleer bir savaş çıkmasının kaçınılması gereken şeyler olduğunda’ anlaştı. Nükleer silahı olan söz konusu beş ülke, bu ortak açıklamayla olası bir nükleer savaşın önlenmesinin birincil sorumlulukları olduğunu yeniden teyit etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik'te yer alan habere göre Kremlin tarafından yayınlanan ortak açıklamada, Çin, Rusya, Birleşik Krallık ve Kuzey İrlanda, ABD ve Fransa, nükleer silahı olan ülkeler arasında bir savaş çıkmasının önlenmesini ve stratejik risklerin azaltılmasını birincil sorumlulukları saymaktadır” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Çıkacak nükleer bir savaşın kazananının olmayacağını ve böyle bir savaşın asla başlatılmaması gerektiğini ilan ederiz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

nukleer silahlarini kaldirarak samimiyetlerini gosterebilirler yada en azindan binlerce nukleer silah yerine temel savunmaya yetecek bir kac yuz adede dusurs... Devamını Gör

biri

Dünya yeni bir savaşa hazırlanıyor. Ama biz diyanetin bütçesini arttırıyoruz. İncirlik ve küre radarı rusyanın ilk hedeflerinden olacak ama bizim andavallar... Devamını Gör