Görüş Bildir
Haberler
Ne İzleyeceğine Bir Türlü Karar Veremeyenler İçin Netflix'ten Kolayca Ulaşılabilecek 25 Keyifli Yapım

Ne İzleyeceğine Bir Türlü Karar Veremeyenler İçin Netflix'ten Kolayca Ulaşılabilecek 25 Keyifli Yapım

Nergis
16.06.2021 - 07:45

Her seferinde izleyecek bir şey bulamayıp üyelik iptal etmeyi düşünenleri buraya alabiliriz artık!😅

Kaynak: https://wealthygorilla.com/best-netfl...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maniac

1. Maniac

IMDb: 7.8

Emma Stone ve Jonah Hill'i bir araya getiren dizi, yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşaması konu ediliyor.

2. American Horror Story

2. American Horror Story

IMDb: 8.0

Her bir sezonu başka bir hikayeyi konu alan American Horror Story, ilk sezonunda lanetli bir ev üzerinden ilerleyerek bizi bu evin zaman içindeki sakinleri ile tanıştırdı. 2. sezonda ise hikayenin odağında bir akıl hastanesi var.

3. Orange Is the New Black

3. Orange Is the New Black

IMDb: 8.0

Piper Chapman güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye ve anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

4. Frasier

4. Frasier

IMDb: 8.1

Bir psikiyatrist olan Dr. Frasier Crane, Boston'daki hayatından vazgeçerek doğup büyüdüğü Seattle'a döner. Tek başına yaşamak isteyen Fraiser, kendini bir anda bir operasyon sonunda yaralanan emekli polis babası Martin ve Martin'in fizyoterapisti Daphne ve onun köpeği Eddie ile birlikte yaşarken bulur. Bir de üstüne eve sık sık gelen Martin'in kardeşi Niles eklenince ev tam bir cümbüşe döner...

5. Family Guy

5. Family Guy

IMDb: 8.1

2000 yılından bu yana komedi ve animasyon dallarında Emmy adaylıklarının ve ödüllerinin gediklisi olan çizgi dizi Family Guy, sıra dışı Griffin ailesinin absürt hayatlarını ekranlara taşıyor. Zaman zaman The Simpsons efsanesine benzetilen çizgisi ile yıllardır geniş bir hayran kitlesi yaratan dizi, başı dertten kurtulmayan baba Peter Griffin, fedakar ama hafif bela paratoneri olan anne Louis ve onların üç çocuğu, ne yapsa yaramayan “loser” Meg, fil çocuk Chris, dünyayı ele geçirmeyi kafaya koyan bebek Stewieve tabii ki ailenin yegane üyesi entelektüel köpek Brian’ın çılgın maceralarını konu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Extras

6. Extras

IMDb: 8.3

Andy Millman hayalini gerçekleştirmek için işinden ayrılan bir adamdır. Aktör olmak isteyen ve kendisini yetenekli bulan Andy’e hiçbir rol teklifi gelmez. Ufak tefek rollerde yer alan Andy öne çıkabilmek için kendince bir yol geliştirir. Başrol oyuncularının rollerini ezberleyen Andy kendisinin keşfedileceği günü heyecanla bekler. Ancak bu süreçte genç adam başına gelen talihsiz olaylardan kurtulmaya çalışır.

7. Broadchurch

7. Broadchurch

IMDb: 8.4

Genç bir çocuğun öldürülmesinin ardından adeta bir medya ordusunun akın ettiği küçük bir sahil kasabasının perdeleri cinayetin ardından aralanmaya başlar.

8. Suits

8. Suits

IMDb: 8.4

Hukuk fakültesinden atılan çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

9. Brooklyn Nine-Nine

9. Brooklyn Nine-Nine

IMDb: 8.4

Yüzbaşı Ray Holt istediği her şeyi yapmaya alışmış yetenekli ama kaygısız bir dedektif olan Dedektif Jake Peralta'nın da dahil olduğu Brooklyn'in 99. bölgesini devralır. Jake ekibinin başına titiz yüzbaşının atanmasıyla artık kurallara uymaya ve bir takımın oyuncusu olmaya alışmak zorunda kalır.

10. Luther

10. Luther

IMDb: 8.5

Tehlikeli bir dedektif olan John Luther, Londra Ağır Suçlar Birimi'ne bağlı çalışan zekasına güvenen, ukala ve gerektiğinde şiddete başvuran bir adamdır. Kural tanımaz dedektifimiz, av ve avcı, zanlı ve mağdur arasında gidip gelirken iyi ile kötü arasındaki dengeyi kurmakta bazen zorlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The IT Crowd

11. The IT Crowd

IMDb: 8.5

The IT Crowd her sezonu altı bölümden oluşan ve izledikten sonra tadı damağınızda kalacak, gerçekten güzel bir komedi dizisi. Bir şirketin Bilgi İşlem departmanında çalışan Roy , Moss ve Jen’in başından geçen olaylar anlatılmakta. Şirketin unutulmaya yüz tutmuş, sadece işleri düştüğünde insanların uğradığı bir departmanı olan Bilgi İşlem'de çalışan Roy ve Moss bilgisayar delisi iki arkadaştır...

12. The Haunting of Hill House

12. The Haunting of Hill House

IMDb: 8.6

The Haunting of Hill House daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki evde buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır.

13. Mad Men

13. Mad Men

IMDb: 8.6

Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta, 1960’lı yıllarda geçen hikayede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının hikayeleri gözler önüne seriliyor. Değişen zamana uyum sağlamaya çalışan reklam gurusu Don Draper ve ekibi gerçek dünya ve yalanlar arasındaki ince çizgiyi görünmez kılmaya ve 60’lı yılların dekorunda insan doğasının inceliklerine inmeye devam ediyor.

14. Daredevil

14. Daredevil

IMDb: 8.6

Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock'ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.

15. Dexter

15. Dexter

IMDb: 8.6

O 'ince ruhlu' bir katil. O Miami'de yaşanan cinayetleri araştıran bir 'kan' uzmanı. O dünyaya adalet sağlamak için öldürüyor. O'nun adı Dexter ve düzenin adaletini kişisel bakışa göre sağlamak hayatta kalma amacı. Hem işinin ehli bir seri katil, hem de sosyal kişilikli bir adam portresi çizen Dexter Morgan, 2006 yılından bu yana kendi ahlak anlayışına göre kötüleri yer yüzünden silmeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Better Call Saul

16. Better Call Saul

IMDb: 8.7

Breaking Bad spin-off'u olacak dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor...

17. House of Cards

17. House of Cards

IMDb: 8.7

BBC'nin aynı adlı mini dizisinden uyarlanan dizinin arkasında hayli sağlam isimler var. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcıları olduğu dizinin BBC versiyonu da Michael Dobbs'un kitabından uyarlanmış. House of Cards, başkanlığa oynayan hırslı bir politikacı olan Francis Underwood adında bir adamın inişli-çıkışlı politika hayatını konu ediniyor.

18. Fawlty Towers

18. Fawlty Towers

IMDb: 8.7

John Cleese, Andrew Sachs ve Prunella Scales gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Fawlty Towers; beceriksiz, kibirli ve çevresinde sorunların eksik olmadığı İngiliz bir otel sahibi Basil Fawlty'nin dünyayı umursamayan eşi Sybil ve otel çalışanı Manuel'in eşliğinde gündelik yaşantısını ve asla sıradan bir şekilde ilerlemeyen otel yönetme şeklini anlatıyor.

19. Stranger Things

19. Stranger Things

IMDb: 8.7

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

20. Black Mirror

20. Black Mirror

IMDb: 8.8

Dizinin her bir bölümü bir başka hikayeyi anlatıyor. İlk bölüm, sosyal medyanın başa bela olabileceğini gösterirken, ikinci bölüm televizyondaki yarışmaların bir gün varabileceği noktaya parmak basıyor. Üçüncü bölüm ise; yakın bir gelecekte insanlar taktırdıkları hafıza çipleri sayesinde tüm hayatlarını depolayabilmektedirler. Hiçbir şey unutulmuyor, hiçbir ayrıntı atlanmıyordur. Peki ya bu iyi bir şey midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Office

21. The Office

IMDb: 8.9

Burası Dunder Mufflin adlı bir kağıt şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

22. Friends

22. Friends

IMDb: 8.9

Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının iç içe geçtiği dizideki karakterler 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.

23. Sherlock

23. Sherlock

IMDb: 9.1

Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması... Bu kez Sherlock günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında çözüyor davaları. Yanında yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street. Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Ama Sherlock hala kendi tarzında ilerliyor..

24. Breaking Bad

24. Breaking Bad

IMDb: 9.4

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbette ki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...

25. Planet Earth

25. Planet Earth

IMDb: 9.4

İlk olarak 2006'da yayınlanan ve toplamda 6 bölümden oluşan oluşan belgesel serisi, dünyanın inanılmaz bitki örtüsünü ve hayran bırakan vahşi yaşamı gözler önüne seriyor. Televizyon tarihinde yapılmış tüm doğa belgesellerinin sınırlarını yeniden çizen Planet Earth, yüksek çözünürlüklü görüntülerle havadan çekilmiş açıları ile teknolojiyi doğaya getiriyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Muhtemelen yabanci icerikten copy paste yapilmis. Cogu Netflix TR’de yok. Check edilseymis keske

Selin Kurban

American Horror Story netflix te yok ki.

okisi

american horror story olsun titanic olsun powerrangers olsun (şimdilik aklıma gelen) bunların hepsi netflixte var ancak sana bana yok alman olan adama var ya... Devamını Gör